כמה שאלות:

adili6

New member
כמה שאלות:

1. למהסם קוראת לקמרון מיטשל "קאם"? היא לא אמורה לקרוא לו "קולונל"...הבנתי למה היא לא קוראת לו "המפקד"... כי הם באותה דרגה...גם היא קולונל...אבל היא לא אמורה לקרוא לפחות בדרגה הצבאית שלו?? 2. זה רק אני או שכל ההסברים הטכניים בפרק ששודר ביום חמישי בעונה העשירית לא מובנים בכלל? או שזה בגלל שאני פשוט רואה את זה בלי הרקע של עונות 5-9? 3. ממתי בדיוק השער הגדול הזה לא עבד?? הוא לא עבד בפרקים הקודמים?? הרי הראו שמלא ספינות של האורי יוצאות ממנו לא? 4. עוד משו...איך בדיוק בזה שהפציצו את "ספינת הרפאים" הספינה של האורי גם הופצצה ואיך זה גרם לשער הגדול לפעול?? ***לפני שאתם קוראים את השאלה הבאה...אני...כמו כל מושפעת נכנסתי לויקיפדיה לא מזמן ורציתי לראות אם יש שם איזכור לזה שסם וג'ק יהיו/לא יהיו ביחד והיה כתוב שם משו על אטלנטיס...אז אם אני הורסת למישהו בשאלה שלי מראש אל תקראו אותה...*** 5. איך סם הגיעה לעבוד באטלנטיס...היא כאילו פרשה מחיל האוויר האמריקאי ועברה לעבוד שם?? תודה מראש למי שיענה לי

subatoi

New member
../images/Emo58.gif לאטלנטיס מתקדמות בסעיף 5 מעלי../images/Emo70.gif

1. כן, משום מה נשבר הדיסטנס ביניהם. 2. בלי קשר לעונות חסרות, הם דחפו שם יותר מדי מידע טכני בפחות מדי זמן, לדעתי. 3. שאלה טובה. כשחושבים על זה הוא היה מחובר ל"סינגולריטי" שהיתה אמורה להשאיר אותו פתוח כל הזמן, עד כמה שאני זוכר, לא? 4. פוצצו פצצה אחת, לא הספיק. פוצצו שתיים ברצף, לא הספיק. אז פיצוץ של כל ספינת הרפאים היה מספיק גדול כדי "להצית" את כל השרשרת ולחבר בין שני השערים ,איכשהו. הפיצוץ של האוריי זה רק בונוס, זה היה בפוקס מטורף (ויפהפה). 5. אין לי מושג, לא ראיתי עדיין את העונות הרלוונטיות.

adili6

New member
אוקי...עוד משהו...

תודה על מה שענית לי ועוד משהו: 1. מה זה "סינגולריטי"??
למי שלא ראה עונות 5-9 (גמני לא ראיתי אבל בקליפים של סם וג'ק מראים את זה) 2. כן,, טוב גם בין סם וג'ק נשבר ה"דיסטנס" כמה וכמה פעמים...הם הרי אוהבים אחד את השני והיו הרבה נשיקות (טוב לא מספיק) אז די נשבר "הדיסטנס" גם שם היא קראה לו ג'ק או משהו אחר חוץ מ"המפקד" או "קולונל"??

Enderew

New member
אני יודע עד מה ששודר בטלויזיה

עד הפרק האחרון ששודר מעונה 10, כולל מה שלא שודר ב AXN, לא היה קשר רומנטי מסודר בין סם וג'ק. מעבר לזה אני לא יהרוס לך את הסידרה!

Enderew

New member
תשובות

1. בואי נודה בזה, סאם יותר ותיקה ו"פז"מניקית" ממנו. אז אין ביניהם דיסטנס... 2. הם מבוססים על דברים מעונות קודמות, כמו הקטע של החור השחור. אבל גם לי חלק מההסברים התחילו להיות קצת לא ברורים. בגדול זה קשור לעובדה שזאת סדרת מדע בדיוני, ולא מדע מדוייק LOL 3. לא עובד - הכוונה שהוא לא עובד כשמחייגים אליו משער רגיל, בגלקסיית שבית החלב. 4. יש לי שתי תיאוריות: או שזה הפיצוץ שעבר דרך השער, או שזה הגל של השער ש"בלע" חלק מהחללית. 5. היא לא עובדת באטלנטיס. הם הגיעו לשם כל הצוות בספינה. מקווה שעזרתי, גיל נ.ב. אם את רוצה להשלים את עונות 5-9 בקצרה, עשיתי עליהן תקציר בכמה שורות באיזה שרשור בפורום.

subatoi

New member
בקשר ל-3,

אבל הסופר-שער היה מחובר בפרק הראשון, ואמרו, אני חושב, שהוא יהיה תמיד מחובר כי הם חיברו אותו לחור שחור, זה הדבר היחיד שהיה לו מספיק אנרגיה כדי לחייג בין גלקסיות. אז בסוף האוריי ניתקו אותו? לא ברור...

Enderew

New member
לא זוכר

אבל רואים בבירור בפרק שהשער לא מחובר עד הקפיצה...

urim

New member
אני אנסה לענות...

1. היא קוראת לו כך כי זה הכינוי שלו, ובגלל שהיא יותר ותיקה ממנו וגם בגלל שקמרון התחנן בפניה לחזור ל-SG1 אז היא רואה בו יותר חבר לצוות מאשר מפקד הצוות. 2. כמו שאמרו לפני זאת היא סידרת מדע בדיוני והם צריכים לבנות עלילה ופשוט אין להם די זמן. 3. השער הגדול עבד בסוף עונה 9 ודרכו עברו 4 ספינות של האוריי. ברגע שהספינות סיימו לעבור השער נסגר ולא פעל מאז שוב פעם. 4. ספינת האוריי התפוצצה בגלל שהיא הייתה קרובה מדי לשער. ברגע שהשער נפתח יש התפרצות גדולה שמה שעומד בדרכה פשוט מתפרק לגורמים, וזה בדיוק מה שקרה לספינת האוריי. השער הגדול הופעל בגלל שהם "הקפיצו" את חור התולעת משער לשער ע"י פיצוץ פצצות האטום ליד השער בגלקסיית פגסוס (הסבר לתופעה היה באחת מהעונות הקודמות, אם אני לא טועה זה קרה כשג'ק וקרטר נתקעו באנטארקטיקה.). הם ניסו ל"הקפיץ" את חור התולעת ע"י כמה פצצות אטום ורק כשספינת הרפאים התפוצצה ליד השער,היה מספיק אנרגיה בשביל שחור התולעת יעבור מהשער הרגיל לשער הגדול. 5. אין לי מושג, כי עדיין לא ראיתי את עונה 3 ב - SGA. אני מקווה שעניתי נכון, מי שחושב אחרת שיגיד או שישתוק לעולם ועד
. אורי.

למעלה