כמה שאלות..

כמה שאלות..

1.למישהי מפה כואב בלילה הרגלים?כאילו ממש כואב? לי ממש כואב אבל זה רק בלילה ואני ממש לא מצליחה לישון עד שאני לוקחת אדויל ורק ככה נרדמת.. 2.למישהי מפה יש פצעי אקנה משו כזה?ואיך מטפלים הזה? :)

סיגלית14

New member
היי ליאל

גם לי כואב בלילה בעיקר הידיים והרגליים . הבנתי שבדרך כלל הכאבים בלופוס הם בעיקר בשעת מנוחה בניגוד למחלות פרקים אחרות. אני מרימה את הרגליים למעלה ומקווה שהכאבים יעברו,אם לא אני לוקחת אופטלגין.(שגם לא עוזר) תבררי עם הרופא שלך ,אני חושבת שאסור לנו לקחת אדוויל ונורופן כי הם מכילים איבופרופן. שאסור על חוליי לופוס. אני מעבירה לך קישור של ד"ר שי פדה ראומטולוגיה ילדים, שיבא. אבל אל תיבהלי מההסברים.(אני ניבהלתי). http://padeh.net/SLE1.html

gaia20

New member
היי לאל

עד כמה שזכור לי, היתה לי החמרה בכאבים, כשהיו לי כאבים, כשקמתי בבוקר. רק אחרי כמה שעות הגוף השתחרר קצת והכאבים פחתו. לגני האקנה, אני חושבת שאת בדיוק בגיל בשביל פצעי אקנה (16, נכון?) וזה די נורמלי. רופא עור יתן לך משחה בשביל הפצעים ובנתיים, השתדלתי להפחית במאכלים שומניים. יש כאלה שאפילו קצת שוקולד גורם להם לפצעים בפנים.

15meme

New member
אקנה

היי לאל, לי יש אקנה ואני בת 24. זה די מבאס, אבל אל תשכחי שיש פתרונות במיוחד בגיל שלך שאת עוד צעירה וזה בהחלט יכול להיות משהו חולף. בכל מקרה מה החומרה? זה משהו נקודתי? זה פצעים מוגלתיים או יותר צלקות וסימנים אדומים? מהניסיון האישי שלי הלופוס כן קשור וכן יכול ל"הדליק" אקנה, כלומר בזמן שהופיעו בדיקות דם בעייתיות כך גם האקנה החמיר.

אוקי..

אז מחר יש לי ביקורת בקפלן אני ישאל את הרופא שלי לגבי האדויל.<ולא קראתי מה שרשתם לי כי אני מפחדתת> ו.אני הייתי אצל רופא עור הוא נתן לי משחה שלא ממש עזרה לי..חשבתי שיש משחה טבעית משו כזה.. אנני יעדכן אתכם מה קורה איתי.. לילה טובבבב=]

חזרתייי

אז הכל טוב ב"ה איתי ביקרות הקודמת עשיתי מלא בדיקות של כבד c d וכאלה.. והכל תקין ב"ה.. ו.. היא לא הורידה לי במינונים רק בעוד חודשיים בביקרות הבאה בעזרת ה' אם הכול יהיה תקין כמו בעכשיו היא תורידי לי סלספט מ1.5 גרם ל1 ו.. שאלתי אותה על אילת והיא אמרה לי שסבבה כאילו שאני יאכל מה שאני רוצה אבל לא להפגיז. והיא יודעת שיש לי משמעת עצמית מאוד חזקהה:) בקיצ' היה ממש נחמד ב"ה.חוצמזה שחיכיתי לה מ90 עד 11 והיא הייתה איתי רק 10 דק' לא נוראא הכל לטובההה... :) המשך יוממדהיים

למעלה