כמה שאלות

KrackeR

New member
כמה שאלות

יש לי כמה שאלות בקשר לצבא: 1. מה החייל הכי טוב בהגנה ומה הכי טוב בהתקפה ב Romans. 2. מה הפרש הכי טוב בהתקפה ומה הכי טוב בהגנה ב Romans 3. אם איזה פרש אני מרגל ב Romans ועוד שאלה לא קשורה: מה תחנת הקמח מוסיפה לי ? לא הבנתי..

Dr koko

New member
תשובות;

אצל הרומאים: חיילי הגנה- Praetorian - הגנה חזקה נגד חיילים רגליים. Legionnaire - הגנה חזקה נגד פרשים. חיילי התקפה- Imperian - התקפיים חזקים במיוחד (החיילים הכי חזקים בהתקפה בכל השבטים). פרשי הגנה- Equites Imperatoris - הגנה חזקה (היכולת הטובה שלהם היא נשיאת משאבים, 100 לכל פרש). פרשי התקפה- Equites Caesaris - התקפה חזקה ביותר (היחידה הכי חזקה במשחק, נקראת גם כפרשים כבדים, מצוינים בהתקפה). פרשי ריגול- Equites Legati - ריגול בלבד, היחידה הזאת היא יחידת הפרשים של הרומאים. ________________ התחנת קמח שאתה מדבר עליה (Flour Mill) זה מבנה שמוסיף לך עד 25 אחוז תוספת למשאב חיטה שלך, אתה יכול לבנות את זה רק ברגע שתגיע לרמה 10 בחיטה בכפר הנוכחי. אחרי שתסיים לפתח את תחנת הקמח תוכל לבנות מאפיה (Bakery) ששם תוכל להוסיף עד 25 אחוז חיטה נוספים למשאבים שלך. ברגע שתגיע לרמה 10 במשאבים תוכל לבנות לכל משאב מבנה ששם תוכל להוסיף לו 25 אחוז תוספת לכל משאב.

KrackeR

New member
שאלות

1. האם כדאי לחכות לפרשים ולפתח את המבנים שלהם או לקנות בינתים חיילי רגלים, והאם חייב 2 סוגי הגנות ? 2. האם התחנת קמח כדאית? וזה מרמה 5 בחיטה...

Dr koko

New member
תשובה,

עזוב צבא עכשיו, דבר ראשון תתקמדם במשאבים שלך הם יותר חשובים עכשיו, תעלה את כל המשאבים שלך לאט לאט ל 10 לפחות. במקביל תפחד מבנים הכרחיים בלבד, כמו: כפר ראשי, שוק, Rally Point, אקדמיה וכו'. אל תבנה צבא לפני שאתה מבוסס אחרת לא תוכל להחזיק ולתחזק אותו וזה סתם לא טוב.

n lee

New member
ובנוסף

פרשים של רומאים מומלץ לבנות אך ורק בכפר חיטה! הם אוכלים משאבים בכמות מסחררת תחנת קמח מאוד כדאית היא מעלה לך את התפוקה של החיטה ב25%

KrackeR

New member
אוקיי

תודה, בניתי תחנת קמח ואני מפתח משאבים ובאותו זמן גם דברים של הצבא.. למרות שאין לי משאבים לבנות חח :p אני ישמח עם מישהו מהפורום יוכל לסייע לי במשאבים...

למעלה