כמה שאלות

naama050

New member
כמה שאלות

1. מה זה השעון הכחול הזה שמופיע למעלה כל הזמן? =\ חח אני כל הזמן אומרת שאני אשאל כאן ואני שוכחת. 2. הסיפור של נעמה ותומס נגמר?.. ואם כן.. רק אני שמתי לב שתומס חייך חיוך ממזרי כזה בסוף?.. כאילו שהוא הצליח לעבוד על נעמה... בכל זאת הוא שחקן, בטח לא הייתה בעיה לעשות את ההצגה הזאת שהוא עשה. עוד משהו.. העניין עם נירה לגמרי נמתח בצורה לא הגיונית.. כל מה שהיא הייתה צריכה לעשות זה לכבות את המחשב או לנתק את האינטרנט או פשוט לשים מדבקה על המצלמה והכל היה נמנע.. =\ היא פאקינג עיתונאית מוכשרת.. כמה מילים מהאקר גורמות לה לניסיון התאבדות.. היא יכלה לגמור את זה מזמן.

daughter L93

New member
עם 2 אני מסכימה

גם אני שמתי לב לזה..אז לא הייתי בטוחה אם ליהיות שמחה. אני לא ממש יודעת אם הוא נגמר..נצטרך לראות בפרקים הבאים 1. איזה שעון?

naama050

New member
באמת לא שמת לב לשעון הכחול? ../images/Emo12.gif

אם זה נגמר ככה בלי שנדע מה משמעות החיוך הזה.. חח אני ממש אתעצבן. האמת שנראה לי שהוא כן אשם וכל מה שהוא סיפר לה היה הצגה.. כי הרצי אמר משהו באיזה פרק שתומס הביא ילד לחדר שלו.. ילד קטן או משהו כזה.. כשהם היו בתאילנד נראה לי. לא יודעת, הרצי נראה לי משכנע.. לא קניתי את כל הקטע שהוא מאוהב באחות שלו. זה היה סתם מוזר =\. מישהו צריך לנתק את נירה מהאינטרנט

גק שפרד

New member
בקשר לנירה..

עופר אמר לה פעם משהו כמו "את מתגעגעת כשהוא לא כאן?". את צריכה לזכור שנירה היא לא נורמלית בדיוק, ועצם העובדה שמישהו רוצה אותה גורמתלה לקצת שמחה. זה מעוות, זה נכון.

LאלדדL

New member
הנסיון התאבדות

נגרם לא רק מההטרדות של ההאקר אלא התחיל בכך שהחזיר אותה אל התינוקת שמסרה לאימוץ ... זה מה ששבר אותה בעצם! היא אכן עיתונאית מוכשרת ורואים זאת בעקשנות של לגלות מיהו ולהתקרב אליו למרות ההזהרות והאיומים הריאלים למעשה שלו...

the new s

New member
אני לא מסכימה

אני חושבת שזה היה חיוך של שמחה ולא בגלל שהוא הצליח להסתיר איזה סוד מכוער...זה היה חיוך של שמחה שסופסוף הוא סיפר לנעמה מה שהציק לו הרבה זמן והיא לא שפטה אותו ואפילו הבינה אותו....

LאלדדL

New member
ופה את רואה את היופי בסידרה

תראי לי עוד סדרות כאלה שאשכרה מצליחים בהם להגיע לשהקפות רחבות כל כך של הבנת הצד ה"רע" כביכול. במשך כל הסיפור העניין המרכזית היה אם תומס הוא סוטה שהתעלל מינית בילד שלו , או אבא תמים שהעלילו עליו ... בסופו של דבר האמת מתגלה בצורה המפתיעה והיפה ביותר ! שווה להעריך את הסידרה הזאת ...

צ י ט ו ס

New member
את מתכוונת לשעון של היס מקס ? זה קשור להקלטה

אם את מורידה מהאינטרנט אז כנראה את רואה את השעון שהוא רושם עוד כמה זמן נשאר להקלטה.. אם את מתכוונת לזה..

למעלה