כמה שאלות...

MrsDrakula

New member
כמה שאלות...

אשמח אם תעזרו לי [: הממ אחרי שמורידים חפצים לאיזה תיקיה צריך לשים אותם? ואחרי שיוצרים בבודי שופ סים איך אחרכך אפשר לשחק איתו? ושאלה שבטח חרושה (תשלסחו לי) אם מישהוא יוכל לתת לי את הקוד של הכסף, אודה לו מאוד [: תודה מראש.

MOTHER LODE -קוד הכסף ו....

צריך לשים את זה בתיקיים ההרודות ואז לחלץ את זה (אני לא מתעסק בחילוץ כי המחשב שלי עושה את זה לבד אז אני לא יודע איך) וכן ככה זה אבל צריך להתקין אותו (לא זוכר לאן ניכנסים אבל אני זוכר שלא צריך להעביר אותו לתקיית ההורדות)

MrsDrakula

New member
הממ...

איך עושים תמקום של הקוד? ולא ממש הבנתי \: סורי...

ככה:

את לוחצת על ctrl+shift+c ואז כותבת את הקוד..אם כתבת קוד אמיתי את לוחצת אנטר ואז זה ייסגר לבד..אם לא אז הקוד פשוט יעלה למעלה כזה ותצטרכי לכתוב שוב ולסגור לבד על ידי Esc.. ויש עוד קוד לכסף, שנותן רק 1000-kaching.... ואת הורדות את שמה בתיקייה שבא לך...ואם זה הורדה ממקסיס אז אחרי זה את מתקינה אותה בלי בעיה וזה ישר עובר לתיקיית הורדות ועובר למשחק..אבל אם את מורידה מאתרים אחרים (כמובן..) אז את פותחת את זה עם תוכנה סטייל זיפ, ווינראר וכאלה..ואז את משחררת את הקובץ ומעבירה אותו (דרך התוכנה) לתיקיית ההורדות של הסימס שלך...זה די פשוט..

13daniel13

New member
"בתיקייה שבא לך"

טעות כל כך גדולה. ישנה תיקיית "Downloads" בתוך "EA GAMES - SIMS 2" [בדרך כלל מופיעה במסמכים שלי] שם לשמור, תהני ^^

למעלה