כמה שאלות

beivushtang

New member
כמה שאלות

הגעתי באינטרנט לכל המאמרים על שליטה בחלומות ועניינו אותי כמה דברים, אולי אתם יודעים יותר- -מה הקטע של בלבול בין דמיון למציאות אם חוצללים יותר מדי, מישהו יכול לתת דוגמאות? -ובקשר ליומן חלומות, קראתי שצריך לרשום את החלום ישר איך שמתעוררים, אבל אצלי הרבה פעמים אני נזכר ברוב הפרטים זמן מה אחרי שאני מתעורר, אפילו כמה שעות, לפעמים אפילו כמה ימים.., הרבה פעמים כשאני מתעורר אני יותר מדי בשוק בשביל לחשוב בבהירות.. -עכשיו בקשר לשליטה בחלומות, זה סוג של היפנוזה עצמית אפשר להגיד? נגיד אתה יכול לנבור במעמקי הזיכרון שלך? לחוות מחדש חוויות מהעבר? מישהו התנסה בדברים כאלה? ורק רציתי להגיד שגם בלי להתכוון או להתעמק בזה יותר מדי היו לי בעבר פה ושם חלומות יחסית מודעים שיכולתי לשלוט עליהם קצת אפילו, זה פשוט קורה לפעמים שאתה מבין שאתה בתוך חלום ותגידו, יכול להיות שכל החיים זה פשוט חלום אחד ארוך שמרוב שעבר הרבה זמן כבר שכחנו שאנחנו חולמים? יכול להיות אולי שיום אחד פשוט נתעורר במקום אחר? תחשבו על זה תיאורתית אם אתה נכנס לחלום צלול ממש עמוק אתה יכול ממש להישאב לתוך העולם החלומי שלך עד שתתרגל אליו ותשכח איפה אתה באמת.. is this the real life, or is it jusy fantasy.. וקראתי נגיד על שיטת הwild, וניסיתי לראות אם זה עובד, אבל לא הצלחתי בכלל לשמור על פוקוס במחשבה אחת, הכי הרבה שהצלחתי התחילו כל מיני תחושות כאלו בגוף אבל אז אוטומטית התחלתי לחשוב על מה שקורה וכבר שכחתי במה אני אמור להתרכז ובסוף פשוט נרדמתי.., בכל מקרה, התחושות של תחילת ההירדמות הפיזית שחווים בשיטה הזאת, אז כבר חוויתי אותם פעם, אני זוכר לפני כמה שנים היה לי קשה להירדם בלילות וניסיתי להתרכז בכל מיני דברים בשביל לא לחשוב על שום דבר ואני זוכר שתמיד התחילו לי כאלו תחושות שעוברות בכל הגוף. את הקטע הזה עם "העין השלישית" גם התחלתי לנסות אבל מהר מאד זה כאב לי בעיניים אז הפסקתי.. נראה לי בכלליות, למרות שאולי רק התחלתי לקרוא על הטכניקות האלו, שאני יחסית די מודע לחלומות שלי בכלליות, וגם את הקטע של 'בדיקת מציאות' אז החיים באמת הרבה פעמים נראים לי כמו הזייה... לילה טוב, חלומות צלולים :)

הממ

אתה לא תתבלבל בין חלום למציאות, סמוך עלי. האם החיים הם חלום? אולי... לא נראה לי, אבל אולי. הרהרתי במחשבה הזאת הרבה פעמים. זה די מפחיד, את האמת. אבל חלום שנמשך כל כך הרבה זמן? אולי רק בעולם אחר. אולי החיים האלו הם הכנה לחיים הבאים? אולי אנחנו עדיין בתוך הרחם, וחולמים על מה שעתיד לבוא ומכינים את עצמינו?

Bluescale

New member
אפשר תמיד להבדיל בין מציאות לחלום

כשאתה בתוך המציאות עצמה אבל זה מאוד קשה להבדיל בינם כשאתה בחלום עצמו. זה למה אנחנו משתמשים בבדיקות מציאות.

למעלה