כמה שאלות...

כמה שאלות...

וקצת רקע לפני הכרנו בצאט בחמישי בלילה ומהניק שלה שהמילה דומננטיות צעקה בו היה אפשר להבין שהיא אחרת בקיצור ש ו ל ט ת דיברנו היה לי נעים מאוד הסברתי שאני כן אעשה הכול עבור בת זוגתי בכל דרך אפשרית בתחום המיני וגם בתחומים אחרים היא גרושה כמוני צעירה ממני ולאט לאט גיליתי שמחכה לפניות שלה לדרישות שלה פרפרים שלא להאמין התחילו להסתובב לי בבטן יש לי נסיון בחיים אבל לעולם לא הרגשתי כך אני מחכה לרגע שתבוא מתבעס כשהיא הולכת כבר כמה ימים שרק היא מעסיקה לי את המחשבות אני פשוט מאוהב במשהו וירטואלי לחלוטין בשיחות הטלפון הקולה שלה עושה לי צמרמורת אתם יכולים להאמין באהבה כזו? העולם שאני בא שונה לחלוטין ממה שהיא רוצה וחווה אני היום כן מוכן לנסות היא רוצה זוגיות היא יותר גבוהה ממני והרבה יותר יפה ובכל זאת רוצה אותי מה אתם אומרים? בבקשה רק מנסיון חיים ללא דיעות קדומות

Bubble Girl 27

New member
אני באמת שלא יודעת מה אתה רוצה שנגיד לך

אם היא רוצה אותך מה הבעיה.... אהבה אפשר למצוא בכל מקום... המממממממממממ המממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ אני אני אני לא משנה. בכל אופן האהבה היא עיוורת, גם לגובה גם לאורך וגם וגם ובעיקר ללראת את הפאקים של האחר.... בהצלחה

ramoni1

New member
סליחה

אבל זה מדהים
אצלך אין שופ פאקים, חיפשתי ולא מצאתי

Bubble Girl 27

New member
כפרע עליך

ראיתי שם למעלה מישו מנסה ליפתות זה חבר שלי אני 27 עם בחורה זה שוודית... חבל עליו ביז'ו חבל... וועלק אני נהיית ערבייה אם אני רואה משהו כזה...

רומנteaת

New member
מה פתאום ומה פתאום!!

האהבה לא עיוורת לפאקים של האחר!! האהבה גורמת לך לראות אותם, ולרצות אותו בגללם!!

Bubble Girl 27

New member
כנראה בסרט הרומנטי שאת אוכלת מאמי../images/Emo6.gif

ידוע לכל שכשבנאדם מאוהב הוא מקבל את הפאקים של האחר כ"שטויות הדברים יסתדרו" "הוא ישתנה" "אוי מאמי זה נורא חמוד שאתה נוחר ומפליץ כשאתה גומר"....

יש דברים

שניתנים לשינוי ויש דברים שלא - תלוי עד כמה הדברים האלה משמעותיים בעיני הצד השני ולהפליץ ולתקוע גרפס זה לא פאק

רומנteaת

New member
אבל למה לשנות, לעזאזל??

תמצא אישה שאתה רוצה אותה כמו שהיא, ועזוב את זאת במנוחה שתמצא לה אחד שאוהב אותה ככה! לא מבינה אתכם, אנשים. בחיי. תנו לבנאדם לנשום, להיות כמו שהוא.

felka

New member
זאת בחירה שלו ... לא שלנו.

הוא רוצה לנסות ומהסס. פה רק עוזרים לו לקבל קצת כוחות. אף אחד לא מחליט בישבילו

תלוי למה את קוראת שינוי

אני מתכוון שיש דברים שכל צד צריך לבוא לקראת הצד השני וזה בא עם מתן אוויר בצורה חופשית לצד השני

רומנteaת

New member
היי, רגע.

יש הבדל בין לבוא לקראת הצד השני, לבין לנסות לשנות. ההבדל הוא מי היוזם. כשאתה בא לקראת מישהו- אתה עושה את הצעד, מתוך החלטה שלך, כי לך חשוב שהוא יהיה מבסוט. זה סבבה. אבל כשמישהו רוצה לשנות אותך- כבר לא אתה המחליט, זה הוא מחליט בשבילך, הוא רוצה לשנות אותך לפי איך שנוח לו, אז פה כבר הוא נהיה הנושא ולא אתה! וזה לא מגניב. לדעתי זה לא מגניב לשני הצדדים. לצד שמשנים- ברור למה. אבל גם אם אתה זה שמנסה לשנות- בסופו של דבר זה יבוא לך בהפוכה, וסתם ייצור אכזבות.

את לא הבנת

העוצמה שלה הכוח שלה זה שהיא בטוחה בעליונותה עושה לי את זה מרגש אותי ואני מאוד טוטאלי ונותן את כולי לאישה שאיתי

רומנteaת

New member
נו, אז מה רע לך בחיים?

זה לא שלא הבנתי, פשוט לא עניתי לשאלה שלך אלא לתגובות שלהם. אתה, מבחינתי- אם סבבה לך והיא עושה לך את זה- תמריא. אין לך ממה לפחד.

רומנteaת

New member
גאה בסרט שלי, אחותי. תבואי גם.

שום דבר לא משתנה או מסתדר. אם כבר- אז רק נהיה יותר גרוע. אהבה זה לא דבר ציני. אני לא אוהבת אותו למרות, אני אוהבת אותו בגלל. בסדר? אז אני פונה לכולכם באשר אתם: אם אני אוהבת אתכם למרות- תזרקו אותי. אני לא שווה את המאמץ.

רק רגע - איך ראיתם אחד את השני? ו..

לדעתי האישית אל תחשוש לנסות אבל... לדעתי האישית משהו מאוד משתנה ברגע שמפגש בין 2 עובר להיות םנים אל פנים- מוירטואלי לפיזי אז תיקח את זה בחשבון או שיהיה פצצה כמו שאתה צופה או שלא - אבל תיהיה מוכן לזה שלא תתאכזב מדי.. הדבר הכי מפחיד זה הפחד עצמו

למעלה