כמה שאלות

HELLO K i T t Y

New member
כמה שאלות

- קודם כל מצטערת שפתחתי שירשור חדש פשוט לא ידעתי לאן לשרשר /: . . - אז סיילר הוא כמו פיטר ? יענו סופג כוחות ? ולא הבנתי למה הוא הורג את אלה שיש להם כוחות /: ומי זה ההאיטי הזה ? תודה מראש

HELLO K i T t Y

New member
אה ובפרק האחרון בסוף ../images/Emo58.gif

אז הירו חוזר לעבר ? ומה הוא רואה שם ? לא ממש הבנתי /: שוב תודה =]]

מה פתאום ../images/Emo2.gif |ספיולר|

סיילר לא סופג כוחות! הוא הורג את האנשים שיש להם כוחות, ולוקח להם את הכוח. וזה עונה על השאלה השנייה שלך. לאיטי יש כוח למחיקת זיכרון, וגם הוא חוסם לאנשים את הכוחות. אנשים עם כוחות לא יכולים להפעיל אותם כשהם לידו.. הוא עבד בשביל החברה של תומפסון/לינדרמן/בנט/מה שתרצו, והוא גם הגן על קלייר לפי פקודה של אנג'לה פטרלי{תשלימו אותי..
} והיה איתו משו בקומיקס אבל את הקומיקס עליו לא ממש הבנתי. לא היה לי כוח להבין
בפרק האחרון הירו חוזר לעבר והוא רואה שם... לא יודעת. אנשים נלחמים? ונראה לי את הקנסאי ההוא.. כשפיטר מתפוצץ זה הסוף של החלק הראשון כמו שהיה רשום, זאת אומרת העונה הראשונה, ותחלילת החלק השני זה הקטע עם הירו. אני לא ממש זוכרת, אני צריכה לראות שוב... בכל מקרה מקווה שעזרתי במשהו
וגם לי יש שאלה בקשר לאיטי, למה הוא בעצם עשה את עצמו אילם? :| זה משהו שעדיין לא הבנתי.

Slow Cheetah

New member
זה האיטי. ../images/Emo3.gif וקוראים לה אנג'לה.

סיילר מבין איך דברים עובדים. הוא חותך את המוח של בעלי כוחות, מסתכל ולומד את הכוח.

kuyi11

New member
סיילר

מבין איך דברים פועלים ואז לוקח את החלק במוח שאחראי על הכוחות, בעזרת הכוח של זיין עושה מזה שייק, מנער 30 שניות ושותה עם פיסת לימון שהוא חתך בעצמו, בשביל שהד.נ.א (אבל רק הכוחות) יתערבב לו בדם והכוח יעבור אליו. נ.ב. אני לא בטוח שהוא חותך לבד את הלימון אבל זה הגיוני, לא?

ApeliT

New member
../images/Emo99.gifלא קשור אבל...

ראיתם את הקליפ החדש של פרגי? כי פיטר פטרלי מופיעה שם בלי חולצה ועם קעקועים ואממ.. הזכרתי שהוא מאוד מאוד מאוד סקסי שם

למעלה