כמה שאלות

כמה שאלות

1.איך הסים שלי יכול ליהיות דוגמן? 2.איך מזמינים קהל לתצוגת אופנה? 3.איך הופכים לאיש צמח?

כמה תשובות

1) לא יכול 2) אי אפשר 3) תרססי הרבה פעמים את העצים או הצמחים שלך.

you3590

New member
תשובות

1. לפי מה שאני יודעת הוא לא יכול אבל הוא יכול לדגמן. אולי בתוספת של אייץ' אנד אם יש עבודה כזאת אבל לא ידוע לי. 2. לפי מה שידוע לי את לא יכולה. אבל את יכולה להזמין חברים שלך לבית/מרכז מסחרי שבו את עושה את תצוגת האופנה. 3. בשביל להיות איש צמח את צריכה את התוספת עונות (אם לא ידעת). אם את לא יודעת בתוספות יש גם משהו שנקרה כישרון, הוא ליד הסקילס. הכישרון מראה לך כמה הסים טוב בנושא מסויים (כמה שיותר מוכשר יותר אפשרויות בפעולות הקשורות לכישרון). בסימס עונות כידוע ישצמחים ועצים שאפשר לטפל בהם, כאשר את מטפלת הרבה יש לסים שלך כישרון ארד ואחר כך את צריכה לטפל עוד ועוד על שתקבלי כישון כסף ואחר כך זהב. כאשר את מגיעה למצב שלסים שלך יש כישרון זהב בגננות את צריכה לטפל עוד ועוד ואז הסים איש צמח. רק בשביל מידע כללי: אנשי צמח הם כמו של סים רגיל רק שהם צריכים רק שתיה, אור שמש (בעונות החורפיות אפשר גם לקנות מנורה מיוחדת) ואהבה. אפשר לחזור להיות אנשים רגילים כשמתקשרים למועדון הגננות בטלפון. אל תפתחי ציפיות שאיש צמח וסים רגיל ילדו ביחד חצי איש רגיל חצי צמח, הם ילדו או איש רגיל או צמח.

למעלה