כמה שאלות

מצב
הנושא נעול.

צוקה1

New member
כמה שאלות

כמה שאלות
העברת עוברים מוקפאים מפדיוס לארץ נעשה באופן עצמאי נכון? אם כן מישהו יכול תאר את הפרוצדורה? ועוד דבר- מרוניתי הבנתי כי לקראת ההחזרה בפדיוס היא קיבלה ווליום או משהו דומה להרגעה.אז לאור המחקר על היפנוזה והצלחה בטיפול ivf רציתי לשאול האם יש כאן בנות שלקחו או חושבות לקחת כדור טבעי או אחר להרגעה בעת ההחזרה ? בהצלחה לכולנו צוקה

סביון1

New member
בפדיוס נותנים וליום כדי שתהיי רפויה

כמה שאלות
העברת עוברים מוקפאים מפדיוס לארץ נעשה באופן עצמאי נכון? אם כן מישהו יכול תאר את הפרוצדורה? ועוד דבר- מרוניתי הבנתי כי לקראת ההחזרה בפדיוס היא קיבלה ווליום או משהו דומה להרגעה.אז לאור המחקר על היפנוזה והצלחה בטיפול ivf רציתי לשאול האם יש כאן בנות שלקחו או חושבות לקחת כדור טבעי או אחר להרגעה בעת ההחזרה ? בהצלחה לכולנו צוקה
בפדיוס נותנים וליום כדי שתהיי רפויה
בעת ההחזרה. הכוונה להרפיה פיזית של אזור הנרתיק. אני לא קיבלתי ווליום אף פעם - הם מציעים אבל לא מכריחים. הם גם ראו שאין צורך כי ההחזרות שלי קלות ואין לי בעיה להרפות בעצמי. חוץ מזה אני עשיתי הרפיה כללית של הגוף והנפש אחרי ההחזרה. כמו שעושים בשיעורי יוגה. לא לקחתי שום כדור.

בפעם האחרונה שלי עשיתי היפנוזה

כמה שאלות
עצמית ושמתי מוסיקה מרגיעה במשך שעה לפני ההחזרה המיועדת והגעתי לחדר הניתוח רגועה מאד (בעקבות המחקר של סורוקה שאמר שיש עליה של 50% בהצלחה בהריונות לאחר היפנוזה קלה של מהפנט מקצועי, יחד עם מוסיקה מתאימה) לצערי לא התקיימה החזרה בסוף, עקב טעות של המכון.

צוקה1

New member
סביון וגשם תודה-ומקפיצה לעוד תגובות

עצמית ושמתי מוסיקה מרגיעה במשך שעה לפני ההחזרה המיועדת והגעתי לחדר הניתוח רגועה מאד (בעקבות המחקר של סורוקה שאמר שיש עליה של 50% בהצלחה בהריונות לאחר היפנוזה קלה של מהפנט מקצועי, יחד עם מוסיקה מתאימה) לצערי לא התקיימה החזרה בסוף, עקב טעות של המכון.
האם יש עוד מישהו מכם המוכן לשתף באילו אמצעים אתם נוקטים כדי להירגע לפני ההחזרה ,אם בכלל ? צוקה

אילנות1

New member
אני אף פעם לא עשיתי משהו

האם יש עוד מישהו מכם המוכן לשתף באילו אמצעים אתם נוקטים כדי להירגע לפני ההחזרה ,אם בכלל ? צוקה
אני אף פעם לא עשיתי משהו
מיוחד לפני החזרה בעשרות ה-IVF. גם אני כמו סביון לא רציתי לקבל זריקת ווליום. בבקר של ההחזרה הזו בפדיוס הלכנו לטייל עד הצהריים. נחנו מעט, התקלחנו ונסענו לפדיוס עם שלפוחית מלאה. רבע שעה לאחר ההחזרה כבר לא יכולתי להתאפק והלכתי לשירותים מה שלא העזתי לעשות בשום טיפול. באותו ערב היה לי קצת קשה, החזירו לי ארבעה עוברים, וגם נזכרתי שאף אחד לא אמר את שמי במפורש. בקיצור החששות הופיעו, כי כעת זה היה רגע האמת. לאחר שעות של שיחה עם בעלי שבה הוצאתי את מה שכאב לי. כזאת אני תמיד מנתחת והאמינו לי שלפעמים זה מתיש. לאחר מכן נרדמתי. קמנו מאוחר בלילה בעלי הלך לקנות משהו לאכול וכבר הרגשתי טוב יותר. בבקר קמנו, ובכלל היה לי מצב רוח טוב, לא לחינם נאמר שעדיף ללכת לישון על זה. אכלנו ארוחת בוקר מצוינת במלון ולאחר מכן הלכנו לטייל שעות בחום הזה. המלון איפשר לנו להישאר בחדר עד ארבע אחה"צ. חזרנו בשתיים למלון נחנו, התקלחנו וירדנו בדיוק בארבע. בקישנו לשאיר את המזוודה בחדר שמירה והלכנו לטייל עד שבע בערב. חזרנו למלון הזמנו מונית ונסענו לשדה התעופה. היום הזה היה מתויר וקסום עבורנו. למה אני מספרת זאת, כי תמיד נחתי ואילו הפעם עשינו צעדות.

ayoosh

New member
אין משהו מיוחד שאני עושה...

באופן כללי- אני לא היסטרית, אבל אני בהחלט יכולה לומר שהיה הבדל בין הטיפול הראשון לטיפול הנוכחי (
). מכיוון שלא באתי מרקע של טיפולים קודמים- הטיפול הראשון היה בגדר לא נודע אחד גדול... בטיפול השני- כבר ידענו לקראת מה אנחנו הולכים... אני הסכמתי לקבל זריקת ווליום (שוב- בעיקר מכיוון שלא ידעתי כמה אני באמת מסוגלת להיות רפויה בעת ההחזרה). אחרי ההחזרה נחתי שעתיים, והאמת היא שבשתי הפעמים הייתי כל כך עייפה מחוסר שינה לפני- שכשהגענו למלון ישנתי אחרי (ההתרגעות האולטימטיבית, לא
) אני השתדלתי לא להיכנס לראש של "חולה"- במובן זה שעד הרגע האחרון ישבנו בחדר ההמתנה- קראנו, דיברנו, ולחלוק היפהפה- נכנסתי רק ממש לפני (מיטות ובגדי בתי חולים ממש לא עושים לי את זה...
). גם לפני וגם אחרי- טיילנו (בפעם הראשונה זה היה יותר רלוונטי- כי מזג האוויר איפשר זאת), ביום שאחרי ההחזרה האחרונה- עשינו טיול שקיעה רומנטי לאורך החוף... והכי חשוב...

צוקה1

New member
אילנות ואיוש תודה רבה

באופן כללי- אני לא היסטרית, אבל אני בהחלט יכולה לומר שהיה הבדל בין הטיפול הראשון לטיפול הנוכחי (
). מכיוון שלא באתי מרקע של טיפולים קודמים- הטיפול הראשון היה בגדר לא נודע אחד גדול... בטיפול השני- כבר ידענו לקראת מה אנחנו הולכים... אני הסכמתי לקבל זריקת ווליום (שוב- בעיקר מכיוון שלא ידעתי כמה אני באמת מסוגלת להיות רפויה בעת ההחזרה). אחרי ההחזרה נחתי שעתיים, והאמת היא שבשתי הפעמים הייתי כל כך עייפה מחוסר שינה לפני- שכשהגענו למלון ישנתי אחרי (ההתרגעות האולטימטיבית, לא
) אני השתדלתי לא להיכנס לראש של "חולה"- במובן זה שעד הרגע האחרון ישבנו בחדר ההמתנה- קראנו, דיברנו, ולחלוק היפהפה- נכנסתי רק ממש לפני (מיטות ובגדי בתי חולים ממש לא עושים לי את זה...
). גם לפני וגם אחרי- טיילנו (בפעם הראשונה זה היה יותר רלוונטי- כי מזג האוויר איפשר זאת), ביום שאחרי ההחזרה האחרונה- עשינו טיול שקיעה רומנטי לאורך החוף... והכי חשוב...
אילנות ואיוש תודה רבה
והמון המון הצלחה והמשך הריון תקין ושלוו
צוקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה