כמה שאלות

DAN1EL

New member
כמה שאלות ../images/Emo97.gif

אני אמור להתגייס בקרוב לשריון. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: א. בחוברת מידע שקיבלת מהצבא היה כתוב שהטירונות נמשכת חודשיים, וגם ככה אמרו לי הרבה חברים. קצין שהתקשר מהשריון לתת לי פרטים אמר שהטירונות נמשכת שלושה חודשים. כמה היא נמשכת באמת? ולמה יש סתירה בין המידע שמופיע בחוברת למידע שהשריון נותן? ב. אמרו לי שלשריון יש אופי של חי"ר מבחינת ההכנות והתרגולים וגם המבצעים (קווים וכו'). כמה זה באמת דומה לחי"ר ומאיזה בחינות? מה ההבדל בקושי? מה בדיוק עושים בקווים? כמה זה מסוכן/קשה?

DAN1EL

New member
ושכחתי לציין ../images/Emo97.gif

שאמרו לי שאני עושה טירונות רובאי 04 (שזה מפתיע אותי כי חשבתי ששריון עושים 03)

kgarnett

New member
טוב אז ככה

דבר ראשון הטירונות היא 12 שבועות, רובאי 03 מורחב ( משהו כזה ). העניין הוא שהחוברת הזאת ( גם אני קיבלתי אותה ) היא ישנה ולא מעודכנת ובאמת האריכו את הטירונות ואת האימון המתקדם כי רוצים לתת לשריון גם אימוני חי"ר למקרה ו.. בכל מקרה, אחת החטיבות, 401 עקבות הברזל עושה בעיקר קווי חי"ר אם זה מה שאתה מחפש, לעומת 7 ו188 שעושות יותר קווי טנקים. העלו את רמת הרובאי ( בנוסף לאם 16 מקוצר ונעליים קלות ) כדי לשפר את רמת הלחימה ..אבל עדיין מבחינת קושי נראה לי שחי"ר זה מסלול הרבה יותר קשה. ותשאל כל חי"רניק, והוא יגיד לך שמחסומים וקווים זה שואה... מקווה שעזרתי תיכנס לקומונה שלנו
מתגייסי שריון נוב' 06 http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=22562&smsMsg=

למעלה