כמה שאלות...

יעללל

New member
כמה שאלות...../images/Emo96.gif

אני נמצאת כרגע בפרשת דרכים ובהתלבטיות לגבי עתיד מקצועי. ככה שאני מחפשת אינפרומציה לגבי מספר תחומים ש"סימנתי" אותם ב-v : - האם "עיצוב תעשייתי" נחשב למקצוע אקדמאי (אוקיי מודה אני מעוניינת בהשכלה אקדמאית)... מה זה? היכן בוגרי המקצוע מעוסקים? יש עבודה? האם כלכלית המקצוע ממש בריצפה??? -היות וכמה ציפורים חביבות לחשו לי שכיום לימודיי התקשורת הגעו למצב של ביקוש רציני ..מה הם תנאי הקבלה? (פסיכומטרי,ממוצע בגרות,מתמטיקה ואנגלית)? - בהנחה שאבחר (ואתקבל!) ללימודי תקשורת- האם רצוי לשלב תקשורת במסלול דו חוגי (למשל כלכלה או מנהל) האם המחשבה שבמסלול דו חוגי יש מגמה של צימצום נכונה? איזה שילוב של חוג עם תקשורת הוא אידאלי? מצפה ומחכה לתשובה בכליון עיניים (ואני מודעת לבילבול המוח שיצרתי..)
 
עיצוב תעשיתי

ישנם מסלולים לתואר אקדמי בתחום: תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/5893313 ת.ד.24046 הר הצופים 91240 בצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים פרטי מסלול תשס"ד תואר B.ED בוגר בהוראה. בחוג לאמנויות העיצוב מגמת עיצוב תעשייתי. ראו הוראה אמנויות העיצוב. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי או מבחן סף או מצרף 03/5441370 אנטיגונוס 6 62664 מכללה להוראת טכנולוגיה ת"א (מיסודה של מכללה למינהל) מידע נוסף במוסד תשס"ד המחלקה לעיצוב תעשייתי. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/5026555 ת.ד.305 גולומב 52 58102 מכון אקדמי טכנולוגי, חולון פרטי מסלול תשס"ד טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר B.DES . בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/7521133 אנה פרנק 12 52526 שנקר, בי"ס גבוה להנדסה ולעיצוב, רמת גן **הבקוש למעצבים תעשיתיים נמוך. חלק מועסקים כ"מעצב הבית" בארגונים ומפעלים. הרוב עובדים כעצמאים.
 
תקשורת?

האם השאלה היא לגבי תקשורת המונים (עתונות כתובה ואלקטרונית) או לגבי תקשורת חזותית (גרפיקה)?
 
תקשורת+

בהנחה שאבחר (ואתקבל!) ללימודי תקשורת- האם רצוי לשלב תקשורת במסלול דו חוגי (למשל כלכלה או מנהל) האם המחשבה שבמסלול דו חוגי יש מגמה של צימצום נכונה? איזה שילוב של חוג עם תקשורת הוא אידאלי? אם ברצונך לעסוק בתחום התקשורת הרי שאפשרות אחת היא לבחור תחום לימודים נוסף שיאפשר לך כאשת תקשורת לכסות אותו. כך למשל אם תלמדי כלכלה, יהייה לך הבסיס ההשכלתי כדי להיות כתבתנו לעניני כלכלה. ההבדל בין לימודים במסלול חד ודו חוגי אינו גדול עד כדי כך.במסלול דו חוגי את לומדת בממוצע 12 שעות שבועיות מכל אחד משני החוגים שלך וביחד 24. במסלול חד חוגי את לומדת 16 שעות מהחוג, והשאר קורסים להשכלה כללית מכל מיני תחומים להשלמת אותה מכסה של 24 שעות בשבוע.
 
למעלה