כמה שאלות.

Slow Cheetah

New member
כמה שאלות. ../images/Emo9.gif

1. כמה זמן לוקח שפיט יאבד את הכוחות של המוטאנטים שהוא היה לידם? 2. פיט יכול לקבל לגמרי את הכוח של מוטאנט כלשהוא אם הוא יהיה לידו מספיק זמן? 3. כמו שזה נראה, ג'סיקה היא הכוח של ניקי. במה שהיה בפרק הקודם בפרקים הראשונים, הקריין אומר משהו על זה שיש חמישה גיבורי על ידועים לנו או משהו כזה, וגם רואים את ניקי. התאוריה שלי נכונה? 4. די.אל מסוגל לעבור דרך חפצים, או רק היד שלו? 5. מתי די.אל וניקי מגלים שלמייקה יש כוחות? 6. מה קורה אחרי שפיט מתמוטט בפרק 11? זהו בנתיים.

תשובות ../images/Emo58.gif

1. פיטר לא מאבד את הכוחות, כשהוא נזכר באנשים הספציפיים עם הכוח הוא יכול להשתמש בו. 2. לא ידוע עדיין בדיו, אני חושבת שהוא צריך לראות את הכוח עובד ורק אז הוא יכול להשתמש בו. 3. הכוח של ניקי הוא: סופר-כוח. ג'סיקה היא הפיצול אישיות שלה. ברגע שניקי תשתלט על הפיצול האישיות שלה היא תוכל גם להשתמש בכוח שלה. 4. די.אל מסוגל לעבור כולו דרך חפצים, ככה הוא גם ברח מהכלא. 5. לא זוכרת... 6. קורה פרק 12 :) תשובה קצת יותר רצינית: הוא מאושפז בביה"ח כשהוא שרוי בקומה. כשהוא מתעורר הוא בורח משם ופוגש את קלוד, איש בלתי נראה שהוא ראה בסוף החזיון שלו כשהוא מתמוטט.

Elad07

New member
לא בדיוק נכון..

פיטר לא צריך לראות את הכוחות כדי לשאוב אותם למשל כשקלוד(הבלתי נראה) הרביץ לפיטר עם מקל פיטר נזכר בסיילר שזרק עליו ארוניות והשתמש בטלקניזיז אבל זה לא אומר שאין לו את שאר הכוחות של סיילר כמו שמיעה על טבעית זיכרון על טבעי,הקפאה ועוד. זה פשוט שהוא לא ראה שסיילר עושה את זה אז הוא לא מודע לכוחותיו!!!! אילו הכוחות שיש לפיטר בהווה עד פרק 20(לא כולל): 1)עצירת הזמן-כשהוא פגש את הירו העתידני ברכבת 2)תעופה-מאח שלו נייתן! 3)קריאת מחשבות-כשמאט תחקר אותו! 4)הכוח להחלים-מקלייר בתיכון שלה! 5)בלתי נראה-מקלוד כשהוא ראה אותו! 6)לצייר את העתיד-כשהוא פגש את אייזק! 7)כל הכוחות שסיילר השיג עד פרק 19! דרך אגב,בפרק שמראים שבנט וההאיטי מחשמלים את קלוד על הגג תשימו לב טוב טוב שפיטר השתמש שם בעצירת הזמן!!!

DevilGirl92

New member
../images/Emo58.gif מעלי ופה.

למה זה כ"כ קשה לסמן ספויילר? פיטר לא עצר את הזמן בפרק 16. הוא השתמש בטלקניזס, כמו סיילר בפרק 18, שעצר את הכדור של מוהינדר. ובלי קשר(מכוון לפותח השרשור)-מאוד הצחיק אותי שאתה קורא להם מוטאנטים

Slow Cheetah

New member
אני בת. ../images/Emo46.gif

אני קוראת להם מוטנטים, כי זה מה שקוראים לכוחות על-אנושיים.

Elad07

New member
תסתכל טוב בפרק 16

פיטר עצר את הזמן והפיל את הסוללות חשמל בעזרת הטלקניסיס(הוא יכול להשתמש ביותר מכוח אחד בו זמנית כמו בפרק 20)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהאמת היא ../images/Emo58.gif

לא נראה לי שפיטר צריך לחשוב על האנשים שיש להם את הכוחות כדי להשתמש בכוחות האלו. בפרק שהוא ראה את קלוד פעם ראשונה למשל, הוא לא ידע שהוא בלתי נראה
חוץ מזה, בפרק 20 כשהוא ידע לשלוט על זה לגמרי, לא נראה לי הגיוני שהוא יכול גם לחשוב על אותם אנשים, וגם לחשוב מה לעשות תוך כדי

Slow Cheetah

New member
אני בת [לכולם!]-../images/Emo58.gif בפנים..

הוא יכול להשתמש באיזה כוח שהוא רוצה? מה עם הוא יהיה ליד ההאיטי? הוא לא יכול להשתמש בכוח שלו [לספוג כוחות], אבל הוא בכל זאת סופג כוחות..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכל עוד זה לא יקרה

אי אפשר לדעת מה יקרה בסיטואציה הזו

למעלה