כמה שאלות

maia r

New member
כמה שאלות ../images/Emo9.gif

אהלן... אני כבר בשיעור 23 (לקחתי כל יום) והמורה אמר שאני במצב ממש טוב, נשאר לי כדברו רק ה"ליטוש" בכביש משמע להתאמן בהשתלבות ובחניות. למדתי את כל החומר הנדרש. אני מאמינה שיהיה לי ב"ה טסט בהמשך החודש, עכשיו יש הפסקה עד ה-16.10 מה דעתכם אני במצב טוב? ועוד משהו בקשר ל"אור ירוק" כדאי להיפגש עם מנחה ולקבל ערכה? ומה זה המבצע שהם מציעים "קופסא ירוקה"? תודה מראש

ChilD SouL

New member
אהמ...

השתלבות זה חלק חשוב בנהיגה, בין אם זה בכביש כשאת במהלך טסט או אח"כ לבד\הורים. חניות זה עניין פחות קריטי כי סך-הכל זה עניין של תרגול וככל שמתרגלים יותר כך טובים בזה. לדעתי, זאת לא מעט עבודה. אני לא יכולה לענות לך אם את במצב טוב או לא כי לא ראיתי את הנהיגה שלך בכביש ולזרוק מהאוויר שכן את במצב בסדר כי למדת את כל החומר זה בלתי אפשרי כי... אפשר ללמוד את כל החומר ועדיין לא "לדעת" לנהוג. לגבי אור ירוק - אין לי מושג.

maia r

New member
קודם כל תודה....

ברור שזה החלק החשוב, אבל אני בסדר, רק עוד קצת להתאמן... זהו.

maia r

New member
ובחניות אני די טובה

רק שמזמן לא תירגלתי אז טיפה לחזור....

תסמכי על עצמך.....

וחוץ מזה אם את והמורה מרגישים שאת במצב טוב אז זה בסדר גמור, כי הוא כבר מדבר איתך על טסט, ורוב התלמידים ניגשים לפעמים אפילו אחרי הרבה יותר מהמינימום.

chiff4

New member
תשובה

לגבי מצבך - לפי התיאור שלך אני לא רואה שיש בעיה כלשהי. תעברי את הליטוש האחרון. מה עם טסט פנימי כבר עשית? באשר לאור ירוק - אם לא מפריע לך לשמוע הרצאה שהיא יותר הסברים למלווה העתידי שלך לאחר קבלת הרישיון איך להתנהג איתך ברכב וכיצד לתת לך לנהוג וכל מיני שטויות שלא בהכרח ישפיעו על ההורה שילווה אותך בנהיגה, אז תזמיני אותם. אני לא הזמנתי אותם הם הוזמנו ע"י חבר שלי אליי ולדעתי זה היה די מיותר. מקבלים: עט (וואו), תיק של אור ירוק (וואו אני מתעלף), דיסק הסבר ומחברת כזאת עם מצבים שונים בכביש.

maia r

New member
תודה לך ולמנגינה...

עוד טרם עשיתי טסט פנימי כנראה אחרי החופשה (סוכות).

nogag7

New member
../images/Emo6.gif חח הרגת אותי!

למה לזלזל? דווקא בא לי על התיק והעט הזה.. חח לא שווה? אבל איך אפשר להזמין את אור ירוק? זה לא הם שבוחרים אם לבוא אליך אחרי שאתה נותן את הטלפון שלך אחרי שעברת תיאורריה? ד"א אני נתתי טלפון והם לא חזרו אלי ועשיתי תיאוריה כבר לפני חודש בערך..

SHACOH

New member
../images/Emo131.gifגם אני עשיתי תיאוריה לפני חודש

בערך, אבל הם התקשרו אליי מעצמם- אפילו לפני שהתחלתי שיעורי נהיגה. אולי תתקשרי אליהם, אם הם עוד לא חזרו אלייך.

nogag7

New member
אממ

אין לי את הטלפון שלהם אז אני לא יודעת איך להשיג אותם. יש סיכויי גדול מאוד שהם ניסו להתקשר ופשוט לא קיבלתי את השיחה בגלל הפלאפון הדפוק שלי.. ארר אני שונאת אותו אין לו קליטה אפילו אם אני יהיה מטר מאנטנה!

SHACOH

New member
מקווה שאין טעות במספר...

המספר טלפון שלהם הוא: 1-800-388-388

nogag7

New member
אוקיי..

תודה רבה! אני אתקשר.. זה נחמד כזה שמקבלים תיק ושלט נהג חדש וכאלה.. חח לחברה שלי גם באו ולא היה לה כוח בשבילם אז היא אמרה לו:"נכון שאין לך כוח להסביר לי על זה שעה ובא לך קצת לנוח ולהביא לי את הדברים?" משהו כזה.. חח בקיצור היא קיבלה בלי ההרצאה..

almogas

New member
אני נרשמתי אצלהם לפני 3 חודשים

ועוד לא דברו איתי.. ואני מקווה גם שלא ידברו איתי.. עכשיו אני יודע שזה שטויות.. שמילאתי תפרטים לא חשבתי על זה

talush2005

New member
אויי הם ממש ממש מציקים

הם צלצו אליי בערך מהיום הראשון שהתחלתי ללמוד הם לרחו טלפון מחברה שרשמה אותי שבאל י להרביץ לה ....וכמובן שזה לא רלוונטי עד שאתה לא בשיערוים מתקדמים ועבתר תיאוריה אז הם צלצלו לא מזמן ואמרתי להם שידברו איתי אחרי סכוות כי אין לי זמן שיבואו כרגע והכל ומאז כל יום בערך הם מציקים כל כך מצלצלים אני כבר לא עונה להם...אווף זה מרגיז ...נתתם פרטים הבנתי בסדר אמרתי אחרי החגים אז אחרי החגים!

popapipu

New member
אם המורה אומר לך שאת במצב טוב אז

למה את צריכה את האישור שלנו לזה? תשמחי וזהו.

למעלה