כמה שאלות

sims2the best

New member
כמה שאלות../images/Emo9.gif

1-שמעתי שטימי יהפוך מתישהו לילד אמיתית וטאביתה תגדל אותו, נכון
2-איזה דמויות חדשות יצתרפו
3-המנהלת {דורין נכון
ייאיי אני קולטת ת'שמות מהר
} כתבה שתרזה וג'וליאן יתחתנו, מתי
(ופרטים חח..) 4-גרייס ודיויד יהיו ביחד
5-צ'רטי ומיגל יפרדו מתישהו
משהו טוב יקרה פעם לקיי
{הכוומה אם היא ומיגל יהיו אי פעם ביחד חח} 6-שמועה מוזרה בהחלט ששמעתי אומרת שיהיה דמות של קןף בסדרה{:-*} 7-יראו את אליסטר מתישהו
8-איתן ותרזה יהיו פעם ביחד
וסורי על כל השאלות חח אגב איזה פרק חמווווווווד היה היום
הקטע עם החברים של ג'וליאן קרע אותי חחחחח... איזה ממורמרים

I n n u e n d o

New member
תשובות../images/Emo58.gif

1-טימי יהפוך לילד אמיתי,אבל ימות לאחר שהוא יתרום את הלב שלו לצ'ריטי.והילדה שטאבית'ה מגלדת היא הבת שלה ושל ג'וליאן 2-אנטוניו,אח של לואיס ושאר החבורה,בת' תחזור,אמא של בת',אבא של לואיס,אמא של שרידן,אחות של איב ועוד רבים וטובים. 3-הם לא יתחתנו החתונה היא מתיחה של חבריו של ג'וליאן,אבל הוא יכניס אותה להריון. 4-גרייס ודיוויד יהיו ביחד,היא תעזוב את סם בשביל דיוויד 5-צ'ריטי ומיגל לא יפרדו הם יתארסו אבל החתונה תעצר בגלל שקיי נכנסה להריון ממיגל[היא אנסה אותו,הוא לא ידע שהוא שכב איתה הוא חשב שהיא צ'ריטי] 6-כן כן,פרשיס,המטפלת של אמא של בת'. 7-יראו את אליסטר מתישהו? בהחלט
8-אית'ן ותרזה לא יהיו ביחד,הוא ינשא לגוון

../images/Emo58.gifשאלה

איך תרזה הגיעה למיטה עם גוליאן? מה יקרה עם הילד? ומה פתאום היא הסכימה להתחתן איתו

darklighter

New member
נצל"ש-../images/Emo32.gif../images/Emo115.gif

פתחתי בלוג http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=darklighter אשמח אם תיכנסו ותגיבו
אני צריכה שמישהו יעזור לי קצת בזה... כי אני לא יודעת איך מוסיפים מאמר חדש בלי למחוק את הקודם...כתבתי בהתחלה משהו עם ברוכים הבאים ואז כתבתי שיר והברוכים הבאים נמחק לי...

למעלה