כמה שאלות...

ganitav1

New member
כמה שאלות...../images/Emo85.gif

אני יודעת שאנחנו בעונה השלישית בערוץ 10 אבל רציתי לדעת איזה עונה אנחנו בהולמארק? כי לא התחלתי לראות מההתחלה ועוד שאלה איזה עונות עוד לא הגיעו לארץ??

GinGerit

New member
אני אענה!

בהולמארק אנחנו רואים את העונה הראשונה (שעוד מעט נגמרת) ואז תתחיל השניה. בערוץ 10 רואים את העונה השלישית. בארץ עוד לא שודרו העונה הרביעית והחמישית שרק התחילה (שודרו 4 פרקים) בארצות הברית.

ganitav1

New member
תודה...ועוד שאלה...../images/Emo85.gif

יותר נכון בקשה...מישהו יכול להביא לי בבקשה
ים על העונות שעוד לא שודרו פה... וגם מה יקרה בין לוק ללורליי?

ganitav1

New member
אפשר שניהן??../images/Emo85.gif

פשוט לא ראיתי אף עונה עדיין לא את ה4ית ולא את ה5ית

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifאני רק רוצה לספר דבר אחד..

במאוד מאוד כיף לשמוע...לורליי ולוק ביחד!
סופסוף...בפרק האחרון לעונה הרביעית הם מתנשקים בפעם הראשונה..[פרק 22] בפרק 20 לוק קולט שמי שהוא רוצה בכלל זאת לורליי [סופסוף!] ואז הוא מזמין אותה איתו לחתונה של אחותו ליז..בשבילו זה דייט..בשבילה זה סתם ללכת עם לוק את יודעת...בכל מקרה.. בפרק 21 זאת החתונה..לוק לחוץ כולו ומזה מותק
[לוק רולז!!!] ואז הם רבים ומשלימים[כרגיל]..ואז הם רוקדים..ולורליי מאוד מופתעת שהוא בכלל הציע.. ואז כשהוא מלווה אותה הביתה יש להם מומנט..נו רגע שכזה..ואז היא אומרת לו שסביר להניח הרגע הכי טוב בערב הזה..היה הריקוד!
ואז הוא מציע לה לצאת שוב לסרט והיא קולטת שהיא יוצאת עם לוק [כאילו דייטינג..] ואם תחכי עד יום שני אני אוכל לספר לך בפירוט חולני את כל ענייני לורליי לוק לאורך העונה הרביעית והחמישית...אני פסיכית..ידוע..

ganitav1

New member
ומה קורה עם...../images/Emo85.gif

רורי בעונה ה4ית ו5ית?? עם מי היא בסוף???

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

יובש בעונה הרביעית. היא יוצאת לשני דייטים עם בחורים מייל שלא הולכים משהו, מציעה למישהו לצאת והוא לא רוצה. בסוף העונה הרביעית היא מחליטה לשכב עם דין הנשוי בטענה שהיא הייתה איתו קודם, ובעונה החמישית אשתו של דין מגלה מכתב שרורי כתבה לדין וזורקת אותו מהבית, ורורי ודין איכשהוא ביחד. אבל זה ממש לא הסוף.

ganitav1

New member
תודה...../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

על המידע... סתם מחשה שעלתה לי...ראיתי את שני הפרקים הראשונים של העונה ה5ית וזה רק אני חושבת שרורי ולורליי התרחקו (לא מחשיבה את הריב שהיה למרות שנראה לי שזה היה ריב שעדיף היה להמנע ממנו) תגידו לי עם אני טועה....פעם בעונות הראשונות הן היו מדברות על הכל ומתנהגות כמו חברות ועכשיו הן מתנהגות כמו אמא ובת כזה...(לוידעת איך להסביר)... תגידו לי עם אני טועה...אם כן סליחה!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

זה היה ברור שלורליי ורורי יתרחקו מתחילת העונה הרביעית ואילך כי הן מבלות פחות ופחות זמן יחדיו. בנוסף, רורי השתנתה. המון. ולורליי לא אוהבת את הכיוון הזה. חוץ מזה, אחרי הריב שהיה ביניהן בסוף עונה רביעית-תחילת עונה חמישית, היה ברור שמשהו שם ישתבש.

ganitav1

New member
לדעתי זה קצת מבאס...

כי הבסיס של הסדרה היה בנוי על היחסים בינהן ועכשיו זה כזה נהרס!!!

Sweet Misery

New member
^ ../images/Emo58.gif, וגם פה.

אבל זה טבעי שזה יקרה. לפי דעתי זה גם מוסיף עניין.

אולי זה מוסיף עניין ../images/Emo58.gif

אבל על זה באמת הסדרה בנויה. לא משנה מה קורה מסביב ללורליי או לרורי, תמיד הבסיס של הסדרה זה היחסים של לורליי ורורי. אם הם יהרסו את זה הסדרה תשתנה לגמרי. ברור שהיחסים שלהן ישתנו, הרי רורי כבר לא בת 16...., אבל הן עדיין חייבות להיות קרובות אחת לשניה כדי שהסדרה תמשיך להיות מה שהיא.

ganitav1

New member
אני גם חושבת...../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

שכל הקטע שרורי שכבה עם דין ולורליי לא אהבה את זה בגלל שהוא נשוי ועוד כמה סיבות...וכל הריב שהיה בפרק הראשון ממש הרחיק בינהן! ועם עד עכשיו כל ריב שהיה הן עברו בסדר זה יהיה הריב שישנה ממש את היחסים בינהן...אבל שוב זו רק הדעה שלי!

אולי זה בגלל ../images/Emo58.gif

שרוב הריבים שהיו להן היו כשרורי גרה בבית, ובואו נודה בזה, אי אפשר לגור עם אנשים כשרבים איתם, אז הן חייבות להשלים. עכשיו כשרורי לא גרה בבית, דבר שגם הוא בפני עצמו שינה את היחסים ביניהן (פרק 414...), הן יכולות להרשות לעצמן להיות קצת יותר מרוחקות, כי הן לא צריכות "להתמודד" אחת עם השניה כל יום כל הזמן. זה עצוב, אבל זה ככה... אני רק מקווה שזה ישתפר בהמשך העונה

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifאני גם חושבת ככה...

ואני גם חושבת שראו את זה המון לאורך העונה הרביעית..הריחוק..כבר יש להן חיים שונים..אבל זה טוב שהן רבו לדעתי בסוף העונה הרביעית..כי כאילו הן סתם ניהיו ידידות מרוחקות כאלה כל העונה הרביעית ואז כשהן רבו נוסף קצת עניין במערכת היחסים שלהן- דבר שלא היה הרבה זמן.. עכשיו כשאני רואה את העונה הראשונה אני רואה את כל הריבים שלהן..וזה פשוט מעולה.מוסיף המון..בקיצור לדעתי זה חסר בהמשך..

../images/Emo58.gif

כשרואים את העונה הראשונה במקביל לעונה 4/5 זה כל כך מדגיש את הריחוק הזה. שמתי לב לזה עוד לפני, אבל רק כשהתחילה העונה הראשונה בהולמארק ראיתי כמה הן יו קרובות יחסית לעכשיו. ההבדל בין הריבים בעונה הראשונה לריב בתחילת ה-5 הוא שבעונה הראשונה הריבים שלהן רק קירבו אותן יותר אחת לשניה, עכשיו נראה שזה רק מרחק אותן. אבל את צודקת, זה באמת יותר מעניין ככה...

למעלה