כמה שאלות

• פותח הנושא gloom
  • פורסם בתאריך

gloom

New member
כמה שאלות../images/Emo66.gif

שלום לכם, אני גולש סמוי כאן די הרבה זמן, אפילו היו פעמים שהגבתי לפני שנים...... בכל מקרה אני מנהל יומן חלומות כבר שנתיים ברציפות, וחוויתי רק עשר חלומות צלולים.. החלומות קורים בצורה ראנדומלית ולא לילה אחרי לילה כמו שאני מקווה, אבל הנה כמה שאלות לי אליכם 1- השאלה הזאת מתבשלת לי המון זמן במוח- מכירים את הקטע הזה שאתם חולמים חלום, ואז אתם מזהים שזה חלום אבל בו בזמן אתם גם מגיעים למצב כזה של התעוררות במציאות, אתם ערים ויודעים שעכשיו אתם יכולים לקום מהמיטה אבל מצד שני העיניים שלכם עדיין עצומות וחולמות את החלום- האם זה נחשב חלום צלול או לא? ואם כן איך אפשר לחזור לחלום? 2- הקרנות חוץ גופיות זה נושא שלא כל כך מדובר עליו כאן, אבל השאלה שלי למי שמנוסה- איך מגיעים מחצלול להקרנה? שמעתי על שיטה של לעבור דרך מראה אבל לא יצא לי לנסות, איזה שיטות אתם מכירים? 3- איזה שיטות יש להגברת צלילות חוץ מלצעוק "הגבר צלילות" ושיפשוף ידיים? כי לצעוק "הגבר צלילות" פועל לי לפעמים ושפשוף ידיים לא כל כך
אז מה אתם מציעים? תודה רבה לכם על שהקדשתם מזמנכם לקרוא את זה

Esho

New member
תשובות :=)

1. קורה לי מלא פעמים, כשזה קורה לי, אני נכנס לחלום בסגנון WILD, תנסה =]. 2.הקרנה זה סתם בולשיט, ולא משנה כמה תחשוב שזה הקרנה, זה יהיה חלום צלול. כבר היה לי חלום צלול שחשבתי שזה הקרנה.. איך מגיעים לזה? יש שיטה אחת שאומרת לעוף במהירות ממש גבוה לשמיים ולהרגיש שאתה יוצא מהגוף או משהו כזה. 3.אין שיטה מסוימת, מה שכן חשוב לעשות זה תמיד להזכיר לעצמך שאתה חולם בשביל מודעות, ובנוסף יש לי משהו קטן שאני משתמש בו. תנסה ליצור הדף כזה שיצליל את כל מה שהוא עובר דרכו. בנוסף יש את שיטת הרכבת משקפיים, שיפשוף ידיים, סיחרור, ציווי. אבל תיצור לעצמך משהו משלך, שממש תרגיש שזה עוזר. אם דברים של אחרים לא עוזרים לך, תעשה בעצמך =].

zivnew

New member
תגובה

השיטה של להגיד "הגבר רמת צלילות" לא תעזור אלא אם כן תדמיין את הסביבה נהיית בהירה יותר, להגיד זה לא מספיק צריך גם להאמין בכך. אני אישית הכי אוהב את שפשוף הידיים וגם הסתובבות במקום. אבל אני עושה את כולם, תעשה גם אתה אל תמהר להתחיל יש מספיק זמן. בקשר לזה שאתה יודע שאתה יכול לקום תוך שניה, לי זה קורה הרבה(לפעמים גם הכל נהיה חשוך ואני מתעורר למציאות), פשוט תחכה, תחכה להרדם שוב ותחשוב על זה שאתה חולם.

למעלה