כמה שאלות...

Shoe X

New member
כמה שאלות... ../images/Emo60.gif

היי :) אני מתעניינת בכל הנושא של חלומות צלולים כבר די הרבה זמן. אף פעם לא ניסיתי אף אחת מהשיטות או ביצעתי בדיקות מציאות, כי הדברים התחילו לקרות לבד. התחלתי לחוות שיתוקי שינה וחיצללתי המון פעמים, אבל לא הייתה אף פעם שבה היה לי חצלול כמו שרציתי שהוא יהיה. אני מתכוונת שרוב החצלולים שלי נמשכו דקות ספורות והצלילות הייתה נמוכה (בעיקר מבחינה מחשבתית- לא יכולתי להיזכר במה שתיכננתי לעשות בחצלול, לא חשוב כמה התרכזתי) עכשיו... יש לי כמה שאלות: ניהול יומן חלומות באמת יכול לשפר את רמת הצלילות? גם אם אני זוכרת 2-3 חלומות בלילה באופן טבעי? האם יש שיטות נוספות להגברת הצלילות, שהן לא הסחרור ושפשוף הידיים? איך אני עוברת משיתוק שינה לחצלול בלי לאבד את המודעות? אממ.. ועד כמה "צלול" אמור להיות חלום צלול? זאת נשמעת שאלה מוזרה אבל אף פעם לא הרגשתי צלולה יותר בחצלול מאשר בחלום רגיל. תודה מראש

makron2

New member
שלום ברוכה הבאה.

"הדברים התחילו לקרות לבד" - בדרך כלל מספיקה הידיעה עצמה כדי לחוות חצלול מידיי פעם. "חצלול כמו שרציתי שהוא יהיה" - אין מאה אחוז הצלחה,אך לאחר אימונים יש שיפור בביצועים. "לא יכולתי להיזכר במה שתיכננתי לעשות בחצלול," - לכתוב את זה על דף של מטרות ממוספרות ולקרוא לפניי השינה יעזור,אפשר לכתוב ביומן בחלק האחורי. "ניהול יומן חלומות באמת יכול לשפר את רמת הצלילות?" - יומן חלומות טוב כדיי להעלות את המודעות וההבנה לדברים שמרכיבים את החלומות שלנו כמו כן שיפור הזכרון ותשומת הלב לעולם החלום יעזור להוסיף עושר ומורכבות. "2-3 חלומות בלילה באופן טבעי?" - גם חלום אחד זה טוב לרשום. "שיטות נוספות להגברת הצלילות, שהן לא הסחרור ושפשוף הידיים?" - רוב השיטות אמורות לשפר את הצלילות ע"י הגברת מיקוד לעובדה שאנו חולמים,אפשר לנסות כול מיני דברים ע"מ להשיג את זה,אבל נמצא שסיבוב במקום ושיפשוף ידיים יוצרים כביכול מעיין תחושות "פיזיות" בחלום,דבר שמגביר את הצלילות,איך בדיוק אני לא יודע,אבל עצם הגירוי מספיק. - הכי חשוב זה להזכיר לעצמך מידיי פעם שהכול חלום. "איך אני עוברת משיתוק שינה לחצלול בלי לאבד את המודעות?" יש שיטות שונות,שכולם כוללות מעיין התעלמות מהגוף שלנו כדי לאפשר לו להרדם תוך כדי שמירה על מודעות באמצעות תרגילים של ספירה,הקשבה לרעש חיצוני חזרה על משפט מסויים ועוד.. בגדול החלק הבעייתי הוא להכנס לשיתוק מלא,המעבר משיתוק לחלום מתבצע במהירות לאחר מכן. "עד כמה "צלול" אמור להיות חלום צלול?" - במצב של צלילות גבוהה חלום צלול יכול להיות היפר ריאלסטי,יותר מציאותי מהמציאות עצמה מאחר שכול מה שאנחנו רואים וחשים בא מהזכרון שלנו ונותן תחושה של דברים מוכרים. - הצלילות משתנה ויכולה לעלות ולרדת מספר פעמים לאורך החלום.

Shoe X

New member
תודה על התשובות ../images/Emo60.gif

בכל מקרה, מעכשיו אני אשתדל לשתף אתכם בחצלולים שלי ואשמח אם תגידו את דעתכם

למעלה