כמה שאלות...

ו ו י נ י

New member
כמה שאלות...../images/Emo6.gif

1. האם בשירות שלי אני אקבל מה שאני רוצה? כלומר, אם אני רוצה להעביר את השירות שלי באיזו אגודה לשמירת הטבע, רוב הסיכויים שאני אקבל? 2. כדאי לי לדבר עם המקום עצמו אפילו קודם? 3.מה קורה אם ייקח לי זמן רב להוציא את הפטור ואני אקבל אותו כמה חודשים לאחר תחילת השנה? אנילא אצטרך לחכות עד תחילת השנה הבאה, נכון? אפשרי להתחיל כבר באמצע השנה, נכון? 4.ואיך זה שבנות משרתות (בשירות הלאומי) רחוק מהבית בדירה עם בנות אחרות? לא ידעתי שדבר כזה קיים!! איך מגיעים לזה? גמאני רוצה להיות רחוקה מהבית... תודה רבה מראש למי שעונה

תשובות (חלקיות)

היי, 1. אני יודעת שאפשר לעשות את השירות לאומי ב"חברה להגנת הטבע". אם תתקבל לשם? קודם כל תציין זאת בטופס שיתנו לך , בראיון עם רכזת העמותה שאליך תשתייך. מאחלת לך שתתקבל למקום שרצית . 2. את כל תהליך הקישור בין המקום לבן/בת השירות עושה הרכזת. הרכזת תפקידה לברר את הפרטים ולהיות בקשר עם בן/בת השירות הלאומי. 3. אני לא ממש יודעת, אולי אחרים ידעו לענות על זה . נראה לי שלא ניתן להתחיל באמצע השנה. 4. יש אפשרות לגור בדירת שירות לבנות שגרות רחוק מהבית. אם יוצא לך לשרת במקום רחוק בקשי להיות בדירת שירות עם בנות נוספות. אל תדאגי, כשיהיה לך ראיון עם הרכזת צייני את כל הנושאים הללו ויגידו לך בדיוק מה הנוהל. בהצלחה!

Mיקי_

New member
כמה תשובות

1. מבחינת העמותה דרכה את מתנדבת הם יעשו את כל המאמצים שתקבלי משהו שתרצי ותהני להתנדב בו, אך זכרי שלא הכל בידיהם, לפעמים אין מספיק מקום או תקנים במקום השירות בו את מעוניינת, או נבחרו בנות לפנייך, לפעמים מהראיון האישי איתך האירגון בו את רוצה לשרת לא מתרשם מיכולתך ולא מסכים שתשרתי בו, ולא תמיד הכל מסתדר, אבל האגודה דרכה את משרתת תנסה למצוא לך מקום אחר לשביעות רצונך, וזכרי שלא תמיד גם זה מצליח. ה-כ-ל תלוי בשיתוף פעולה שלך ובחשיבות השירות עבורך! 2. לא לא לא ושוב פעם לא! 3. לפעמים אפשר להתחיל באמצע השנה במקום בנות שיצאו מהשירות וכ"ד... ולפעמים יש מציאות באמצע השנה, רוב המקומות הטובים לא ננטשים, ורוב הסיכויים ש*כן* תאלצי לחכות לספטמבר הבא. (אני לדוגמא קיבלתי את הפטור שלי רק באוקטובר... והייתי צריכה לחכות עד ספטמבר הבא) 4. זה תלוי בתקן של המקום בו את משרתת אם יש לו תקן של לינה או לא. בקשי אירגונים עם תקנים של לינה מחוץ לבית, זה לא עניין של קרוב או רחוק אלא אך ורק תקן מתאים (שמן הסתם עולה לארגון ששוכר אותך יותר כסף, ולכן פחות אירגונים מעדיפים אותו)

למעלה