כמה שאלות
114

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

Ulong

New member
כמה שאלות ../images/Emo58.gif 114

בתחילת העונה גרמו לנו לחשוב שהוקינס הוא אחד מהטרוריסטים, אחר כך גרמו לנו לחשוב שהוא בעצם שוטר סמוי שנשלח לג'ריקו. בפרק הפלאשבקים (112) הבנו שהוא נושא פצצה גרעינית עימו והוא כנראה כן טרוריסט. השאלה שלי היא אם הבנתי את זה נכון? איפה אני עומד בסוף הפרק? ועוד שתי שאלות שלא אכפת לי שתהרסו לי את הסדרה עם התשובות אליהן. א. מי בדיוק גרם להתקפה ואיך בדיוק עשו את זה? ב. מי הוא רוברט הוקינס בדיוק?

loserontheloose

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

אז ככה - נכון לאיפה שאתה נמצא בסדרה, הבנת נכון. אבל אם תמשיך לצפות ותסיים את העונה, התמונה תשתנה. א. מי שגם להתקפה היו קבוצות שונות של קיצוניים שאין לאידיאולוגיות שלהם שום דבר במשותף, חוץ מהעובדה שכולם רוצים להפיל את המשטר הפדרלי בארה"ב. מי עומד בראשם, עוד לא ברור, אבל החשד הוא שזה האיש הקירח שניסה לעשות את העיסקה עם שרה כדי לקבל ממנה את הפצצה של הוקינס. ב. רוברט הוקינס הוא בעצם סוכן של ה-CIA ולא של ה-FBI כמו שהוא רוצה בהתחלה שיאמינו. הצוות שלו עבד על לחשוף את התוכנית להתקיף את ארה"ב עם הפצצות הללו. הוא הצטרף לטרוריסטים במסווה ונכנס כל כך פנימה עד שהפך חלק מהתוכנית - הוא קיבל פצצה והוראות איפה ואיך להשתמש בה. רוברט, כידוע, לא פוצץ את קולומבוס, אוהיו כמו שהוא אמור היה. במקום, הוא לקח את אשתו ואת ילדיו לג'ריקו, שם, הוא ידע, לא תתפוצץ פצצה ושם גם לא יהיה הדף של הפצצות שיסכן אותו ואת משפחתו. הוא, כידוע, מסתיר את הפצצה מתחת לצריף הכלים בגינה בביתו בג'ריקו. כמובן, המידע על היותו של הוקינס סוכן CIA הגיע מהוקינס עצמו, כאשר ג'ייק איים עליו עם אקדח. יכול להיות מאוד שהוא משקר...

מדויק להפליא! ../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

למעלה