כמה שאלות-

כמה שאלות-../images/Emo51.gif

שלום! רציתי לדעת כמה דברים 1-היבט הוליסטי-על מה עלול להעיד פסוריאזיס באיזור מעל העין הימנית? זה משהו שטיפול רפלקסולוגי יכול להעלים? 2-מחלת עור אטופיק דרמטיטיס-גירוד בכל הגוף,זה משהו שטיפולים רפלקסולוגים יכולים להעלים או לשפר? ומה זה יכול להעיד על האדם? תודה רבה

כיסופון

New member
היי מלי../images/Emo45.gif

1. פסוריאזיס מעל העין או בכל מקום אחר בגוף, מראה על חסרים תזונתיים מחקרים רפואיים הפיקו תועלת רבה מהשימוש בשמן דגים. 2. את מתארת אסטמה של העור רובנו לא מקשרים בין השתיים אך למעשה העור והנשימה אלו הן שתי המערכות היחידות בגוף שנושמות והדיכוי העורי מזיז את הבעיה למערכת הנשימה ולהיפך. במקרים רבים כאשר מבררים על היסטוריה רפואית עולה תמונה של דיכוי בעיות עור וביטוי מחודש של המחלה במע' הנשימה. בנוסף ישנם מחקרים רבים המצביעים על קשר ישיר בין היסטוריה משפחתית של אסתמה נשימתית לדלקת אטופית של העור. ברפלקסולוגיה לא מטפלים רק במחלת העור אלא תמיד מסתכלים על התמונה הרחבה: למשל אם מדובר בתינוק הסובל מפריחה על העור, בעיות שינה ועצירות, בעזרת טיפול רפלקסולוגי ננסה לתת מענה לכל המכלול של התופעות. אם זה ילד שנזהה בתגובת העור שלו אסטמה של העור ו/או בעיות בדרכי הנשימה, נתאים לו טיפול ארומתראפי בשמנים מתאימים . חשוב לציין כי אטופיק דרמטיטיס מוחמר לעיתים קרובות כתוצאה מלחץ או מתח נפשי, וכאן עיסויי הוליסטי יכול לעזור במיוחד. המלצה! להימנע מסבונים מייבשים! בהצלחה צוף.

primavera 1

New member
ברצוני להוסיף..

מנסיון שלי עם חולי פסוריאזיס, המחלה מתקשרת לשליטה!! אנשים שמאד מנסים לשלוט על רגשותיהם ועל חייהם. הם חושבים שאם הם יעשו דברים בדרך מסויימת אזי הכל יתנהל כשורה. באים החיים ומראים שאין ודאות. ובמקום הזה הכל נופל והפסוריאזיס מתפרץ. הרפלקסולוגיה בשילוב הילינג עוזרת מאד, מביאה לאיזון, ומפחיתה באופן ניכר את ההתפרצות. כמו כן הייתי מתיחסת למיקום ובודקת היטב מה אומרת העין מבחינה הוליסטית ובמיוחד עין ימין. בענין אוטופיק דרמטיטיס - ניתן לחוש הקלה ובתהליך של ניקוי והבנה ניתן בהדרגה לטפל בבעיה. בהצלחה

היי חדשה כאן - אם לבחור את הגישה הה

ההוליסטית הייתי רוצה לשאול האם יש קשר למעשה של דמות אישה חזקה בחייך , שעושה משהו שלא לטעמך? משהו שאולי את לא מסכימה עם צורת החיים , עבודה, גישה.....

csh018

New member
שאלה לגבי המיקום

האם מעל העין זה בגבה או במצח. שלומי

avorly

New member
מלי, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

ולפני הכל- סליחה על האיחור בתגובתי
לשאלתך- לפסוריאזיס יש קשר גדול מאוד גם לעיכול וגם לעצבים. מבחינת הרפואה הסינית, אל העיין מגיע גם מרידיאן הכבד. הכבד קשור גם לכעסים ומתח. האם מתקשר לך למטופל/ת שלך?

למעלה