כמה שאלות...

רוני471

New member
כמה שאלות...../images/Emo41.gif

שלום אני אם לגוזלית בת שנה ו5 , יש כמה דברים שמטרידים אותי ואני רוצה להתייעץ. הילדה מאוד סקרנית לגבי איבר המין שלה נוגעת קוראת לו בשם ובוחנת אותו האם זה טבעי? היא התחלה לנשוך וזה משעשע אותה איך להעביר לה שזה לא נעים ? כשאני כועסת עליה היא כועסת חזרה ועושה לי נו נו ואפילו מכה לפעמים איך להעביר לה את הכעס ללא יציאה מפורפוציות זאת אומרת להגיד אסור ולא להפוך את זה לכעס שלי ואח"כ שלה? היא זורקת כל דבר על הריצפה זה יכול להיות אוכל משחקים שלטים ושאני אומרת שאסור היא ממשיכה? תודה

galia26

New member
אני לא מומחית...

אבל ממה שאני רואה אצלי בבית - גם אדם שהוא בן שנה+4 מאוד מעניין אותו עבר המין שלו והוא נוגע המון וזה נראה לי בסדר שהוא מגלה את הגוף שלו...בד"כ אני לא אומרת לו כלום ולפעמים אני אומרת - "אוי מצאת את הבולי שלך..." והוא מבסוט...אבל הכל באוירה טובה. לגבי הנשיכות - כשהיא עושה זאת תשימי לה אצבע על הפה (בעדינות, שלא תיבהל), ותגידי לה "אנחנו לא נושכים" שתבין שלנשוך זו הפעולה שהיא עשתה עם הפה...ואת יכולה להגיד לה "עם הפה רק אוכלים ומדברים ונותנים נשיקה"...

irisgh

New member
ולגבי דברים שהיא זורקת, וזה מפריע

לך, עם הזריקה הראשונה מיד להרחיק מהשג ידה. אין שום סיבה ששלט, מכשיר טלפון רגיש, או משקפיים, יהיו בהשג ידם. לגבי אוכל, עם הפעם הראשונה שזה נזרק, לפנות את האוכל, ולהיות קשובים למתי היא מאבדת עניין, מתחילה לשחק, ומתכוננת לזריקה. דברים שלא מפריע שתזרוק כמו צעצועים של עצמה, מוצץ וכיוב' - שתזרוק, אז מה.

למעלה