כמה שאלות...

כמה שאלות... ../images/Emo4.gif

טוב אז ככה... מספר שאלות בסיסיות אחרי הכל עדיף לשאול וללמוד מאשר לנחש ולעשות פאדיחות... יש לי חברה כבר תקופה ארוכה מעל לחצי שנה הסקס מעולה אפילו מדהים אבל יש משהו שנינו עוד לא ניסינו לעשות בעבר.. סקס אנאלי. השאלה שלי היא מה צריך לעשות לפניי ואיך כדאי לגשת ? מבקש תגובות רציניות ולא של זלזול אחרי הכל כמו שאמרתי עדיף לשאול וללמוד מאשר לשחק אותה יודעים הכל... ושאלה נוספת.. ראיתי פה באחד ההודעות לגביי מין פורפלי.. מה זה ?
תודה רבה לכל העוזרים

אז ככה..

הדבר הכי חשוב לפני שניגשים לעשות מין אנלי הוא פשוט להרגע! אין מה להילחץ מהסקס המדהים הזה, רק לזרום עם הפיליניג ואם בא לכם אז פשוט להיות ספונטנים. אני למשל מאוד אוהבת, אם בא לי אורגזמה מהשמיים אני מתפנקת עם הבן זוג שלי באנלי ותכלס, אם לשבור פה מיתוס, לא מעט פעמים אני הייתי היוזמות בקשרים חדשים. כמעט תמיד הרימו גבה מהפתיחות,אגב... אז כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להרטיב את האצבע בכמות רוק נכבדה, למרוח המון רוק על הרקטום של הבת זוג שלך, ולחדור לאט לאט...... ולהיות ממש עדין בתחילת החדירה. אחר כך, כשתרגיש שהיא מתחילה לגנוח ולהנות, תגביר את הקצב והכי חשוב, שתדבר איתך, תגיד לך אם כואב לה, נעים לה וכו... נכונו לכם אורגזמות פראיות!

Single Malt

New member
כמה קישורים... ../images/Emo13.gif

מאחר והשאלה הזו חוזרת כמעט על בסיס יומי הנה מספר קישורים שאספתי בנושא... (מקווה שאין לכם בעיה עם אנגלית, מקסימום בקשו תרגום שלא תעשו שטויות
) לגזור ולשמור
ראשון שני שלישי שיהיה בהצלחה ובהנאה...

BodyCount40

New member
אני בכלל חושב לשנות את שם הפורום

משהו בסגנון "פורום אנאלי ולפעמים גם סקס" מה אתם אומרים

תודה לכם

תודה לכם על העזרה ומה לגביי השאלה השניה ששאלתי ? מישהו יכול להסביר בבקשה ?

עכשיו אני מרגיש ממש טמבל...

לא יכולתם להגיד שעשית תרגום חופשי מאנגלית...
לא ניסיתי לקרוא את זה ככה... חחחח תודה חתולה לפחות יש פה צדיקה :)

ואני....

מנסה לחשוב על איזה סוג של סקס הוא דמיין בזמן שהוא חשב על המשמעות של המילה....

יופי! עכשיו אני צריך לחשוב על יותר

מידיי מחשבות שאת חשבת שההוא חשב שהוא חושב שאתם חושבים שאתם עושים...

או הא..

מזמן לא פתחתי סתימות של בני 20...אפשר לקבל קצת רקע לבעיה לפני שהשרברב מגיע?

אממ אממ אממ הנה הרקע !

בכיתה א' משכתי לילדה שהייתי אוהב בצמה ! בכיתה ב' ראיתי את הציצי של המורה ! בכיתה ג' הפסקתי ללמוד חשבון ! בכיתה ד' שברתי את היד ! בכיתה ה' עוד לא עשיתי ביד ! בכיתה ו' זכיתי בתחרות בחשבון ! בכיתה ז' הבנתי שעם חשבון אני לא אשיג בנות ! בכיתה ח' עוד לא צמחו לי שיערות ברגליים ! בכיתה ט' צמחו לי סוף סוף ! זה מספיק רקע או להמשיך?

למעלה