כמה שאלות....

Mandy18

New member
כמה שאלות....../images/Emo35.gif

שלום רותי, כמה שאלות שחשבתי עליהם.. - שאלה קצת מוזרה - אני מדברת בזמן השינה וסתם תהיתי אם זה אומר משהו כי הרי בזמן השינה הנשמה עולה לנשמת האם, אז מה זה אומר שאני עדיין מדברת בשינה? או שאין לזה שום משמעות? - כפי שאני מבינה אנחנו מחליטים כמעט הכל לפני שבאים חזרה לגוף - כמו את השם שלנו, ההורים, איפה נגור וכו'.... מה לגבי רוצחים? האם האם יודעים שהם הולכים לרצוח מישהו, הרי זה לא יכול להיות חלק מתוכנית הנשמה, איך זה עובד? - עד כמה הנשמה יודעת ומחליטה מה הולך לקרות כאשר היא תרד לגוף? האם דברים כמו המוות ידועים? מה לגבי לדוגמא אסונות כאשר יש אנשים שהיו אמורים להיות במקום האסון אבל החליטו במקרה לא ללכת - האם זה היה חלק מהתוכנית או לא? די הרבה שאלות... אבל אשמח להסבר תודה רבה!

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה

אין לי מושג מה המשמעות של דיבור בזמן שינה. לגבי רוצחים הדעות מאוד חלוקות, מצד אחד יש כאלה שטוענים זה תיקון, ויש כאלה טוענים שזאת "טעות" אנושית, אני מאלה שדוגלים שרצח זה לא שייך לתוכנית הנשמתית, אבל זה ענין של תחושה לא משהו שביררתי באמת, משום שזה רצח זה באמת קטיעה של חיים וזה משהו שלא מסתדר עם ההבנה שלי. הנשמה יודעת ומחליטה הכל למרות שכמו שאמרתי היא משאירה חלונות פתוחים להזדמנויות כדי שתהיה לנו בכל זאת באמת בחירה חופשית או שיש תכנית מסויימת והיא משאירה לנו את לבחור את הדרך לבצע את אותה תכנית. מוות בהחלט ידוע לנשמה מראש, היא היחידה (למעט התאבדות) שקובעת את זמן המוות. כאשר אנשים נמצאים במקום אסון ולא הגיעו אליו זה מהסיבה שהם לא היו אמורים להיות שם מלכתחילה, ואם תשימי לב שקרו הרבה מקרים הן כאלה שלא היו אמורים להיות והיו וההפך.

למעלה