כמה שאלות

כמה שאלות ../images/Emo3.gif

1)זוכרים את הקטע המצחיק בפרק 2 בבאר בהתחלה שאובי וואן אומר לאנקיאן שיום אחד הוא עוד יהרוג אותו
חחחחחח
2)שמתם לב שבפרק 2 לפני הקרב עם דוקו אובי וואן מגלה פחד בכך שהוא מונע מאנאקין ללכת לעזור לפאדמה,רואים כבר שאוובי וואן פוחד להתייצב לבד כנגד סיט אפל אחרי מה שקרה לקוי גון לבד מול דארת מול,זה למה אובי וואן רצה שאנאקין ישאר איתו... 3)אחרי דיון עם היודה של הפורום שלנו הגענו לויכוח קל והוא האם מותר לג´די להתחתן ולהביא ילדים,מה אתם חושבים? כי אני ואמר שלא הרי לא נתנו לאנקין להתחתן וגם לוקחים אותם בגיל צעיר ככה שהם לא יודעים מי ההורים שלהם גם,לא
4)נכון שאתם מתים לראות בפרק 3 את אנאקין הורג את ג´אר ג´אר

bakara15

New member
מה אתה אומר!!!!!

1. כן קטע ענק!!! 2. לא זוכר... 3. לא מעניין אותי 4. מה?!!! פרטים פרטים למה? איפה? איך? מתי?

Master Yoda

New member
אל דאגה!!!../images/Emo110.gif

-1- זוכרים! חביב ביותר. -2- הוא לא מפחד! הוא ריאליסטי. הוא יודע שלדוקו יש הרבה יותר נסיון ממנו, דוקו היה ידוע כג´דיי חזק בימיו. אובי וואן יודע שהוא לא יצליח לנצח אותו לבד. זה לא שהוא מפחד... -3- מאסטר יודה בשבילך!
אף אחד לא אמר לאנאקין שאסור לו להתחתן. זה כנראה באמת אסור כי חתונה גוררת קשר, ואסור להיקשר בגלל שהמחיבות של הג´דיי חייבת להיות קודם כל למסדר ולשלום הגלקסיה. כמו שאמרתי לך בא.ס.ק לא חייבים להתחתן כדי שיהיו לך ילדים! וזה גם ידוע שצאצאים של ג´דיי נהפכו לג´דיי (זה גנטי). ו ב ר ו ר שהם יודעים מי ההורים שלהם! -4- אל דאגה בקרה,
Long Live JarJar! Long Live JarJar´s Lovers!​
זאת סתם אמונה תפלה! אף אחד לא אמר שאנאקין הרוג אותו! זאת פנטזיה חולנית של שונאי ג´ארג´אר המלך! לוקאס אמר אבל שהוא יופיע בפרק III.

ben kanobi

New member
איו לי נושא

1-זוכר 2-מסטר יודה צודק 3לוקאס אמר שלג´דיי מותר לשכב עם נשים אבל אסור להם להיקשר ריגשית אסור לג´דיי להתחתן אבל ברור שמותר להם לראות את ההורים שלהם 4-ג´אר ג´אר זו הטעות הכי גדולה של לוקאס מאז שגרידו ירה ראשון (והמבין יבין:)

Master Yoda

New member
המבין הבין!../images/Emo110.gif

תודה על תמיכתך. אני לגמרי מבין את כל שונאי ג´אר ג´אר. אבל אני מת עליו. הוא לא אחד מה3 האהובות עלי... אבל הוא שווה. והוא בכלל לא טעות. מה שהלך עם גרידו לעומת זאת.... טיפש! טיפש! טיפש! מה אתה עושה!? טיפש!

NADAVVV2001

New member
ג´אר ג´אר אימפריה:)

1 אני זוכר 2 הוא לא מפחד אבל אני חושב שיש בו איזשהו חשש 3 מערכת יחסים יכולה לגרום לפחד והיא יציבות אחד מהבעיות שגררו את אניקאן לצד האפל 4 איפה ראית שכתוב שאניקאן ירצח אותו?

Sith Master

New member
תשובות

1} אני לצערי לא הייתי בבכורה הייתי יום אחר כך כך ש כל הפריקים כמוני כבר היו בסרט וכשאני הייתי רק נורא מעט אנשים הבינו את הבדיחה כי השאר באו בגלל האפקטים של לוקאס. 2} הוא פשוט רוצה שאנאקין יהיה ליידו כי הוא מתחיל להיות יהיר ולא זהיר 3} לג´דיי מותר הכל כל עוד זה לא פוגע בחובתו הראשונה להגן על הצדק בעולם- להתחתן כמעט תמיד ייפגע בזה. הרי גם לוק מתחתן וסורי על הEU אבל לוק ומרה ג´ייד הרי מתחתנים. 4} לא, אני מת לראות את ג´אר ג´אר נמחץ על ידי חללית חונה או נופל לתוך ביוב בטאטואין

Larik

New member
למה כולם כל כך שונאים את ג´אר-ג´אר

אז מה אם הוא נדחף לכם סצנה בלי שצריכים אותו, אז מה אם הוא מפגר דביל, אז מה אם הוא סתם לא תורם לעלילה, רגע..... אני מתחיל להבין למה שונאים אותו, נרא לי שגם אני מתחיל לשנא אותו!

Master Yoda

New member
ושוב הEU....../images/Emo110.gif

זה לא הגיוני להוכיח משהו בסרט דרך הEU!!!

bakara15

New member
הסברים! ../images/Emo4.gif

מה הקטע עם גרידו שיורה ראשון? EU?

Master Yoda

New member
אז ככה,../images/Emo110.gif

EU, אין לי כוח להסביר. בקיצור: ספרים. הקטע עם גרידו, לך לכאן.

ben kanobi

New member
בקשר ללוק ומר ג´ייד

הם התחתנו בעידן שונה מעידן הרפובליקה הישנה לוק היא מייסד מסדר הג´דיי החדש ולכן הוא יכול לשנות את החוקים

Ecthelion

New member
כמה דברים?

ג´אר´ לא תורם?"להעביר את כל הסמכויות לשליט העליון..."הטמבל... ג´דיי יכול לז@@ן ,לעשות מה שבא לא כל עוד הוא לא מקבל מזה ריגוש.יודה:"ג´דיי אינו מחפש כלל מהדברים האלו.."

Larik

New member
אבל עקרונית

יכלו למצא מישהו הרבה יותר מתאים להעברת כל אותן סמכויות, מאשר ג´אר-ג´אר!

ben kanobi

New member
בדקתי את עניין החתונה של

לוק ומייר ג´ייד (כלומר קראתי את הקומיקס) לןוק מתכנן שם טקס ג´דיי ושואלים אותו איך זה יעשה והוא עונה שהוא אפילו לא יודע אם המועצה הייתה מאשרת חתונות ודרך אגב בהצלחה לי (קמתי עכשיו לתיאוריה:\)

Master Yoda

New member
../images/Emo50.gifלך../images/Emo18.gif../images/Emo110.gif

ברור שהם התחתנו בEU. אבל אנחנו מתכוונים למסדר הישן. בימי הרפובליקה.

ben kanobi

New member
התכוונתי

שלוק לא ידע אם לג´דיי מותר להתחתן ודרך אגב נכשלתי (יותר מדי שאלות על המנוע) אבל חפיף

Sith Master

New member
מאיפה לך<?

לחוברות שהם מתחתנים קוראים סטאר וורז יוניון. יש לי את חלקים 1 ו2 מתוך 4. אני מחפש את האחרים שנים. אם אני לא אמצא אותם היום הפאן קון- נוכל לדבר על איזו עיסקה? וחוצמזה, אתם לא ממש אוהבים את EU, וחבל אין לכם מושג כמה אתם מפסידים.

ben kanobi

New member
מאיפה לי?

יש לי את זה כמובן ולקבוע שאני לא אוהב את הeu בגלל אנשים אחרים זו טעות מרה אני אוהב מאוד את הeu אני קורא את הקומיקס והספרים ואני משחק דיאנדי של סטר וורס ותודה על ההצעה אבל אני מעדיף לשמור את החוברות ודרך אגב את ההערה שציינתי לוק אומר בגיליון אחד אז אתה יכול לבדוק בעצמך

Sith Master

New member
התכוונתי מאיפה לך החוברות?

בכל מקרה, היום בפאן קון קניתי 7 חוברות סטאר וורז של מרוול

למעלה