כמה שאלות

Michael91

New member
כמה שאלות ../images/Emo29.gif

אוקי אז ככה : 1. האם לוגן יקום איכשהו מכיסא הגלגלים ואם כן אז איך? 2. האם לוגן ומקס יהיו ביחד מתישהו? 3. לא כל כך הבנתח את כל הקטע עם הפעימה. מה בדיוק קרה שם? כל מה שאני יודע זה שהיה איזשהו פיצוץ גרעיני וזה פגע איכשהו בכל המחשבים, אז מה באמת קרה שם? 4. אני לא מבין את העבודה של מקס, היא מעבירה חבילות? כמה חבילות יש? למי מעבירים את כולם? אלא כל השאלות שהצלחתי לחשוב עליהם ואני מקווה שתענו לי עליהם, ותודה מראש!

כמה תשובות. מכיל ../images/Emo58.gifים.

1) לוגן אכן יצליח לקום מכסא הגלגלים. הוא יקבל "אקסוסקלטון" מעין שלד חיצוני, שיאפשר לו ללכת. לקראת סוף העונה השנייה הוא לא יצטרך יותר את האקסו, בגלל שהוא יצליח ללכת בעקבות עירוי דם מטרנסג'ני. 2) לפי הספרים, שהם המשך הסדרה, לוגן ומקס ביחד בסוף. [השאלה כמובן היא כמה זמן זה ימשך]. 3) הפעימה - טרוריסטים הפעילו פצצות אטום בארה"ב. פצצות האטום גרמו לפעימה אלקטרומגנטית שהרסה את כל המידע על הסרטים המגנטים וכך נהרסו כל הרשומות במדינה וארה"ב הפכה ממעצמה למדינת עולם שלישי. מידע נוסף על האסונות שפקדו את אמריקה ניתן למצוא בספר "לפני עלות החמה". 4) מקס עובדת בסוכנות שליחים. העבודה שלהם זה להעביר חבילות ממקום למקום. תחשוב על זה כמו דואר, אלא שבמקום מכתבים יש חבילות.

Michael91

New member
מה ? יש ספר על הסידרה "מלאך שחור"?

איפה אפשר להשיג אותו?

Nitzan122

New member
כן יש

שלושה ספרים Befor The Dawn שמתרחש לפני הסדרה ו- Skin Game ו- After The Dark שמתרחשים אחרי הסדרה וסוגרים את הקצוות הפתוחים שהשאיר הפרק האחרון את שלושת הספרים אפשר להשיג רק בחו"ל או דרך האינטרנט

Michael91

New member
איפה בדיוק אני יכול להשיג אותם

באינטרנט ? זה ממש חשוב בשבילי !

מישהו יודע אם

יש ספר או קלטת שקוראים להם The Eyes Only Dossier ? ראיתי באמזון

אני יודע רק חלק (../images/Emo58.gif)../images/Emo168.gif

לפי מה שאמרו פה הוא אכן יקום מהכסא גלגלים לצמיתות. אין לי מושג אם הם יהיו ביחד אבל עכשיו הם די ביחד, לא? רד/י כמה שרשורים למטה ותסתכל/י יש הודעה שכעותבים מה זה בדיוק הפעימה אם את/ה רואה מלך השכונה, דאג עובד ב-IPS (לודע אם באמת יש כזאת חברה אז רק נתתי דוגמא) שזה מסירת חבילות של דואר. זה כמו שאם מישהו שולח לך חבילה אז באים לבית שלך משירות הדואר או וואטאבר להחתים אותך.

dark max

New member
העירוי יכשל

לפי מה שהבנתי מהודעות קודמות העירוי של ג'ושוע יכשל בשלב מסוים ולוגן יחזור למכשיר הזה.....

לא בדיוק ../images/Emo58.gif

לקראת סוף העונה השניה אנו מבינים כי לוגן נרפא בצורה כלשהי והוא משתמש בשלד החיצוני שלו רק כדי להגביר את היכולות שלו. אני לא אגיד את דעתי על כך...

למעלה