כמה שאלות-

S h o h a m

New member
כמה שאלות-../images/Emo26.gif

טוב אז התחלתי להרגיל את הכלב שלי הביתה..אני עושה את זה במיוחד בימים הקרים שיידע שבקור הוא נכנס. אז יש לי כמה בעיות: * אני איתו בבית יושבת מול הטלוויזיה ומלטפת אותו. עכשיו האף שלו קר ובזמן שאני מלטפת אותו הוא מנסה כאילו או להרים לי את היד עם האף או לעשות משהו אחר. אתם יודעים אולי מה זה יכול להיות? * כשאני מלטפת אותו(עדיין יש לו קצת נשירה..מוזר) אז גיליתי על העור בין העור לפרווה, מן דברים שחורים/חומים כאלה יחסית גדולים. גם על אחת הנקודות אצלו על העור(מעורב דלמטי) יש כזה כמו נקודת חן בולטת, רק שזה לא נקודת חן. מה זה? *בשלב כלשהו הוא נשך ככה את הפרווה שלו באזור הצוואר(היא ממש ארוכה שם) כאילו למשוך אותה לנסות. אחרי זה חיפשתי שמה מה יש ולא מצאתי כלום.. *עוד שאלה לא קשורה..אנחנו גרים במקום רחוק, ונצטרך לנסוע איתו ברכב לוטרינר..עכשיו נסענו איתו כבר כשעברנו דירה(מהצפון לדרום הארץ) ולפני זה הרגלנו אותו לנסיעות. זה היה לפני שנתיים, לנסות עכשיו שוב להרגיל או לנסיעות(בגלל הנסיעה לוטרינר) או שהוא זוכר ומורגל? מקווה שהבנתם, ומקווה שתעזרו, תודה בכל מקרה!

yakh

New member
תשובות רק לשלישית ולרביעית

אני חושב שהוא נושך את הצוואר שלו מפני שיש לו טראומה או משהו כזה. קרה לו משהו לפני זה? בקשר שלאלה הרביעית: לא צריך להרגיל אותו עוד פעם כי הוא כבר רגיל. את יודעת כלבים זוכרים הרבה דברים ולכלבים יש זיכרון טוב מאוד. יש לי שאלה אלייך: קנית את הכלב של ממישהו כשהוא היה גדול או קנית אותו כשהוא גור?

S h o h a m

New member
שכחתי לענות בתגובה..

לא קנינו אותו. לחברה של אחותי הייתה כלבה אז היא המליטה והציעה לנו לקחת כלב אז לקחנו
הוא היה בן חודשיים כשלקחנו אותו, אני זוכרת את היום הזה כמו אתמול..

lilithmm

New member
../images/Emo20.gifשלום שוהם../images/Emo107.gif

נפלא לשמוע שאת מנסה להרגיל את הכלב שלך להיות בבית. באמת נשמע לי נורא לחשוב שבכזה מזג אוויר יש כלבים בחוץ, רועדים מקור. האף של הכלבים מאוד רגיש והם לא אוהבים שמתעסקים להם באף, אבל זה מאוד מפתה כי האף שלהם מאוד חמוד
. בקשר למה שגילית, צריך לראות מה זה, באיזה גודל ואת המרקם. לי נראה שיש לכלב שלך אולי טפילים. וזה גם מתקשר לי עם העובדה שהוא מושך לעצמו בשיערות. לא נראה לי שתהייה בעייה להרגיל את הכלב שלך לנסיעות. מחכה לשמוע חדשות

shima

New member
תשובות

כשאת מלטפת את הכלב ואומרת שהוא מרים לך את היד עם האףת האם זה ברגע שהפסקת ללטף לרגע? כלבים מנג'סים ככה שימשיכו ללטף אותם. הנקודות השחורות שציינת נשמעות כמו קרציות, כדאי שתקני לכלב קולר מיוחד להתפטר מהן, כי הן יכולות גם להיות לו מסוכנות. כנראה בגללן הכלב מתגרד בצואר. רב הכלבים אוהבים לסוע במכונית תפתחי לו פתח קטן בחלון שיריח את הסביבה. מקווה שעניתי על השאלות!

S h o h a m

New member
תודה לכולם!

את עניין הטפילים/קרציות אני באמת אנסה לבדוק. תודה! טראומה, בחיים לא הייתה לו. אולי הפרידה שלו מאימא שלו..מיד לאחר שלקחנו אותו רצינו להביא אותו כל שבוע אליה שיתראו שיהיה קשר, אבל היא נרצחה :/ כן אני באמת מכירה שכלבים ככה מנג'סים זה כ"כ חמוד! אני אנסה לשאול את הוטרינרית איך לטפל באף הקר הזה, כי אפילו שחם לו יש לו אף קר, כלבון מוזרון בכל מקרה המון תודה שעניתם!

למעלה