כמה שאלות...

mizeman

New member
כמה שאלות... ../images/Emo220.gif

אני הולך לפרמט את הלנובו שלי... מה אני צריך לדעת/לעשות לפני?! אם אני רוצה לפרמט, עושים את זה עם המקש הכחול THINKVANTAGE? האם אני צריך את כל הדרייברים או שהם נמצאים לבד כבר שאני עושה התקנה מחדש עם הכפתור הכחול? מה עם האקטיבציה של ויסטה?! איך אני עושה אותה שוב? בבקשה תעזרו לי... :)

ali052

New member
אתה עובר ל xp ‏ או ויסטה ?‎

אם זה ויסטה אז יש שם את המקש שהיזכרת....מיותר להזכיר לך שכל החומר שהיה לך שם ימחק!

mizeman

New member
אני עם ויסטה... ונשאר עם ויסטה...

אבל רוצה לחזור למצב כאילו המחשב חדש... כמו שהיה שיצא מהקופסא... וכמו ששאלתי: האם אני צריך את כל הדרייברים או שהם נמצאים לבד כבר שאני עושה התקנה מחדש עם הכפתור הכחול? מה עם האקטיבציה של ויסטה?! תודה. :)

יאיר B

New member
אתה לא צריך כלום מלבד כל מה שהתקנת עליו

כשקיבלת אותו (כי כל התוכנות/קבצים שלך ימחקו). גיבוי לקבצים שלך עשית? חוץ מזה אתה לא צריך כלום. עם עליית המחשב (במסך ההתחלתי שכתוב לנובו) תלחץ על הכפתור הכחול. תעלה תוכנת ה-Recovery ושם תוכל לבחור לשחזר את המחשב למצב יציאה מהמפעל. זה יכול לקחת זמן (יותר משעה). תן לו לעבוד ואל תכבה / תנתק / תסגור את המסך באמצע העבודה. המחשב יתקין את חלונות + כל הדרייברים הנחוצים באופן אוטומטי. אחרי ששולחן העבודה יעלה, תתחבר לרשת, תתקין אנטי-וירוס, תעדכן אותו + עדכונים לחלונות (וזה יכול לקחת עוד שעה+) ואחר כך תתקין את כל התוכנות שלך.

mizeman

New member
תודה רבה... האם...

האם אני אצטרך לעשות שוב אקטיבציה לויסטה?

יאיר B

New member
תצטרך לבצע תהליך של הפעלה למערכת

(כלומר לבחור שפה, זמנים, ארץ מגורים, כל הדברים האלה), אבל אני לא חושב שתצטרך להתקשר ל-MS כדי לאשר את המערכת (לפחות זה היה כך בכל המחשבים שהתקנתי עד עכשיו).

bar666xp

New member
אגב יש שם גם אפשרות לבצע שמירה על...

מסמכים/ספריות... אבל זה יקח עוד זמן.... כי זה יצירה של RECOVERY לקבצים/ספריות ואז כל הליך האיחזור+איחזור הקבצים והספריות... לגבי תוכנות כמו אופיס אקרובט-רידר וכו' בהחלט להתקין מחדש לפי הצורך. לפותח השירשור המלצה קטנה... לאחר האיחזור / ""פורמט"" והתקנת התוכנות הרצויות איחזור הקבצים הקבועים שלך אם יש כאילו... צור RECOVERY PACK לCD/DVD שיכלול את הכל... כך בפעם הבאה תוכל פשוט להכניסו ולחסוך את ההתקנות ו/או חלק מהעידכונים ו/או ...

coaxcable

New member
איך עושים זאת?

יש לי את הלנובו חודש כמעט ולא מבין כלום בויסטה+לנובו ואיך עושים שיחזורים/צריבת דרייברים ופאקים וכל מה שצריך כדי לגבות את מה שיש לעת הצורך אם המחשב "נדפק"/"מפורמט" וכדומה! פעם מישהו גם הזכיר תוכנת BSA? או משהו? היא לא הייתה בקישור שניתן כאן משום מה

bar666xp

New member
האמת אני ממש לא זוכר בעל"פ...

בגדול בהפעלת המחשב לוחצים על הלחצן הכחול הגדול
{THINKVANTEG}... שם יש BACKUP AND RECOVERY אם אני זוכר נכון... ואז יש את כל האפשרויות של ליצור FULL RECOVERY PACK או BACK UP.... וכו'. בעיקרון זה אמור להיות באנגלית פשוטה {לעיטים היא לא כזו פשוטה}... אבל מקסימום טלפון לתמיכה של לנובו ושואלים. אחד הדברים הראשונים שעשיתי עם הT61 של העבודה היה ליצור RECOVERY PACK {לקח 2 DVD}... אם חלילה תהיה בעיה 10-15 דקות ויש איכסדוס מתפקד + כל ההגדרות של החברה וכו'.

bar666xp

New member
כן גם לדעתי 2DVD זה דיי סטנדטי אני חושב...

וצריך המון אקסטרות כדי להגיע ל3DVD.

mizeman

New member
אתה צודק אבל...

לא עדיף לעשות את ה-RECOVERY PACK רק לווינדוס+אופיס? כי שאר התוכנות כל הזמן מתעדכנות... ורק שני תוכנות אלה יחסית מקובעות למעט שחרורי עדכונים... הלא כן?

mizeman

New member
אחרי שצורבים, מה עושים?

תאורטית... נגיד שצרבתי את ה-RECOVERY PACK איך אני משתמש בו בעת הצורך?

יאיר B

New member
אם צרבת אותו דרך התוכנה שבאה עם המחשב,

אתה תקבל כמה CD (אאל"ט זה 7). אם צריך להשתמש בו, מכניסים CD ראשון לכונן, מפעילים את המחשב (מגדירים בביוס הפעלה ראשונה מ-CD) ועושים את מה שכתוב על המסך (הוא ידריך אותך להחליף דיסקים).

למעלה