כמה שאלות...

סנדרין

New member
כמה שאלות... ../images/Emo142.gif

1. איך קוראים לבנות של מי-נהר וסהר פז? באיזו שנה הן נולדות? במה הן עוסקות?
2. בת כמה סהר-פז כשהן נולדות? ובמלחמת הנשמות?
3. נראה לכם שיש בעולם חצאי-אירדה? מסופר על אחד כזה, באחד מן הספרים?
4. היכן ניתן למצוא פרטים *רשמיים* על גזעים ודמויות בקרין, ל-D&D? צ'או-צ'או ושלום

Moondust

New member
אוקיי../images/Emo26.gif

לבנות קוראים שיר-ירח (Moonsong) ושחר-בהיר (Brightdawn). לפי ציר הזמן הזה שיר-ירח נולדה ב- 360 ושחר בהיר ב-361, אבל זה לא ממש הגיוני, כי הן תאומות. חוץ מזה, באגדות הן כבר נולדו. אני הייתי הולכת על משהו כמו 356.
אם נסתמך על ציר הזמן, סהר-פז בת 38. אם נלך לפי אגדות, היא תהיה בערך בת 32. במלחמת הנשמות היא בת למעלה מ- 90.

סנדרין

New member
עוד משהו: ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

נסו לתרגם Brightdawn לעברית בצורה נורמלית... חברה שלי מתכננת לשחק אותה ב-D&D (*שיעול*עומר!!*שיעול*), כברברית-כוהנת. בחרנו בנתיים ב-"זריחת-חמה": לא מדויק, אבל נשמע טוב. ובאיזו שנה מלחמת כאוס? שכחתי.

Dark Mage

New member
לא ידעתי

ששקד ויתרה על הפאלדין... הייתם צריכות לספר לי שאתן רוצות קשר משפחתי לסהר-פז כי זה מתנגש לי עם כמה פרטים בהיסטוריה... אני חושב שאוכל לסדר משהו

סנדרין

New member
הצלחתי לשכנע אותה, סוף סוף ../images/Emo142.gif

היום בצהריים, בהליכה ארוכה ומייגעת בשמש
, מבית הספר הבייתה
. ובלי בקבוק מים אחד אפילו. אבל זה לא קשור. היא רוצה לשחק את הבת של סהר פז כרגע, כוהנת מולטי ברברית. כרגע, 2\1 ברמות לטובת הכוהנת. חשבתי על רעיון, איך להסדיר את זה עם העולם - נסה לבדוק אם זה מתאים להיסטוריה ולמערכה: מלחמת כאוס לא התקיימה, וגם לא תתקיים. האלים לא עזבו. תקופת הזמן - תחילת דשל"ק. טקיזיס חדלה מכל פעולה באופן מחשיד למדי, אם אתה מתכנן מלחמה בין האלים, ופאלאדין "מתהלך בחדרו" ומנסה להבין מה היא זוממת. תקופת הזמן תתאים מבחינת הדמויות, ובעיקר הדמות של שקד, במקרה הזה. עוד משהו: אולי הדמויות של צור ושלי יפגשו במגדל הכישוף הנעלה, לפני המבחן? לי יש כבר רעיון למבחן שלי. נדבר.

Moondust

New member
רגע../images/Emo41.gif

לא תהיה לה בעיה קטנה לשחק את שחר-בהיר? כי, אממ...
Spirit of the Wind
אחרי מלחמת כאוס מי-נהר יצא לקנדרמור והיא באה איתו. ובמהלך הספר היא... אהמ... מתה. מצד שני, אם המלחמה לא מתרחשת אצלכם במשחק אז היא לא חייבת למות.

סנדרין

New member
*מתעלמת* ../images/Emo142.gif

רגע? הי, מישהו ראה הודעה? מה? איפה?
ולמה יש נטייה להרוג את הילדים של הדמויות?! תחשבו איזו אכזריות זו. סהר-פז, מי-נהר, קרמון וטיקה הם הורים שכולים. איך היא מתה? ומי היא בכלל - לוחמת ברברית? כוהנת? ואחותה התאומה?

Moondust

New member
את באמת רוצה לדעת איך היא מתה?../images/Emo41.gif

טוב, שיהיה
Spirit of the Wind
מי-נהר, היא והבויפרנד שלה יצאו עם קאט וקרון ניצת-ברקן כדי לעזור לקנדרמור נגד הדרקונית מליס. בכל מקרה, היא, מי-נהר וקרון התגנבו לתוך המאורה של מליס. המשרתת המגעילה שלה מצאה אותם, והספיקה לפצוע את שחר-בהיר בפגיון מורעל. :(

ד ג י

New member
זה לא רק סופרים שהורגים

את הילדים של הדמויות שמתי לב שהרבה מאוד אנשים שכותבים את הדמות שלהם פעם ראשונה בד"כ הוארגים את ההורים שלהם וחוץ מזה הייתי ממליץ לשנות קצת את רצף הזמן אם את משחקת בעולם קרין כי זה מוסיף לעלילה ועושה אותה פחות צפויה

סנדרין

New member
ההורים של הדמות שלי מתים ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

אספר לכם עליה, בהזדמנות, אחרי שנתחיל לשחק. בעקרון, היא אלפית סילבנסטי קוסמת.

Dark Mage

New member
רותם ברור לך

שגם אם הרעיון יהיה טוב אני לא אתן לך לשחק בו... חוץ מזה, לי ולזיו יש כבר מבחן טוב מוכן בשבילך. בנוגע לדמויות שלך ושל צור, זה בדיוק הרעיון שלי וזה מתאים בהחלט למבחן שתכננתי לו. איכפת לך לכתוב שהדמות שלך מאוהבת בדמות של צור? כי זה יסדר לי הרבה דברים בעלילה...

סנדרין

New member
אם משחקים את המבחן, ../images/Emo142.gif

אז כמובן שלי אסור לשמוע מילה בעניין. בנוגע לצור - הסכמתי. רק צריך לברר איך העניין מסתדר אם היותו שחור. אני לא חושבת שתהיה בעיה. עוד הערה: אם סנדרין הייתה רואה את המבחן שלו, לא הייתה לה שום בעיה עם מה שהוא עשה
. ברור לה שהיא מעדיפה את החיים שלה על החיים שלו, ולהפך.

Dark Mage

New member
רותם את לא צריכה להתרגש כל-כך

מהרעיון של חצי בן אירדה. אני נותן לצור לשחק אותו רק בשביל הדמות. הוא לא מקבל שום בונוסים או יכולות של בן אירדה או חצי בן אירדה. את תגלי למה הצעתי לו להיות כך בשלבים מאוחרים יותר של המערכה (נגיד עוד 5-6 הרפתקאות)

סנדרין

New member
ידעתי שזה אתה, עומר ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

לא מתרגשת. פשוט סקרנית, אם נכתב עליו משהו. אתה מכיר את השימוש במסרים? אשלח לך אחד בקרוב, ואז תבין
.

ד ג י

New member
לגבי השאלה על החצי אירדה

לדל"ק אני חושב שאושה היא חצי אירדה (אבל אני לא בטוח עוד לא גמרתי את הספר)

למעלה