כמה שאלות

p a p y a

New member
כמה שאלות ../images/Emo140.gif

יש אירגון \אגודה משהוא שיכול לעזור למי שרוצה לחזור בתשובה? שילמד תפילות ואיך להתלבש? אני בת 14 אז יש משהוא לגילי? ועוד שאלה בקשר לחולצות
למה יש בנות אם חולצות קצרות וכאלה שלא? ועד איפה צריכה להיות החצאית?

ניגון

New member
אפשר לפנות לפורום חוזרים בתשובה.

בס"ד שם יוכלו לעזור לך. את יכולה לפנות ללב לאחים ולבקש מהם שתפגשי עם פעילה בלב לאחים שתדריך אותך. בקשר לחולצות, יש בזה כללים החולצה צריכה להגיע עד למרפק גם כאשר את מרימה את היד נניח, ז"א שהשרוול יגיע תמיד למרפק ולא למעלה יותר. יש אתר על כללי הלבוש, חיפשתי ולא מצאתי...רבי מגב הביא את האתר פעם, נבקש ממנו שיביא אותו שוב בבקשה. בהצלחה רבה.

kren2

New member
-תשובה -../images/Emo140.gif

בס"ד לגבי אירגון או מקום שיכול לעזור לך לחזור בתשובה אני לא מכירה אבל יש לי כמה אתרים טובים ( שאני גם נמצאת בהם ) ששם יש מידע בנושא יהדות וחזרה בתשובה .. מקווה שזה יעזור לך
בנות עם חולצה קצרה ? לפי ההלכה החולצה לעבור את המרפק ומספיק שהיא מכסה אתהמפרק בת'כלס זה מה שצריך להיות כעיקרון . שאהיה לך בהצלחה ממני : קרן

אופירA

New member
מנהל
למה יש בנות

ההלכה היא אחת - יש לכסות את המרפק, ולדאוג שיהיה מכוסה בכל תנועה, כולל כשהיד מורמת. לכן השרוול צריך לעבור את המרפק לפחות עד אמצע האמה (אמה = מהמרפק עד כף היד). למה יש בנות שלובשות חולצות קצרות? מאותה סיבה שיש בנות שלובשות גופיות. פשוט מפני שהן לא שומרות את ההלכה. לא חשוב שהן מחשיבות את עצמן דתיות. את ההלכה הזו הן לא שומרות.

למעלה