קודם כל - מתי העונה החדשה של דם אמיתי מגיעה ליס? ומתי העונה הרביעית של אהבה גדולה? יס קנו אותה בכלל? ומה לגבי העונה הבאה של ניצולים? ראיתי שהחזירו את הסדרה לשידור יומי, האם זה אומר שהעונה הבאה בדרך? תודה!
העונה החדשה של דם אמיתי אמורה לעלות בתום השידור החוזר של העונה ה- 2 שתתחיל מיד עם תום השידור החוזר של העונה ה- 1 בימי ראשון ב- yes stars Action/HD. ניצולים 2 תעלה ביולי, אאל"ט במקום המתנקש. לגבי אהבה גדולה 4 אני לא יודע עדיין מתי היא תשודר.
בפעם הראשונה בפער קטן מאוד (באוגוסט 2009), עוד לפני שהעונה בכלל הסתייימה בארה"ב. אני לא מצליח להבין מדוע יס תרצה להביא את העונה ה-3 של הסדרה חודש אחרי שהיא תסתיים בארה"ב.. היה כאן משהו טוב, למה להרוס?! יש לי תחושה שעם החגים הישראליים באמצע ספטמבר 2009, העונה ה-2 איבדה חלק מהמומנטום שלה בארץ ולכן עכשיו פתאום נזכרו ביס לעשות ש"ח לכל החוצפנים האלה שפיספסו אותה בשידור המקורי. וכך קורה שאנו נקבל עכשיו עונה חדשה בפער הרבה יותר גדול מהעונה הקודמת. כמה חבל
לפני כמה שנים שודרה ביס אקשן אם אני לא טועה סדרה בריטית על משפחה שעברה לעיירה אוטופית שאי אפשר לצאת ממנה ולאט לאט העניינים החלו להסתבך והתברר שלכולם יש מכנה משותף. מי זוכר את שם הסדרה? תודה