כמה שאלות

כמה שאלות../images/Emo13.gif

איזה דיסק של ברי סחרוף הכי טוב לדעתכם? המלצות על מוזיקה ישראלית..? סגנון של ברי כזה.. תודה

Anuerysm

New member
האלבומים האהובים עלי של ברי

על המשמרת- ביחד עם פורטיס, אז האלבום הוא על שם פורטיסחרוף 11א'- ביחד עם רע מוכיח, אלבום אנדרייטד בטירוף וחבל כי יש בו את אחד השירים הכי טובים שנכתבו אי פעם בתולדות המוזיקה נגיעות- סתם אלבום מגניב שלו מ98 מוזיקה ישראלית טובה? תנסי את הזבובים שמזכירים קצת את ברי, אם מישהו חולק עלי אנלא אתפלא אבל הם עדיין טובים #:

o pie

New member
באופן אישי, נגיעות

עוד לא נתקלתי באלבום רע שלו... אבל נגיעות הכי עושה לי את זה. עוד חוזר הניגון, כמעיין המתגבר, עבדים, עיר של קיץ....

Caraya

New member
כשמדובר בברי סחרוף

באמת שאי אפשר ליפול כשקונים אלבום... האלבומים שלו מעולים אחד אחד. אם בכל זאת בא לך לבדוק, כנסי לאתר הרשמי שלו, אפשר לשמוע שם את כל האלבומים במלואם (וגם של פורטיסחרוף, מינימל קומפקט ופוריין אפייר). שווה לאללה והלוואי שהרבה אחרים יקחו דוגמה ממנו. אם את אוהבת את היציאות האתניות שלו אז נסי את 'האחר' או את 'על המשמרת'. אם את יותר מתחברת לשירים כמו 'חלליות', 'אינני אוהב אותה' והסגנון הזה אז כל מה שעד 'נגיעות' (כולל) הוא בול בשבילך. עוד מוזיקה ישראלית בסגנון: אהוד בנאי (במיוחד באלבום 'קרוב'), כנסיית השכל ואלג'יר גם כן משלבים רוק עם מוטיבים מזרחיים. עוד חבר'ה: דן תורן, ג'וני שועלי, חמי רודנר, ירמי קפלן...

o pie

New member
וואי!

כבר הרבה זמן שאני מחפש חומרים של מינימל קומפקט, אחרי ששמעתי את דדלי וופנס... לא ידעתי שאפשר לשמוע דרך האתר שלו, תודה!

Chen Shesek

New member
ממליצה מאוד על האחר.

לא יודעת אם הוא להתחלה אבל יש בו שירים יפים מאוד. האלבום הוא אלבום קונספט נהדר והמילים מצוינות. לגבי "סימנים של חולשה"- זה היה הדיסק הראשון שלי של סחרוף. לא ממליצה להתחיל ממנו. הוא איכותי ומקסים, אל תביני לא נכון!! אבל בתור התחלה הוא לא מתאים. נגיעות דיסק קליט. גם הכל או כלום. אני מצטערת אבל קשה לי להוסיף. כמעט כל דבר שבקרדיטים שבאלבום מופיע השם "סחרוף", יוצא משהו פשוט נהדר. אם בכל זאת את רוצה לענות אותי ולהגיד לך מה אני הכי אוהבת?.. אז האחר. ודרך אגב- בואי לפורום של ברי!! (729) חסר כוח אדם!!

movie man

New member
גם אלה שהוא עשה עם פורטיס

"סיפורים מהקופסא", "להתראות בחלומותי"...... ....אגב, את "להתראות בחלומותי" אני לא מוצא על CD היה לי את זה לפני כמה שנים על תקליט ויניל. אחלה אלבום!

DirtySpirit

New member
בגדול כמעט כל דבר שלו מוצלח...

אי אפשר להבטיח שתאהבי הכל אבל פשוט כמעט הכל מעולה לדעתי... תתחילי לדעתי מנגיעות, אמנם הוא דיי אלבום להיטים אבל הוא מצויין

למעלה