כמה שאלות...

LoLo16

New member
כמה שאלות... ../images/Emo12.gif

קודם כל, סורי שאני לא כובתבת הרבה...
יש לי בעיות עם האינטרנט, אבל אני קוראת פה כל הזמן
אני גם חייבת להגיד שהעונה שהתחילה עכשיו ב-23:20 (עונה 5, נכון?) ממש חלשה עד עכשיו... אני שמחה שהארם חזר לג'אג, אבל מה קרה לכל הקטעים השיפים?? כשהארם עזב כמעט בכיתי עם מאק מרוב שזה היה קטע מדהים ("Damn you... why am I the only one crying?..."
). אבל כשהם נפגשו על הנומ"ט בפעם הראשונה טוב שהם לא התחבקו כמו סלאו של ילדים בכיתה ה'! מה היה המרחק הזה?? ועוד היא טפחה לו על הגב... WTF??..
עכשיו לשאלות...
מה נסגר עם הזולו טיים הזה?.. הם כותבים 2 בלילה כשבחוץ יש אור, 8 בבוקר כשבחוץ חושך.. אני פשוט לא מבינה את זה...
מה אומרים על DW וכנפי זהב?..
היה על זה בפרק של 4:30 לפני כמה ימים (עם קטע מהמם שמאק כמעט מנשקת את הארם..
) ולא הבנתי מה זה..
רק אותי זה מתסכל שהפרקים הישנים יותר הם יותר שיפים?
איך מטי הגיעה לסדרה, ולמה היא כמעט בגובה של הארם?
מה קרה להריון של מאק?.. מה היה כל הסיפור עם ההריון?
למה מאק והארם לא ביחד???
זהו...
תודה מראש

shipper heart

New member
אוקיייייי....אני אגיד שוב..חוצמהפרק

של אתמול העונה עד עכשיו מצויינת.... אז ככה-
זולו טיים- מציין את הזמן בגריניץ', שזה קו אורך 0 ומשם מודדים כמה שעות אחורה קדימה (ואני הוכחתי את הטענה שלי!!!!!)
מה שאומרים על GW+DW זה- they'll get you in bed anywhere...כתבתי את זה באחת המחברות שלי חחחחח או בעצם ביותר מאחת.....חחח
לא...אבל אני בבומרנג זה נורא...גם נורא שיפרי וגם נורא נורא מתסכל...ויש עוד קטעים טובים בעונה הזאת...
ספוילריםV * ** *** **** ***** ****** ******* ******** ******* ****** ***** **** *** ** *
מטי לא בגובה של הארם והיא הגיעה לסידרה ככה- הארם התפטר מהצי כדי להציל את מאק בפרגוואי. האדמירל לא הסכים להחזיר אותו לצי אחרי שהוא חזר ואז הציעו לו עבודה בCIA...אחרי שהוא הנחית C130 על ה-"סיהוק" וכל הצוותי טלוויזיה של ZNN שהיו שם צילמו אותו פיטרו אותו מהCIA ואז הוא מצא עבודה כקרופ דאסטר, יעני מרסס שדות אצל מטי...הוא גם רצה משפחה וגם נורא חיבב אותה וקצת ריחם עליה אז הוא נלחם כדי לקבל עליה גארדיונשיפ...וזה הצליח לו...
שו ההריון של מאק?! אה? CB נכנסה להריון זה כן אבל מאק לא הייתה בהריון...
כי התסריטאים זונות וDPB לא אוהב אותנו...גרר וגם כי הם לא יכולים להיות ביחד (רגוליישנס וכאלה) אם הם באותה צ'יין אוף קומנד (שרשרת פיקוד) וגם כי הם פגעו אחד בשני יותר מדי ונורא התרחקו אחרי מה שקרה עם סינגר והרצח שלה כי האדמירל לא הרשה למאק לעמוד לצד הארם והוא נפגע ואז הוא התפטר בשבילה וראה שהיא קרובה לקליי (stupid stupid stupid stupid stupid webb) ואז היא השלימה את המלאכה בקיקוש הכי גדול- we both wanna be on top and phisicly and emotionlly it's imposible *סורי על שגיאות כתיב...חח* ואז הם לא דיברו חמישה/שישה חודשים עד שהארם שהיא באה לבקש מהארם שיעזור לה ואז האדמירל החזיר אותו לג'אג ועכשיו יש להם כל מיני פאקים בדרך והם לא כל כך קרובים אחד לשני והארם שהרבה יותר פגוע ממנה כל הזמן יוצא ב"low blow" כאלה...כמו בPR ובAMLC...ואז הוא מבקש סליחה ושואל אותה אם היא רוצה ארוחת ערב איתו היא אומרת שיש לה דייט עם קליי (PR) ופעם אחרת כשהוא די רוצה שהיא תישאר ושואל אותה לאן היא הולכת היא אומרת שיש לה דייט עם ווב...(IHADWW גרררררררר...AMLC) * ** *** **** ***** ****** ******* ******** ********* ******** ******* ****** ***** **** *** ** * הגזמתי קצת...חחחח

omer landau

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הנחית הרקולס על נושאת מטוסים??????????. מישהו בהפקה השתכר לילה קודם קראתי רק את הראשון את השאר אני לא רוצה לדעת פשוט קפץ לי לעיין ה C130

../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

זה נעשה כבר... או לפחות זה מה שכתבו בסוף של הפרק.

omer landau

New member
יכול להיות- הפרק שודר בארץ?../images/Emo58.gif

זה אפשרי כי זה מסלול אבל בכל זאת המטוס הזה הוא דבר עננננננננננננק והמסלול של נומט לא כל כך אני מחכה לפרק הזה זה אחד מהפרקים שאני אוהב הסוג הזה ראית את הפרק הזה????? ברור שזה אפשרי אבל לא יודע איך הוא הנחית אותו היה לו וו נחיתה כזה??? זה ממש מעניין אני לא מתלונן או משהו פשוט במחשבה ראשונה זה נראה יותר מידי http://www.chinfo.navy.mil/navpalib/ships/carriers/powerhouse/airwing.html

../images/Emo58.gif הפרק לא שודר בארץ עדיין

זה בעונה התשיעית!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
ספוילר!
העיפו את כל שאר המטוסים מהמנחת, הוא נכנס בזווית מסויימת
לא זוכר. בסוף הפרק אבל, כתבו בסוף שזה נעשה פעם במציאות.

אמיר72

New member
אין מצב בעולם שזה אפשרי

המטוס גדול מדי, כני הנסע נמוכים מדי, פשוט קשקוש.

כתבו בסוף הפרק שזה אפשרי ../images/Emo58.gif

ואפילו אאל"ט הוסיפו קטע מצולם של זה...

shipper heart

New member
ניסיתי לצלם את מה שכתבו שם אבל

נדפקו לי השתי דקות אחרונות של הפרק....

shipper heart

New member
בדיואקס זה עלה....הנה- ../images/Emo58.gif ?

לא ממש כי זה לא מספר כלום... זה מה שכתוב אם התמונה לא ברורה "On October 30, 1963, Navy pilot Lt.James H. Flatley and co-pilot LCDR.W.W. "Smokey" Stovall landed a C-130 aboard the aircraft carrier USS Forrestal. We salute these two brave pilots along with crew members Al Sieve and Ed Brenna for their incredible demonstration of carrier aviation skill

shipper heart

New member
אל תהיו כאלה ספקנים...זה אפשרי אם

הם אומרים שזה אפשרי
אני שמח שעומר הוכיח את זה הפעם ולא אני....

omer landau

New member
תראו תמונה ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

זה כן קשור לנושא אבל לא הכי לפורום מטוס קצת יותר מפחיד שניסה לנחות על נושאת מטוסים מעניין איך זה נגמר מצאתי רק תמונה ללא פרטים זה קצף נכון?????? בהתחלה חשבתי שזה עשן

shipper heart

New member
זה קצף? אנ'לא יודעת...זה לא נראה כל

כך קשור לים אבל זה גם לא נראה כמו עשן...לוידעת

אמיר72

New member
מודה ומתוודה - מדהים

לא חשבתי שזה אפשרי, אבל כנראה שכן. בכל מקרה, קראתי את המאמר הזה. בשורה התחתונה -שימו לב שכל הסיפון היה נקי ממטוסים (מה שאף פעם לא קורה במציאות), והמטוס נחת בקו ישר לכל אורך הסיפון - שוב מה שלא קורה במציאות: מטוסים על נומ"ט ממריאים על הסיפון הישר ונוחתים על הסיפון המוטה (מה שקרוי angeled deck). ההרקולס הזה ניצל בתכל'ס את שני המסלולים, וגם אז שפשף פעם אחת את הגשר.

אמיר72

New member
בקיצור, לקחו את הסרט של הנחיתה

המקורית והשתילו אותו בפרק. לקחת הרקולס אמיתי ולעשות נסיונות כאלה בשביל סדרת TV - גם יקר וגם מסוכן.

shipper heart

New member
לא ראיתי את כל הפרק כבר הרבה זמן

ואין לי כוח לראות את זה עכשיו אבל אני חושבת שזה היה עם מחשב...בסוף מראים את הסרטון של הנחיתה המקורית אם אני לא טועה וזה שבפרק שונה לגמרי...

למעלה