Pink Cherry
New member
כמה שאלות ../images/Emo108.gif
שלום
אני מתגייסת ב-12/12 (כל"צ) ויש לי כמה שאלות: א. תאריך הגיוס המקורי שלי היה ב-11/2. במכתב שאישר את בקשתי להקדמת גיוס נכתב "אולם, חשוב להבהיר כי מועד גיוס זה הנו ראשוני בלבד, ובעתיד ייתכן ויישלח לך צו גיוס חדש שיקבע לאיזה תפקיד תשובצי במהלך שירותך. המועד החדש יכול לגרום להקדמת גיוסך בכחודשיים (טווח עונת הגיוס)". משמעות הדבר הנה שהחל מ-12/10 יכולים לגייס אותי בכל רגע ? באיזה התראה אקבל צו גיוס (שבוע-שבועיים) ? האם בצו זה מצוין התפקיד בו אשרת או שמא אגלה את התפקיד ביום הגיוס ? ב. היות שלא עברתי מיונים כלשהם אני עתידה לפגוש קצין מיון. התפקידים שדירגתי במקומות הראשונים במנילה הנם: 1) מפעילת רשת מחשוב 2) חיילת במערך הטכני בחיל האוויר 3) מש"קית תכנון כוח אדם ומידע. מה הסיכוי לקבל כל אחד מן התפקידים האלה בגיוס כלל צהל"י (תפקידים 1-3) ? האם קיים סיכוי שאקבל תפקידים שדירגתי במקומות נמוכים יותר (אני מקווה מאד שלא כי אלה תפקידים שלא לרוחי) ? האם ניתן לפגוש את קצין המיון לאחר הטירונות על מנת לעבור מתפקיד אחד לשני ? ג. לפני זמן קצר שבתי מטיול בדרום אמריקה. לפני הטיול התחסנתי נגד טטנוס, צהבת ודלקת קרום המוח (בין היתר). באתר "שבוז" קראתי שביום הגיוס מתחסנים כנגד מחלות אלה וכמו כן נגד שפעת. האם ניתן להציג ביום הגיוס אישור מרופא שמאשר שקיבלתי את כל הזריקות הנדרשות במרפאת מטיילים (מלבד שפעת) ולהתחסן כנגדה בלבד ביום הגיוס (או שמא להתחסן כנגדה בקופת חולים ולהציג אישור המעיד גם על כך) ? תודה רבה מראש לכל העונים
בברכה - כנרת.
שלום