כמה שאלות קצרות

bosy123

New member
כמה שאלות קצרות

1) אי מעוניין לקנות אי פוד מיני 4GB (יביאו לי אותו מארה"ב) , מה ההבדל בין דור ראשון לדור שני ? הבדל במחיר ? ואם קונים בארה"ב מחנות רוב הסיכויים שזה יהיה דור שני ? 2)ראיתי בהודעה קודמת שהדעות חלוקות אם מקבלים שנאי לחשמל בשביל להטעין את המכשיר . האם זה נכון או שלא ? תודה מראש לעוזרים !!

../images/Emo121.gifכמה תשובות קצרות

1)לא קיימים דורות במיני... כיום בחנויות יש רק דור רביעי (20/40 ג'יגה) פוטו (צבעוני, 30/60 ג'יגה) U2 (גרסה מיוחדת של האייפוד דור רביעי, 20 ג'יגה שבמקום לבן-שחור ובמקום גלגלת אפורה-היא אדומה, ומאחורה חרוטות חתימות של חברי הלהקה) ומיני. אני משער שכששאלת על הדורות של המיני התכוונת למיני "החדש" שיצא... אז אצל אפל, ברגע שיוצא דור חדש, או אפילו דגם משופר (מה שקורה עם המיני, שרק שינו קצת את הגוון של הצבעים, הוסיפו גרסא של 6 ג'יגה ובמקום 8 שעות שהבטריה החזיקה בקושי, עכשיו זה 18 שעות!) אז הם מפסיקים למכור את הדור/דגם הקודם. מה שאומר שאם תקנה מיני אייפוד בחנות רשמית של אפל תוכל לרכוש רק את המיני "המשופר". לגבי הבדל המחירים: יש כרגע 2 גרסאות של המיני- 4 ג'יגה שעולה 199 דולר וה6 ג'יגה שעולה 149 דולר, ולגבי הקניה מחנות עדיף שתקנה בחנות רשמית של אפל, או לפחות בחנות שמחזיקה כבר את המיני החדש, כי זה יותר מפי 2 סוללה וגוונים יותר יפים
ולגבי השנאי-זה לא כל כך משנה, כי אתה מקבל עם כל אייפוד כבל פיירויר שאותו מחברים למטען (או למחשב במקרה שיש לך מק או חיבור פיירויר) ולמטען אתה פשוט מחבר שנאי מאמריקקי לאירופאי שעולה כמה שקלים בודדים בכל חנות חשמל אתה מוזמן לשאול עוד שאלות אם יש לך מקווה שעזרתי ויומטוב, אבוד

TheRealDeal

New member
עם האייפוד מיני החדש

אתה לא מקבל לא שנאי ולא כבל פיירוייר, רק כבל USB2, טוענים דרך המחשב, ויש אפשרות לקנות את הAC ADAPTER עם חיבור USB במקום פיירוייר, אותו שנאי שקונים לאייפוד שאפל.

bosy123

New member
עוד 2 שאלות

1) לא ממש הבנתי , איך אני מטעין את הנגן ? יש לו חיבור USB2.0 למחשב והוא נטען דרך המחשב ? 2) רשמתם ש 6 ג'יגה עולה 149$ לעומת 199$ של ה 4 ג'יגה . הטענה נכונה או לא ? תודה מראש!

TheRealDeal

New member
עוד 2 תשובות

אתה מטעין את הנגן דרך המחשב, או דרך שנאי USB שאתה קונה בנפרד. 4 ג'יגה עולה 199$, 6 ג'יגה עולה 249$. 149$ עולה האייפוד שאפל של הג'יגה עכשיו, אם שמת לב או לא, הרבה יותר קל לברר מחיר, חוץ מהאייפוד פוטו 60 ג'יגה המחירים קופצים ב50$ בין אייפוד לאייפוד, שאפל 512 99$, 1G שאפל 149$, 4G מיני 199$ וכו'

למעלה