כמה שאלות קטנות

chotto

New member
כמה שאלות קטנות

1.האם לשלוח אגרופים באוויר (ימין שמאל) באמת מחזק את האגרוף שלך? 2.האם מומלץ לתת אגרופים בקיר כדי לשפשף את האיזור מסביב לאצבעות ביד? (לא זוכר את השם) [ככה שבסופו של דבר פחות יכאב לך לתת אגרופים בדברים יותר קשים\מחוספסים] תודה מראש על התשובות.

ננדין

New member
תשובות קטנות:

1. אולי... בסופו של דבר כל תנועה של שריר מחזקת אותו אבל בשביל לחזק את האגרוף בצורה רצינית יותר כדי לעבוד עם התנגדות מה שאני לא אפרט איך בגלל שאני לא מבין גדול בזה וכן עדיף שיעשה בהדרכת מורה מוסמך וטוב... שים לב
- עבודה לא נכונה עם התנגדות יכולה לגרום ליותר נזק מאשר תועלת... 2. לא מומלץ בכלל
הנזק למפרקים גדול מאוד וכנראה שתעשה יותר נזק מאשר תועלת! מה שכן מומלץ זה עבודה הדרגתית ומתונה מול מקיווארה וגם זה צריך לעשות בהדרכת מורה מוסמך...

chotto

New member
תודה

1. אני כבר עובד עם תוכנית אנאירובי (משקולות), הנקודה לא הייתה חיזוק השריר. הבנתי שעוצמת האגרוף שנשלח לא נמדדת רק לפני מסת השריר, ואם תשלח אגרופים זה יתן לך קווארדינציה או משהו כזה.. תקן אותי אם אני טועה. (מוסיף עוד שאלה קטנה) בקרבות רחוב כדי להסתמך על מה למדת באומנות לחימה? למשל, האם כדאי לתקוף בהתחלה את הרגליים של היריב (הבנתי שזו שיטה להתחלה)?

למעלה