כמה שאלות קטנות...

hydro pump

New member
כמה שאלות קטנות...

היי אני הזה מקודם עם הפרוייקט... אז החבר שלי החליט אפילו לתרגם בעצמו... אז אילו שמות אתם מעדיפים? קרילין\קורירין\קולילין? וג'יטה\בג'יטה? פיקורו\פיקולו? והייתם רוצים גם תרגום מתקפות? למשל- KAMEHAMEHA>>> TURTLE BLAST, וכו'?

ashkeloni

New member
אוקיי...

קרילין (אני רגיל לגירסא האנגלית...) שתיהם נשמע לי בסדר...העיקר לא מקיטה!!! וכאן אני מעדיף פיקולו (שוב בגלל הגירסא האנגלית...)

king kazabubu

New member
אוקיי כמה דברים

קרירין וקרילין זה אותו דבר. וג'יטה ובג'יטה זה אותו דבר. כנל עם פיקולו אבל אל... אל תתרגם שמות של מתקפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Flat spin

New member
המפ.. (זה רוי)

קמהאמהא לא קשור לצבים בכלל.. זה בגלל איזה משהו מהוואי או משהו כזה

Brolly

New member
לא נכון

Kamehameha Kame=Turtle אני לא בטוח מה הפירוש האמיתי של זה אבל בטח יש שם משהו על צבים...

Amorphous

New member
...

קרילין\פיקולו - יפנים לא מסוגלים לבטא ל', כך שזה לא משנה. וג'יטה - Vegeta. כל השמות של הסאיה-ג'ין מקורם בירקות (אל תשאל). קמהאמהא הוא שמו של מלך הוואי בעבר.

bebi vegeta1

New member
רק הPURE BLOOD SAYIA_JINS

ולUNFRS כן מצאתי DVD של ה63 נכון הרוב לא אבל יש כמה פרקים שהם כן....

bebi vegeta1

New member
sorry bro.

הקיצר כן יש אבל זה לא של HQ או SAYIAN NL אלא של אנשים אחרים ודווקא איכות טובה וצדקת בתרגום באנגלית באמת מעפן ראיתי חלק מSAYIAN SAGA והורידו סצינות ותרגמו חרא בגירסה האנגלית לבינתיים כל פרק שראיתי הדיבוב האנגלי היה שונה מבמקור....

כסיל אחד

למה אתה חושב שהאנגלית הגרועה שלך מעניינת אותי? רק תיקנתי את הדקדוק שלך

bebi vegeta1

New member
I don't think so...

BTW I can do those mistakes simply because I'ev disgraphic problems and I think you r the moron now 'cause I did meant anything wrong just 2 b nice I could ignore your pathetic words but I won't... and how can u say I'm the imbecile if we never spoke?? (btw it's take 1 2 know 1)

bebi vegeta1

New member
כמו שאמרתי מקודם צריכים אחד כדי

לזהות אחד ומבטאים את זה אִימְבֲּסִיל כיוון שאתה בור ועם הארץ טרחתי לנקד לך את המילה כדי שתוכל לקרוא אותה כיאות(לפחות יא אפס אתה יודע קצת לקרוא אני בטוח שהפיגור השכלי ושריטה העמוקה במוחך שוב תגרום לך לענות תשובה מטופשת חסרת היגיון וכל שחר... עוד דבר פתגם שהומצא במיוחד בשבילך: "עדיף שתבלום את פיך ויחשבו שאתה טיפש מאשר שתפצה את פיך ותוכיח שזה נכון...."......*פה אני בטוח שכבר פתחת מילון כדי לנסות להבין את מה שרשום כאן יא FS חסר שכל* רק שתידע לא התכוונתי שההודעה תראה כאילו באתי לעשות דווקא ולפעמים יש לי שגיאות ואני שוכח בדיוק איך רושמים תקלוט את זה אני דיסגרפי אני את המבחנים עושה בע"פ בכל המקצועות נראה אותך עושה את זה...

bebi vegeta1

New member
רואים שאתה לא יודע מה זה או מכיר

רק רמה אחד של דיסגרפי... הבעיה הרצינית שלי מתבטאת רק בכתב יד אחרת זה רק שגיאות קטנות מאוד(שוכח סיומות או עושה לפעמים SCRAMLE...) ולסגרפים יש יכולת לקרוא כמו כל אחד קושי בקריאה וכתיבה ביחד נקראים דיסלקציה אז טני ממש לא מטומטם אלא אתה פשוט אומר דברים שפשוט אתה לא מבין בהם... פה אני מבקש ממך לא להגיב כי זה יהיה מיותר(וכמו שאתה רואה לא אמרתי פה עליך כלום למרות שיש לי מה להגיד...) ומאוד אינפטילי אוקיי?

bebi vegeta1

New member
*רק רמה אחת של דיסגרפיה

*ולדיסגרפים ואתה רואה פה דוגמאות קטנות של הבעיה..

למעלה