כמה שאלות קטנות

H a D a R s

New member
כמה שאלות קטנות

טוב אז ככה... קודם לדרור - זה היום הראשון שלי כאן (כן... אני בתול) וכבר כמה שעות שאני מתפעל ...אחלה :) ולעיניניי... יש לי חיפופורש שנת 75 ,1300 (ואני מוסר לה ד"ש חם) הרקע הכללי הוא כזה... אני עומד בימים האחרונים בפני החלטות קשות חשבתי להחליף רכב ל-205 GTI כי הייתה לי כזו ומי שיודע יודע... זה קורץ זה מלהיב, זה אורגזמה, זה מפתה - אמאאאאאאא תקני ליייי אך מצד שני... צ´וקי (החיפופורש שלי) נגעה לליבי והייתי רוצה לשמור אותה אבל מה לעשות... אני אוהב את הנהיגה שלי - קשה!!! מהירה!!! וקצת סאדואיסטית(יש מילה כזו?) וצ´וקי לא כל כך מקבלת את זה יפה... אבל אני גבר מודרני - אני מוכן להתפשר ולכן יש לי מספר שאלות א. אני משתמש בצמיגים 195\65 האם כדאי לי להחליף בולמים ואם כן לאיזה ? בולמים הידראוליים מומלצים ? ב. פחחות וצבע כללי מטאלי - 3500 שווה או שמישהו מנסה לטמון ידיו בכיסיי (אם זו הייתה מישהי זה היה סיפור אחר) ואם יש הצעות נמוכות יותר אשמח לקבל פרטים ג. החלפת הפנסים של הרכב לפנסים של רכב אחר... זה לא בעיה בטסט, נכון ?
ד. מנגנון החלון שלי נדפק... מה עושים ? ה. אוףףף... אני עייף, שכחתי כבר מה עוד יש לשאול - אז תודה מראש בינתיים מחר נקנה עוד אבוקדו בוקר טוב...

chino

New member
לגבי ד´

תפרק מרכב אחר או שתקנה חדש (עדין ניתן למצוא)

H a D a R s

New member
צ´וקי שלי

אלו תמונות של צ´וקי במצבה הנוכחי אבל אני מתכנן לעשות עליה טיפולים נרחבים... אז מקווה לעדכן בקרוב (נזילת שמן עצבנית!!! כפי שתשימו
)

H a D a R s

New member
ואיך אפשר בלי ה- (_(_) ../images/Emo3.gif

אשמח לשמוע קצת חוות דעת... :)

H a D a R s

New member
טוב... לא הכל מושלם ../images/Emo67.gif

אם מישהו יכול לומר לפי התמונה כמה בערך אמור לעלות תיקון -פחחות בלבד- של המכות המסומנות, אודה לו מאוד

למעלה