אוכל פלסטיק
New member
כמה שאלות על DLL
איך אני בונה DLL שמייצא מחלקה שלמה או אפילו אוסף מחלקות? הבנתי שיש ל-MFC מנגנון שתומך בזה, האם זו הדרך היחידה? האם יש מנגנון win32 סטנדרטי שלא מתבסס על MFC, windows forms? האם ל- M$ יש עוד סוגי קבצים / טכנולוגיות שנותנים את הפונקציונליות של DLL? האם DLL הוא מוצר של מיקרוסופט או סטנדרט חוצה פלטפורמות? ולמה הקוד הבא מייצר לי שגיאה? 'stdlib.h - exit' : redefinition; __declspec(noreturn) differs הקוד:
איך אני בונה DLL שמייצא מחלקה שלמה או אפילו אוסף מחלקות? הבנתי שיש ל-MFC מנגנון שתומך בזה, האם זו הדרך היחידה? האם יש מנגנון win32 סטנדרטי שלא מתבסס על MFC, windows forms? האם ל- M$ יש עוד סוגי קבצים / טכנולוגיות שנותנים את הפונקציונליות של DLL? האם DLL הוא מוצר של מיקרוסופט או סטנדרט חוצה פלטפורמות? ולמה הקוד הבא מייצר לי שגיאה? 'stdlib.h - exit' : redefinition; __declspec(noreturn) differs הקוד:
#include "Windows.h" #include "GL/glut.h" typedef void (DRAWFUNC) (void); int main(int argc, char *argv[]) { hInstance =LoadLibrary("drawFuncDLL.dll"); func =(DRAWFUNC*)GetProcAddress(hInstance, "LineSegment"); glutDisplayFunc(func); return 0; }
כתבתי את זה כפרויקט win32 app פשוט בשפת ++C, בלי managed או MFC. כשעבדתי עם קישור מפורש לא היו בעיות קומפילציה. (declspec(dllimport) + drawFuncDLL.lib) אם השאלות שלי לא ממוקדות מספיק אז אתם מוזמנים לעשות לי לינץ' כמו לבחור הקודם.