כמה שאלות על 125...

• פותח הנושא niriq
  • פורסם בתאריך

niriq

New member
כמה שאלות על 125...

אני רוצה לקנות קטנוע חדש 125 מתלבט בין המובי לבין ה-VS או הדיוק של סאן יאנג תכלס צריך לנסיעות עיורניות וכאלה - רוצה קטנוע אמין ונוח ל3-4 שנים ככה(שמעתי הרבה המלצות על המובי אבל עדיין לא סגור) שאלה שנייה: אני גר בהרצליה. נסיעות יומיומיות לתל אביב לא ישחקו לי את המובי..?(מובי לדוגמא) תודה לעוזרים...

אבן חצץ

New member
אז ככה

קודם כל תשרשר את כל השאלות שלך לשרשור אחד, כדי שלא יהיה כאן בלאגן, לא חבל, בקשר לשאלה, המובי יותר גבוה מהג'וקי, אבל הוא יהיה נח לך מבחינת הגובה, נסיעה מהרצלייה לת"א לא ישחקו אף קטנוע 125, גם על בסיס יומי, לי יש מובי, הוא קטנוע מעולה ויש לו קבלות, כלומר, יש עליו ניסיון להרבה אנשים שאין בו תקלות, ה-vs לעומת זאת, חדש, שזה אומר שלא יודעים עדיין אם הוא אמין, למרות שלא אמורות להיות לו בעיות, כי הוא מקורר אויר, לסיכום, אם חשוב לך היופי קח vs, אם לא, לך על מובי, והצעה קטנה, מכיון שאתה נוסע לרוב אם הקטנוע בכבישים יחסית מהירים, אולי כדאי לך לקחת אחד אם מיגון רוח, עוד כמה אלפיות ויש לך כלי הרבה יותר נח,

מחפש אמינות ל3\4 שנים...

לך על הסאן יאנג דיוק קלסיק 125 לא סתם סאן יאנג לא החליפו אותו אמין ואכותי ונימכר טוב סוס טוב לא מחליפים מומלץ בחום עשיתי סקר רציני וכולם המליצו לי עליו...מחכה שהכסף ישתחרר והולך עליו בגדול...

deri2005

New member
מצטרף לחצץ

וגם חשוב מושב נוח - עדיף עם משענת למשל JR או GD

למעלה