כמה שאלות על טומי.......

קיר קמט

New member
באמת נראה כמו הפקת בית ספר תיכון.

הצילום הזוועתי... ואני מעולם לא התיימרתי להיות מבקר מוזיקה, אבל זה פשוט צורם לאוזניים.

LadyG

New member
לצערי הרב אתה צודק.

אני עוד הברזתי מבית הספר כדי לראות את הצגת הבכורה בניו-יורק שם למדתי. כמה קל עכשיו לחדב את גילי המופלג. הליהוק בהחלט היה אבסורדי בחלקו הגדול אבל לפחות רוג´ר דולטרי כטומי היה שווה.

Creamy Weather

New member
ליבי, ליבי כואב

טומי נראה כמו הפקת בצפר? ואני עוד חשבתי את זה לאחת מהיצירות המופלאות ביותר שנעשו.. האלבום אומנם טוב מהרבה מבחינה מוזיקלית, אבל בחייכם.. הסרט הזה פשוט מ-ד-ה-י-ם (עם נפנוף של כף היד הימנית, בדיוק כמו אחותי הקטנה והבלונדינית) רוג´ר דלטרי בתור טומי תמיד עשה לי את זה קית´ מון בתור הדוד האלכוהוליסט וחסר השיניים תמיד תגרום לי לצחקק טינה טרנר בתפקיד חייה בתור הג´יפסי קווין אלטון ג´ון הפינבול וויזרד ג´ק ניקולסון בתור הרופא המומחה אריק קלפטון בתפקיד הפטיף המרלין מונרויי והמוזיקה... הו, המוזיקה קטנות מילותי מלתאר את הפלא הזה -טומי- כן.. קוראים לי טומי וכן, זה בגלל זה :)

THE FATRIX

New member
כמה שאלות על טומי.......

קודם כל לא כל כך אהבתי את הסרט, הוא יותר מידי מוזר... אבל ראיתי שכבר עשו דיון על זה אז לא משנה... מי כל הכוכבים שהופיעו? יש את כל "המי", טינה טרנר (אמא, איך היא הרעידה את השפתיים שלה) ומי עוד? מי היה הגיטריסט שניגן בקטע של מרלין מונרו? ועוד משהו קטן, מה זה הגיטרה באס הזה שהבסיסט מחזיק?!?! איזה עיצוב...

קיר קמט

New member
המוזיקה מקסימה באלבום

לא בסרט והצילום כל כך זוועתי והבימוי נראה כמו איזה סרט מסדרת הסרטים של "ארנסט."

חחחחחח!!!

הגיטריסט שניגן בקטע של מרילין מונרו הוא..... אריק קלפטון! :) ואני דווקא אהבתי ת´סרט.....מוזר, מה שנכון נכון, אבל אהבתי.

THE FATRIX

New member
אז זה הוא!

חבר שלי אמר לי שהוא מופיע אבל לא זיהיתי אותו כי ראיתי רק איך הוא נראה היום... מה זה? הוא ניראה שונה לגמרי בסרט ותודה על הקישור...

LadyG

New member
טומי סרטו השנוי במחלוקת של ראסל

הבריטי. כל מה שרצית לדעת והעזת לשאול. למרות השניות במחלוקת לדעתי האישית לפחות שווה צפיה ורק לאחר הכרת החומר המקורי של המי.

country joe

New member
מצחיק

בדיוק עכשיו אני שומע את "קרייזי וורלד אוף ארתור בראון"- ארתור בראון המטורף מופיע שם בקטע של חצי דקה בכנסיה של מרלין מונרו.

Stillwater

New member
ברור שהצילום יהיה זוועתי...

הסרט עצמו ישן. לולא היו עושים אותו היום הצילום היה אחר! בכל אופן, הסרט היה קצת שיגע אותי ונרדמתי באמצע(בעיקר מעייפוץ)

קיר קמט

New member
לא איכות התמונה

הצילום עצמו. איך שבאים עם המצלמה והכל הבימוי נקרא לזה בשבילך.

למעלה