כמה שאלות על הAUDIOBOOK

Nitzanyo

New member
כמה שאלות על הAUDIOBOOK

אז ככה הורדתי ספר (המדריך לטרמפיסט בגלקסיה) והורדתי גם את הספר עצמו עכשיו הכנסתי את הקובץ מוזיקה שהיה לי לITUNES אבל איך אני עושה אותו AUDIO BOOK? ואיך אני שם את הספר שיש לי בIPOD? הוא בקוצץ PDF ואני לא מצליח לשמור אותו בTXT

אז ככה

את קובץ הקול שבו מוקרא הספר פשוט מעבירים לספרייה באי פוד ושומעים באוזניות כמו כל קובץ. אם רוצים שיהיו בו גם סימניות משתמשים בלינק שקיבלתי קודם מאנשים טובים בפורום ואני חוזרת עליו פה למטה. בענין קובץ הטקסט של הספר - למיטב ידיעתי אפשר לקרוא על צג האי פוד רק קבצי טקסט שמשליכים לתוך תיקיית Notes אין אפשרות לקרוא על הצג PDF וגם לא לסנכרן את הספר ששומעים עם הטקסט, באופן אוטומטי אבל אם מישהו יודע משהו אחר, אשמח לשמוע

LinkTree

New member
אין קשר בין הPDF לקריאה

הIPOD לא מקריא ומראה את הטקסט - הוא פשוט משמיע את הספר כמו שיר. אם אתה מעוניין שתוכל לעצור אותו באמצע תמיר אותו ל AAC (אם הוא כבר בפורמט הזה אז לא צריך) דרך ה ITUNES ואז תשנה את השם שלו מ m4a ל m4b ואז תוכל גם לעצור ולהמשיך מאותה נק'. ה PDF לא קשור בכלל.

האם זה מה שהתוכנה הקטנה הזו עושה?

ממירה את סוג הקובץ ואת שמו? אני מתכוונת לתוכנה שמאפשרת בוקמרקינג? זה הפטנט? אפשר - זאת אומרת - לעשות את זה ידנית??

LinkTree

New member
תאמת כן

Audiobook listeners need files which the iPod will ‘bookmark’. MarkAble merges selected files, instructs iTunes to perform an AAC conversion on the merged file(s), renames the files from the AAC conversion m4a to m4b to make bookmarkable, writes the converted file into your iTunes Music folder, and adds the converted files to the iTunes Library, now in a bookmarkable format. [מהקישור שנתת] אגב התוכנה נראת לי מגניבה - כי היא גם נותנת לך את האפשרות לחבר את הקבצים ולמחוק את הישנים.

למעלה