כמה שאלות על הסרת שיער בלייזר

כמה שאלות על הסרת שיער בלייזר

אני מעריך שיש פה חבר'ה עם ניסיון אישי או אחר , אולי תוכלו לעזור?

1. אני רוצה להסיר שיער מגב עליון + כתפיים . האם "כתפיים" כולל הסרה של כל השיער מהכתף ומטה עד המרפק?

2. אני מתלבט לגבי הסרת שיער מגב תחתון (שמאד מפריע לי), כי נראה לי מוזר שהגב התחתון שלי יהיה חלק ואז פתאום ישבן שעיר בקו אבחנה ישר ולא טבעי. והאם אני רוצה להסיר גם מהישבן? לא בטוח.. כי אז מה עם הירכיים האחוריות? רק לדלל אותן? ומה זה אומר דילול-פשוט פחות טיפולים?

3. כמה אמור לעלות טיפול כזה במכון מוכר? הבנתי שהמחירים שמפורסמים (באתרים וכדומה) לא משקפים את המציאות כי הסוכן בשטח מוריד את המחיר (שאלתי כבר חבר אחד והוא ענה לי לפי המכון שהוא הלך אליו, אבל רציתי לשמוע כמה תשובות)

ItsikH

Member
לא ממש מכיר לייזר ולא יכול לעזור אבל קצת נסיון אישי
בענין 2 - דווקא ראיתי מצבים כאלו באופן טבעי, וזה מאוד יפה בעיני - כמובן השאלה במקרה הלייזר היא טיב הביצוע.
[לגבי 1 לא נראה לי סביר, אבל איני יודע כיצד המכונים מתמודדים עם גבול השטח המטופל, וזה רלוונטי גם ל-2].
אישית אני בעד שעווה בלבד...

Acoustic 3

New member
אתה מחפש לעשות משהו לא טבעי לגוף

ושיראה טבעי.
אני לא זוכר מקרים בהם זה באמת הצליח. בעיקר לא בתחום השיער (סמוך עלי. בדיוק היום הורדתי את כל השיער שלי כי החלטתי להפסיק לעשות החלקות
)
אז תאלץ להתגבר על העובדה שהקווים שלך לא יהיו טבעיים.
&nbsp
&nbsp
בעניין שעירות הגוף - מה שמשנה זה מה מטריד אותך.
מטריד אותך הגב התחתון? אז תוריד! עדיף קו לא טבעי משיער שיוצא מהישבן. בעיני.
&nbsp
מוכרח לציין שאם הייתי שעיר, הייתי מוריד את הכל. כיוון שאני לא שעיר, אני מקצץ איפה שנראה לי.
&nbsp
היום כבר רואים גברים חלקים למשעי וזה לא ביג דיל בכלל.

אני יודע ששיער יכול לדחות אחרים , ולעומת זאת לא שמעתי

על מישהו שגוף חלק דוחה אותו. זו אחת הסיבות שאני שוקל באמת לעשות טיפול לייזר בכל הגוף במטרה להיות חלק לגמרי.
&nbsp
(אני יודע שמה שצריך להנחות אותי זה מה שאני מרגיש איתו נוח, אבל אני לא יכול לנתק ממחשבה זו את מה שאחרים מוצאים כאטרקטיבי..גם מה שאני מוצא כאטרקטיבי. אם כי, אני באופן אישי מוצא את עצמי נמשך גם לגבר שעיר (אפילו בכתפיים) אם החזות הכוללת שלו "מתאימה" לזה..פעם הייתי עם מישהו שממש היה הטעם שלי (שבעצמו היה שעיר יחסית), ואמר שהוא אוהב את זה שאני שעיר, אבל זה שיש לי קצת שיערות בגב מפריע לו)
&nbsp
מצד שני, אני יודע שיש גברים שנמשכים לחזרה שעיר, לדוגמא, אז חבל לי לוותר על השיער בחזה, שאיתו נוח לי..
&nbsp
מה שאני רוצה להוריד בוודאות:
1. גב עליון+כתפיים
2. גב תחתון
&nbsp
מה שאני מתלבט אם לא לגעת/לדלל/להוריד לגמרי:
1. ישבן
2. ירכיים
3. שוקיים
4. אמות
&nbsp
סבירות נמוכה שארצה לגעת ב:
1. בטן
2. חזה
3. מפשעה
&nbsp
תמיד יש לי את האפשרות להתחיל במה שאני בטוח רוצה להוריד ובהמשך להחליט לגבי השאר..
&nbsp
אגב, מה הכוונה שהפסקת לעשות החלקות? בשיער הראש?

Acoustic 3

New member
הורדתי את השיער שעל הראש

התחלתי להתעייף לסדר אותו וכבר לא היה לי כוח לזה.. אז פשוט הסתפרתי.
אני מאוד מצטער על זה אגב. אני חושב שאאריך שוב.
אבל, בקשר להחלקות - זו היתה דוגמה לכך שלמרות שזה היה יפה, זה אף פעם לא נראה שיער חלק באופן טבעי.
צריך להשלים עם זה שאתה משנה בעצמך משהו, זה אף פעם לא יראה טבעי כמו אדם שפשוט התמזל מזלו להיוולד עם הנתונים הטבעיים שאתה היית רוצה לעצמך.
אותו הדבר לגבי טיפול לייזר.
&nbsp
לגבי שיער הגוף שלך,
בתכלס, אני מאוד אוהב שיער על חזה שרירי וגדול, אבל שיער על חזה לא שרירי די מעורר בי גועל.
אם כבר, מעטים הגברים השריריים עם הגוף היפה שאדחה בגלל שיער. אבל גם פה יש מלא סייגים וקשה בעצם להעריך מתי תגעל, מתי תאהב את זה או מתי תהיה אדיש.
&nbsp
אבל לא כולנו שריריים.. ולחלקנו יש אלמנטים מסויימים בגוף שאנחנו לא מרוצים מהם.
אם הייתי במקומך - חד וחלק ומבלי לחשוב פעמיים - קודם כל הייתי מוריד מהכפתיים והגב (תחתון וגם עליון).
ללא ספק הייתי מוריד גם את השיער בישבן, פשוט כי זה יפה ונקי יותר וגם כי לא הייתי רוצה גב תחתון כל כך חלק ופתאום תחת מאוד שעיר. זו גם הפתעה לפרטנר.. ואני אישית שונא הפתעות.
&nbsp
&nbsp
אתה מודאג לגבי קווים של שעירות לעומת קרחות.
אם אתה אוהב את השיער ברגליים, אתה יכול לדלל בירכיים והמפשעות כדי שזה יראה טבעי יותר בחיבור בין הרגל לבין הישבן.
בשוקיים לא צריך לגעת (אלא אם כן יש המון ואז הייתי מדלל גם שם)
בכלל, הרעיון שהצעת לגבי הדילול (לא ידעתי שזה אפשרי בכלל) הוא פתרון קסם כדי שהאיזורים יראו טבעיים. נצל אותו. זה אחלה רעיון.
&nbsp
אן צורך לגעת בחזה, נוח לך עם זה. וזה אפילו יכול להיות יפה.
במקרה הרע, מקצצים עם מכונת תספורת. זה מקובל מאוד וזה גם נראה טוב.
בידיים אגב, הייתי מדלל כדי שיבהיר טיפה את האיזור.
&nbsp
&nbsp
כל מה שכתבתי רלוונטי לעצמי ולדעותי - וסביר שזה מה שהייתי עושה בעצמי אם הייתי שעיר כמו שאתה מתאר.
אני האחרון שיכתוב לך משהו כמו "תשלים עם עצמך ואל תתייחס למה שאחרים חושבים". זה פלצני להגיד את זה לאחרים.
&nbsp
&nbsp
דבר חשוב שאתה צריך לקחת בחשבון -
היה פה מישהו בפורום שכתב שעשה טיפולי לייזר, אך הוא היה כל כך שעיר שהטיפולים כלל לא הצליחו והגוף שלו הצמיח את הכל מחדש.

תודה רבה, פירטת לעניין

זה מה שאעשה, אלך השבוע ל 2-3 מכונים לסקר שוק לגבי עלות טיפול בגב + כתפיים, ואתחיל בלייזר באיזורים אלה.
בשאר האיזורים, אנסה שעווה, ואחליט אם אני מעוניין גם שם בלייזר.
לגבי ישבן-סביר להניח שבהמשך לפחות אדלל בלייזר, אבל קודם אני רוצה לנסות לראות איך זה בהסרה בשעווה. אני חושב שהקונצנזוס לגבי "ישבן אידאלי הוא ישבן חלק" אינו מוחלט כמו לגבי "גב אידאלי הוא גב חלק", ולכן אני חושש לעשות שם מעשה בלתי הפיך..
&nbsp
כן, האופציה של דילול אכן יכולה לעזור מאד, אבל אני צריך לראות עד כמה זה עובד בשטח (יש מכונים שמדברים על פחות טיפולים פשוט ביחס למס' הטיפולים שמתבצעים בהסרה מוחלטת, ובמכון אחר קראתי שיש שיטת לייזר מיוחדת לדילול. בקיצור אני צריך עוד לבדוק את זה).
&nbsp
תודה רבה לך

Acoustic 3

New member
ממליץ לבדוק טוב טוב לפני שקופצים על מיטת הטיפולים

בדיוק לפני כמה שבועות היה בחור שכתב בפייסבוק שעשה טיפולים ברשת "פרופורציה" וכתוצאה מכך כל האיזור התכסה בשלפוחיות כואבות שאולי בעתיד יהיו צלקתיות.
חשוב לוודא לאן אתה הולך!
בנוסף, יש לציין שבהירי עוד ושיער נחלו אכזבה וכישלון של הטיפולים. ציינת ששערך שחור אז אני מניח שאין בעיות עם זה - אבל בדוק גם את זה.
&nbsp
&nbsp
בקשר לקונצנזוס לגבי הישבן לעומת הגב - אתה צודק לגמרי.
בוודאות שללתי גברים עם גב שעיר, לעומת זאת ראיתי כמה וכמה עכוזים עם שיער שלא יכלתי שלא להמשך. מצד שני, הכל עניין של טעם והעובדה שנמשכתי לבחור עם תחת שעיר לא אומר שאמשך לכל ישבן כזה. יש המון סייגים וכל אחד מציב לעצמו את הקווים האדומים שלו.
אני אישית סולד מאוד משיער בתעלות של הישבן כי זה מפריע לי מאוד מבחינה הגיינית.
&nbsp
בעניין הדילול - ופה אני מדבר מניסיון - חשוב להבין שיש כמות של שיער ויש גם אורך של שערה.
אני לא חושב שיש טיפולים שמשפיעים על אורך השערה.
אני למשל לא שעיר כלל, אבל עד גיל מאוד מאוחר כלל לא הבנתי איך זה שאני חלק בגוף אך שעיר יחסית ברגליים.
לקחתי מכונת תספורת וקיצצתי את השיער עד גודל שהיה נראה לי נורמלי - והתברר לי שאני כלל לא שעיר ברגליים אלא להיפך. אין לי כמויות גדולות של שיער כלל וכלל, אלא שהשיער היה ארוך מידי לטעמי וזה הכל.
מאז אני מעביר "ויש" על הרגל ואני ממש אוהב את זה. ברגל יש מעט שיער, כך שהיא גברית, והשיער כלל לא ארוך.
&nbsp
&nbsp
כמו ששמת לב, אני שופך כל פיסת מידע אפשרית.
אני רוצה לתת לך כמה שיותר רעיונות ודעות אישיות שלי בטרם תזרוק את עצמך על שולחן הטיפולים.
עד שתוריד את השיער בלייזר, תוכל להשתעשע עם זה קצת. תקצר, תקצץ, תוריד לגמרי.. תראה את עצמך בעוד מצבים ותנסה כל דבר אפשרי לפני שתגיע להחלטה הסופית של הסרת השיער לצמיתות. (למעט הגב והכתפיים, שם אין צורך בניסוי וטעיה אלא בהסרה מוחלטת)
&nbsp
יאללה אמיגו, שיהיה בהצלחה.

תודה רבה! (סליחה על העיכוב בתשובה)

לא התחברתי זמן רב
&nbsp
העלית נקודות חשובות, במיוחד עניין אורך השערה לצד כמות השיער. אצטרך לבדוק גם את זה.
&nbsp
כשאתה מעביר "ויש" עם מכונת תספורת ברגל- לא צומחים לך זיפים שם?
&nbsp
בשבוע הבא אני קובע תור לקוסמטיקאי לטיפול שעווה בכל הגוף- וכך אלמד אילו איזורים אני רוצה שיהיו חלקים, ובהתאם לזה אסגור את הדיל במכון הלייזר (אחרי השוואות בין מס' מכונים, כמובן).
&nbsp
תודה רבה!

ItsikH

Member
מה שהייתי במקומך מוריד לגמרי זה הסעיף הראשון - רק אם הוא
ממש מפריע לך או לא נראה לך. השאר - לא בלייזר: באזור שיש לך ספקות לגביו, נסה קודם כל שעווה ותראה איך זה נראה ומרגיש.

aשרון

New member
אולי יהיה לך טוב לעשות את זה בהדרגה...

אם אתה רוצה בוודאות להוריד גב עליון - גב תחתון - כתפיים.
אני ממליץ לך לעשות שעווה עכשיו ולא לחכות. זה טיפול קצר, לא יקר, קצת כואב אבל מביא לתוצאות נהדרות. לאחר שתעבור את השלב הזה ותראה שמוצא חן בעיניך, תברר על טיפול מתקדם יותר כמו לייזר.

הכי טוב לעשות דברים בהדרגה כי ככה אתה גם מתרגל לתהליך וגם לומד מה מתאים לך.

aשרון

New member
היי...

אני לא ממש מבין בהסרת שיער גוף, אך אני אעדיף לעשות הסרת שיער בשעווה מאשר בלייזר.
כן, שעווה זה כואב, אך לדעתי זה עדיף מאשר להשתמש במשהו שיכול להשאיר כוויות על הגוף.

וברוך הבא לפורום, אני מקווה שתרצה להישאר

עד כמה גדול באמת הסיכון לכוויות כתוצאה מהלייזר?

(בהנחה שמבצעים את הטיפול במכון מקצועי, כמובן)
זו פעם ראשונה שאני שומע על תופעת הלוואי הזאת. האם העובדה שיש לי עור בהיר ושיער שחור אמורה להשפיע על הסיכון לכוויות?
&nbsp
שעווה זה טוב ויפה , אבל רק לחודש-חודשיים ואז צריך לחזור על התהליך. די סיזיפי, הייתי אומר. בעוד שלייזר זה טיפול של שנה-שנתיים-שלוש גג (כאשר בהתחלה מגיעים כל חודש אבל מהר מאד התדירות מצטמצמת לפעם בחודשיים-שלושה) וזה אמור להביא לאיזור(/גוף) חלק לכל החיים, או לפחות לכמה שנים טובות. וראיתי אצל חבר תוצאות טובות מאד.
&nbsp
תודה!

bp9mk6

New member
דווקא אתה אידיאלי ללייזר (בהיר עם שיער שחור)

לייזר נשמע קצת מפחיד לפני אבל זה לא ביג דיל.
אם אתה לא בא שזוף לטיפולים ואתה מטופל במכון נורמלי (קייר/אמריקן לייזר) הסיכוי לכוויות יהיה נמוך. גם העוצמה במכשירים זה דבר שהמטפל יכול לקבוע אז אם אתה רואה שזה שורף ברמות של כוויה המטפל יוריד את העוצמה (והם גם תמיד שואלים אם זה בסדר), או אפילו לשנות מכשיר.
&nbsp
קח בחשבון שלייזר ברוב המוחלט של המקרים לא יגרום לך להיות חלק לגמרי (בעיקר באיזורים גדולים), אבל זה מדלל מאוד ככה שמרחוק יראה חלק אבל עדיין יהיו קצת שיערות, כפונקציה של מספר הטיפולים שתעשה וזה גם משתנה בין אדם לאדם.
רוב מי שעושה גב תחתון עושה גם בישבן, זה דיי כואב אבל שווה לדעתי..
&nbsp

תוכל להסביר למה אתה מפחד מלייזר?

ובמשך כמה זמן אי אפשר היה לקיים איתו סקס? רק באותו היום בו עבר את הטיפול או מעבר לזה?

למעלה