כמה שאלות על ג'ירו

אבן חצץ

New member
כמה שאלות על ג'ירו

בשביל חבר, 1: מי היצרן שלו 2: עד איזה שנה הוא שווק בישראל, כלומר, איזה שנתון הכי מאוחר אפשר להשיגו 3: האם הוא באמת יותר בטוח 4: באיזה נפחים הוא שווק בארץ 5: למה הפסיקו לשווק אותו 6: למה כן ולמה לא לקנות אותו, תודה מראש, (אגב mp3 לא בא בחשבון בגלל המחיר, ובגלל הרישיון).

למה אתה לא שואל את מייקל ג'קסון ?

1:הונדה 2.עד 1999 3.תלוי בסיגנון רכיבה 4. ב 50 סמ"ק 5.תשאל את האפרסק 6.קטנוע לאנשים מעל גיל 70

אבן חצץ

New member
ולפקחים בתל אביב

תודה לך, בקשר לג'קסון, פה זה המקום לשאול את השאלות המקצועיות, שם זה המקום לכל השאר (מקווה שאף אחד, לא כועס עליי על המשוואה הזאת).

1. הונדה 2. שווק כשנת הדגם 97 ו 99 בלבד

3. הוא יותר בטוח בעיקר בגלל שהוא מגיע למקסימום 60 קמ"ש וגם מפני שבמצבים מסוימים הוא מונע החלקה עקב חוסר אחיזה בגלגל האחורי. 4. רק 50 סמ"ק 5. כי מחירו היה גבוה מאד 6. למה כן ? אמין, בטיחותי , זול לתחזוקה, יכולת נשיאה עצומה. למה לא ? לא ניתן להרכיב עליו (מתאים לרוכב יחיד ללא מורכב)

xfwind

New member
וגם../images/Emo60.gif

מאוד איטי בעליות..... הדבר המגניב היחיד בתלת הזה הוא מערכת הייצוב שלו, וההיגוי הנוסף באמצעות הגלגלים האחוריים.

Hell ad

New member
בטיחותי? Hell NO!

האופניים האלה בקושי נוסעות 50 קמ"ש. הגלגלים מאחוריה נותנים אשליה של יציבות עם מרווח הטיה של אולי 2 מעלות לכל צד. בגלל שאיאפשר להגיע למהירות שצריך באמת לפנות - זה סביר. לא יותר. מאיץ כמו עגלה. בקיצור - לא לא לא. שחבר שלי נסע לחו"ל הוא השאיר לי את הג'ירו שלו - העדפתי ללכת ברגל.

אבן חצץ

New member
תודה לכולם

אני ימליץ לו לא ללכת על זה, אגב, למישהו יש מושג האם יגיע לארץ mp3 125 סמ"ק? סתם התענינות.

למעלה