כמה שאלות על בגדי חורף

נינגאמא

New member
כמה שאלות על בגדי חורף

מהו מחיר נורמלי לדעתכן לשלם על חליפת פוטר? מקפידות על 100% כותנה או שגם פוליאסטר הולך? המלצה על מקום שווה לקנייה באיזור הקריות? סידרתי השבוע ארונות ואני צריכה לעשות קנייה רצינית לשני הנינג'ות ותוהה אם העקשנות שלי על 100% כותנה היא מוגזמת.

בגדי חורף

כרגע המחיר הנורמלי לדעתי הוא 50 ש"ח לחליפה. לא זוכרת בני כמה הילדים שלך אבל ככל שהם יותר קטנים אפשר למצוא במחירים יותר נמוכים. אני משתדלת לקנות רק 100% כותנה כי כל השאר נראה רע אחרי הכביסה (שונאת את איך שהבד נראה כשזה לא איכותי). מצד שני אני מקבלת גם יד 2 ושם מה שבא ברוך הבא רק שיהיה בלי כתמים. ממליצה מאוד על בגדי פליז. קניתי לילדים לפני שנתיים בשופר סל דיל בקריות חליפות פליז מקסימות ומחממות. עברו עשרות רבות של כביסות ונראות מעולה!! בכלל האיכות של החברה שמוכרת שם טובה מאוד. כדאי לך ללכת ולראות. באיזור הקריות קניתי הרבה בזברה והכי חסר לי החנויות אאוטלאט שיש בחוצות המפרץ. שווה לך לגשת לשם יש אם אני לא טועה פוקס, הוניגמן, סריגמיש ועוד והכל במחירים נורמאליים ביותר. הלכתי לחפש להם בגדים שבוע שעבר והמחירים בחנויות פשוט שערורייתיים. חולצה/מכנס לא בחליפה עולים 60-70 ש"ח בפוקס/אייצ' אנד או ועוד. בסוף קניתי חליפות בדלתא של סולוג יפות ומחממות. ממליצה כשמתחילים מבצעי סוף העונה לקנות בגדים לשנה הבאה. משתלם כלכלית ומאוד כיף לפתוח אחרי שנה שקיות ולמצוא בגדים במחירים סבירים. קנייה נעימה

אני לא מתעקשת על 100% כותנה

בכלל, אני חושבת שפליס זה חומר נהדר. לא כשכבה ראשונה אבל כשניה/חיצונית? מעולה. מתמודד עם מים יותר טוב מכותנה (וגם יוצא מהמכונה אחרי סחיטה כמעט יבש ומתיבש ממש מהר). אפיל קניתי עכשיו לילדות ביגוד תחתון (יעני גטקס) שהוא תערובת של כותנה וסינטטי (הן מקטרות לאחרונה שהצמר מגרד להן). קיצור, אני מאמינה שאיך שזה מרגיש זה העיקר. בתחתונים אני מקפידה על כותנה, עם היתר אני הולכת לפי הרגש והמצאי

אני רק לעניין ה-100% כותנה

אם הילד לא אלרגי (אסטמה של העור וכו') אז לדעתי בתור חליפות גן אין מה להקפיד שיהיה 100% כותנה. אל תשכחי שהן כמעט תמיד נלבשות מעל גופיה לבנה ארוכה אז זה לא כזה משמעותי. לגבי המקומות הזולים - אני לא באזורך, אבל כאן אנחנו קונים בזול יחסית ב"זברה", אם יש באזורכם אז שווה לבדוק.

Anne Shirley1

New member
אני בכלל לא מצאתי דבר כזה

כבר חורף שני שלא ראיתי פוטרים 100% כותנה ואני מחפשת כי יש לי ילדה אחת עם עור מאוד רגיש מה שאני עושה איתה השכבה הראשונה היא 100% כותנה גופייה ארוכה או חולצה קצרה אפילו דלתא שהבדים שלהם מאוד איכותיים בחליפות פוטר יש רק 65% כותנה ועדיין החליפות טובות נעימות ללבישה ומחזיקות מעמד בכביסות מרובות. מה שמרגיז בדלתא הוא המיתוג של ניקי שיקר מאוד את המחירים (לטענתם לא) והרבה פחות מעניין את הילדים שלי לפחות שאין להן מושג מי זו הכבשה שבעבורה אמא שלהן קנתה חליפת פוטר ב-90 ש"ח... אם יש לך מועדון שלהם אז החליפה/פריט השני בחצי המחיר. הכי כדאי מן הסתם לקנות בסוף עונה שעברה.

נושי 14

New member
השנה פעם ראשונה שקניתי פוטרים בהאנגר

הסוואצרים לגדול הרגישו רכים ונעימים אז קחתי בלי יותר מידי לבדוק גם 3 חליפות לקטנה. אתמול שבאתי להלביש לה זה הרגיש לי מאוד לא נעים וכנראה שהם ישמשו לבגדי החלפה שיושים בתיק. לגבי מחיר כשהם היו קטנים הייתי מוצאת בקלות טרנינגים בסביבות ה-40, גג 50 ש"ח לחליפה ואני מדברת על פוקס, מישמיש, גולף וכו. השנה לגדול קניתי סוואצרים ב-40 ומכנסיים ב-30 שזה 70 לחליפה ואני מדברת על אלו שקניתי במקומות הזולים יחסית כי בהנמ קניתי סוואצרים גם כן חלקים אך הרבה יותר נעימים ב-60 האחד שעם המכנס הזול זה 90 לחליפה. מה שהכי מעצבן זו תלבושת בית ספר כי אני צריכה לקנות סוואצרים לתלבושת וגם כאלו ליום יום. בקיצור יקר לגדל ילדים.

nochda

New member
אני קונה רק ב"גולף"

100% כותנה. חליפה (מכנסיים+חולצה) 80 ש"ח יש בחוצות המפרץ חנות עודפים

לדעתי גם לילדים וגם למבוגרים

בביג שופ חוצות המפרץ או בסלקט במרכז ביג בצומת ק.אתא

קשה למצוא פוטרים של 100% כותנה

שנה שעברה קניתי לגדול בדלתא, 65% כותנה - מאוד נעימים, עמידים בכביסה ומדי פעם מייבש. ביגוד תחתון - גופיות / תחתונים ובעיקר גרביים אני מאוד משתדלת למצא את ה 100% כותנה, מוכנה להתפשר גם על 80% - כי אחרת מאוד לא נעים וגרביים סינטטיות זה דבר מסריח. יכולה להגיד שבראיה לטווח ארוך בגדים לשימוש יומיומי, כאלה שעוברים הרבה כביסות - עמידים יותר כשמדובר במוצר איכותי בין אם מדובר בפוטרים או בפליזים. יש לנו המון בגדים שעברו בירושה, חלקם כבר בני 13 שנים, עברו לא מעט ילדים וכביסות והם עדיין נראים ומרגישים טוב. פליז אני מאוד אוהבת - בעיקר לתינוקת, לילדים אני מלבישה פליז כחולצה עליונה, זה מאוד מחמם, לא מרגישה צורך להלביש מכנסי פליז, זה ממש מחמם ולא מאוד קר (שלא כמו אצל נעמה
) ולסיום, כל עוד אחוזי הכותנה עולים על אחוזי הפוליאסטר אני קונה - ראיתי בגדים של 65% פוליאסטר והיתר כותנה, וזה היה פשוט מגעיל לגעת בהם, מה גם שאחרי כביסות הם מאבדים צורה והופכים עוד יותר ללא נעימים. פייי, איזו מגילה

נינגאמא

New member
שבוע טוב ותודה על התשובות

יאללה, מחר שופינג. פשוט הייתי בטוחה שרוב החליפות משנה שעברה יהיו טובות גם השנה ולכן ויתרתי על מבצעי סופונה בשנה שעברה. ההימור היה לא מוצלח וחצי מהכמות מצאה עצמה שארגז של "להעביר ל..." הייתי היום אצל חברה שקנתה בחנות ליד הבית חליפות ב 40 ש"ח (מבצע של 2 ב 80) 70% כותנה, נראה לי שאני אלך לבחור כמה חליפות לילדים. שבוע טוב!! נינג'אמא.

D X 9

New member
אנחנו חובבי זברה

בגדים במחיר סביר, נעימים מאד ולא מקושקשים מידי

h 3

New member
אני קונה די הרבה בפוקס...

המבצעים שלהם לחברי מועדון ממש טובים. בדקתי היום בגלל השאלה שלך - 80% כותנה. הקטנה לובשת עכשיו גם חולצות שהיו של הגדולה. בגדול אני לא מתה על חליפות, קונה חולצות ומכנסיים לחוד ומערבבת, אז אולי זה יוצא טיפה יותר יקר. H

למעלה