כמה שאלות לפני הטסט...

קרן54321

New member
כמה שאלות לפני הטסט...

קראתי את 2 המאמרים ויש לי מס' שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם :) 1. אי מתן זכות קדימה להולכי רגל במעבר חצייה - מכשילים על זה? 2. אי עצירה בדיוק בקו העצירה- מה, אם אני לאעצור בדיוק יכשילו אותי? (ואם אני אעצור קצת לפני והתקדם בגלישה?) 3.טיפים ועצות אחרונות לפני הטסט? תודה לעוזרים, ושתהיה לכולנו שנה טובה :)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

1. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.. בטסט שלי משום מה לא נתתי זכות להולכי רגל (יש לי בלאק אאוט על הקטע הזה - אני לא סגור לגמרי איפה הם היו) ועברתי.. 2. ברור שאם תעברי בכמה סנטימטרים לא תהיה שום בעיה, אבל אם תעברי אותו (או תעצרי לפניו) בצורה מוגזמת זה לא טוב... בהצלחה

lsd600

New member
קו עצירה...

זו שאלה גדולה מדי. אם הקו עצירה הוא לפני קו הצומת ועצרת בקו הצומת, זה בסדר גמור!!! המטרה היא לא לעצור אחרי קו הצומת, כלומר לא לעצור אחרי שנכנסים לכביש..! לא צריך לעצור כמו רובוט על קו העצירה...אפשר לעבור אותו וזאת כל עוד לא לוקחים זכות קדימה של הרכבים שחוצים דרכך. אם יש מעבר חצייה שהולכי רגל עוברים בו, יש לעצור לפניו, רק לתזכורת....

Superdror

New member
תשובות

1. ברור. 2. תעצור לפני הקו עצירה ולאחר מכן תגלוש. 3. בהצלחה
יש במאמרים טיפים, כנס וקרא

קרן54321

New member
עברתי!! :)

רק רציתי להגיד תודה! עזרתם לי המון! אמנם לא הגבתי הרבה, אבל קראתי. מדי פעם שאלתי שאלות ותמיד עניתם לי! אז תודה לכולם!

למעלה