כמה שאלות להבנה

hadashilav

New member
כמה שאלות להבנה

אני פה בפורום כחודש וחצי ואולי אני נשמעת
אבל יש כמה דברים שעוד לא ממש הבנתי: 1. איך מחליפים שם משתמש? 2. מי מחליט מיהי אשת השבוע ואיך נבחרים להיות אשת השבוע? 3. איך שולחים תמונות? (לא הצלחתי בצירוף הקובץ)? תודה על התשובות...

lulyK

New member
כמה תשובות:

1. יש לך שני שמות משתמש שאת רוצה להחליף ביניהם, או שאת רוצה להמציא לך שם חדש? כדי להכנס בשם שני שקיים כבר, לוחצים על החלפת שם. כדי להמציא שם חדש, יוצאים מהמערכת (ע"י "יציאה מהמערכת") ובכנסיה המחודשת מבקשים להכנס כמשתשמש חדש. 2. כדי להיות אשת השבוע צריך לשלוח מסר לליאתיייייי (או מכה י' שיש לה בשם
) ולהגיד שאת מעונינת. יש תור
. 3. אני מנחתש שלא הצלחת בצירוף הקובץ כי הוא גדול מדי. קודם צריך להקטין אותו.

limooor

New member
כמה תשובות

1. לא יודעת לפתוח ניק חדש (שחכתי) אבל להחליף שם יש בשער תפוז "החלף שם משתמש" 2. הבנתי שזה הגרלה צריך לשלוח לליאתייייי מסר להשתתף 3. גודל התמונה צריכה להיות 250 להקטנה : לחיצה ימנית עם העכבר על התמונה פתח באמצעות---צייר בצייר את לוחצת על תמונה--מתיכה/הטיה מקטינה ל50% ושומרת בשם חדש

תשובות

אשת השבוע-תשלחי מסר לליאתייייי(תספרי כמה י')שאת מעוניינת והיא מארגנת את זה. שם משתמש- ניתן להחליף בכמה צורות.או להיכנס בעמוד בית של תפוז ולעשות "משתמש חדש" להרשם ואז כל פעם ללחוץ על "החלפת שם".עוד אופציה: תלחצי על "הוסף תגובה"/"הוסף הודעה" ושם יש "החלפת שם"

למעלה