כמה שאלות לדיון...

oshrat18

New member
כמה שאלות לדיון...

כמה אתם משלמים עבור חוגי המחול לחודש? ביררתי לגבי חוג ממש על רמה אבל גם המחיר גבוה מאוד... כמה שעות אתם לומדים בשבוע? ועוד שאלה שמסקרנת אותי...המורים מקבלים כסף עבור ההופעות שאנחנו מופיעים במהלך השנה?

amitush26

New member
../images/Emo187.gif5 שעות בערך

480 ש"ח. אבל זה כאילו המקסימום... כאילו, מחמישה שיעורים ומעלה יש לנו מחיר אחד.. עכשיו אני יכולה גם 10 שיעורים וזה יישאר 480 ש"ח
הממפ. יש מצב שהם מקבלים על זה כסף. אין לי מושג.

oshrat18

New member
החוג שלי ממש יקר

אם לוקחים מסלול רגיל של פעמיים בשבוע זה 300 ש"ח ואם רוצים להיות בלהקה הייצוגית שמופיעה אז מוסיפים בלט קלאסי וזה יוצא 550 לחודש.. זה חוץ מההוצאות של נעליים ובגדים וכל זה

Vitamin Chick

New member
תשובותיי=)

אני משלמת 509 בחודש ל5 שיעורים בשבוע של שעתיים כל שיעור. ואצלינו - זה תלוי איזו הופעה, נגיד הופעות עירוניות אז לא מקבלים, אבל כשמקבלים אז כעקרון אנחנו מקבלות את הכסף.

אני....

אני רוקדת בערך שש שעות בשבוע ויש לי גם שעורים של שעה וחצי.. ואני משלמת בסביבות ה-500

אממ אצלי זה מורכב../images/Emo3.gif

עקרונית אני לומדת 15 שעות בשבוע, על שעתיים מהן אני משלמת בחודש 280 (כי זה פרטי, יקר..) על האחרות אני משלמת כעיקרון על 6 וחצי שעות בשבוע- 700 שקל אבל מכוון שאני באה לעוד שיעורים (כי יש כמה בנות שמותר להן
) של הלהקה הבוגרת והצעירה וכאלה אז יוצא שיש לי 15 שעות בשבוע..אבל זה מה שאני משלמת

אני

עשיתי מנויי שנתי.אני בוגרת,כך שמשתתפת בשיעורי בוגרים. ויש שיעורים רבים בשבוע, כך שלוקחת שיעורים מתי שיוצא. לקח לי מנויי שנתי 290 ש"ח לחודש. בנוסף,יש איזשהו חוג בית למוסיקה קלאסית שאני משתתפת בו.ושאני רוקדת בו גם.

לי יש שני דברים נפרדים../images/Emo110.gif

במגמה משלמים 1800 שקל לכל השנה, שזה יוצא 180 שקל כל חודש, לשמונה שעות [של בציפר, משמע שעה וחצי] בחודש. [נראלי שזה כולל גם מופעים שאנחנו הולכים אליהם במהלך השנה במסגרת המגמה.]. ולזוז במחול משלמים 200 ומשו בערך כל חודש, לפעמיים בשבוע, שזה שעה וחצי כל שיעור.

13.5 שעות?../images/Emo110.gif

נו לנו יש רק 8.. אבל זה לא מגמה שבחרתי לעשות עליה בגרות..זה בנתיים רק לכיף-?-. כאילו אני בכיתה ט'..אז זה עדיין לא לבגרות..אם אני אבחר בזה כמגמה לשנה הבאה אז כע, ואז אנלא יודעת כמה זה יעלה, גם נלמד יותר שעות אז בטח זה יעלה יותר.

SHIRAN00110

New member
אני בי' בעירוני א' מודיעין כי בחרתי

לעשות בזה בגרות ויש לנו 14 שעות בשבוע[שעות של ביצפר]וחלק זה עיוני,וזה עולה גמלנו 1800 לשנה אני כמעט בטוחה...

SoulDancer

New member
אצלינו...

על 2וחצי קלאסי (2 שיעורים כל שיעור מורה אחרת) + 2וחצי ג'אז (2 שיעורים אותה מורה) אנחנו משלמות 400 ש"ח... שזה יוצא חמש שעות בשבוע...

למעלה