כמה שאלות לגבי הצ'אט, נא לקרוא

BabyBoy1

New member
כמה שאלות לגבי הצ'אט, נא לקרוא../images/Emo70.gif

אז ככה, מכיוון שראיתי שלא הרבה הגיעו למפגש צ'אט מהפורום שלנו רציתי לדעת מה אתם חושבים. 1. מי שהיה נוכח בצ'אט, מה חשבת על הצ'אט? נהנת? 2. מי שלא הגיע לצ'אט, מדוע לא הגיע לצ'אט? מכיוון שהשעות לא היו נוחות? מכיוון שלא חש בנוח? 3. תרשמו זמנים וימים שנוחים לכם לצ'אט. 4.האם אתם מעדיפים שנעשה צ'אט רק לפורום שלנו? או שהייתם רוצים לפחות בהתחלה שהצ'אט יהיה עם פורומי גאווה אחרים? בכל מקרה, אני אשמח לקבל כל הערה שיש לכם בנושא הצ'אט, או בנושא הפורום בכלל.

BOOLYY1

New member
היה ממש כיף בצאט אחלה אנשים

הייתי מעדיף שהצאט יהיה קצת יותר מאוחר(כדי שלא יבואו להציץ ולא יפריעו-בני המשפחה) ולפחות שיהיה פעם בשבוע משום שזה דיי נחמד להיפגש ולדבר ככה בחופשיות עם אנשים חדשים שחלקם מוזרים חח אבל מאוד נחמדים . לי לא משנה אם זה רק לדתיים או לשאר הגאים. נתראה במפגש הצ'אט הבא..

MarkAnt

New member
האמת

אני לא הייתי בצ'אט כי אף פעם לא חשבתי שזה משהו רציני... אבל אני מתחיל לחשוב אחרת

../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif

1. מי שהיה נוכח בצ'אט, מה חשבת על הצ'אט? נהנת? לא הייתי
2 .מי שלא הגיע לצ'אט, מדוע לא הגיע לצ'אט? מכיוון שהשעות לא היו נוחות? מכיוון שלא חש בנוח? רציתי להתחבר לצ'ט ואפילו הגדרתי תזכורת בפלא' רק שהתזכורת פעלה כשחשקתי כדורסל עם חברים...חריג בשבילי
3. תרשמו זמנים וימים שנוחים לכם לצ'אט. כל יום (חוץ משישי , כמובן..) , בשעות הערב מ19:30 עד 22:00 . 4.האם אתם מעדיפים שנעשה צ'אט רק לפורום שלנו? או שהייתם רוצים לפחות בהתחלה שהצ'אט יהיה עם פורומי גאווה אחרים? הייתי מעדיף רק לפורום שלנו אבל בגלל שזה פורום חדש ואין הרבה משתמשים , נצרף פורומי גאווה אחרים . אבל כמו שציינת , רק בהתחלה

קיל איל

New member
תשובותיי

הגעתי לצ'אט,והיה ממש חביב:) צרךי לעשות זאת יותר בקביעות.... צ'אט עם פורומים אחרים נראה לי רעיון יותר חביב,מאחר ואני חושב שהרוב פה הם לא דתיים מאוד אלא אנשים שמתעניינים בנושא(בבקשה תקנו אותי אם אני טועה,לא התכוונתי לפגוע) תבואו יותר פעם הבאה!זה מעסיק מאוד,פעם שעברה עד חמש וחצי כמעט:)

למעלה