כמה שאלות טכניות

majoreli

New member
כמה שאלות טכניות

ביקשתם לא לכתוב בקודם כדי לא לבלבל, אז התחלתי חדש.... מישהו יכול בבקשה להגיד לי את הפרטים הטכניים כמו כמה עולה כניסה ואיפה בדיוק האולפן? תודה רבה! אני ממש רוצה ללכת ובדיוק אתמול חשבתי על זה.... אגב, אני חדשה קוראים לי אלי, נעים מאוד, ואחלה פורום!

eliranri

New member
ברוכים הבאים לפורום! ../images/Emo13.gif

הכניסה לא עולה כסף, האולפן נמצא בנמל תל אביב בתאטרון על הירקון.

majoreli

New member
תודה רבה!!

אני מזה מקווה להגיע..........! אגב, אם כבר, אתה יודע באיזה יום עומר ברנע יהיה? נדמה לי שאתמול אסף אמר אבל לא התרכזתי.....

majoreli

New member
תודה ../images/Emo6.gif

אני מאוד רוצה לבוא, אבל אני לא רוצה להרגיש לא שייכת וכאלה כי אני לא ממש מכירה אתכם, ואני גם לא רוצה להביא חברים כי זה יהיה סתם ניצול של המצב.... בעקרון מסתבר שיש לי קשרים טובים מאוד עם אחד ממפיקי התכנית, אז אני אנסה לארגן משהו..

la bella dama

New member
תבואי...

גמני לא מכירה את כולם..חחח:) ואם לא תבואי איך תכירי אותנו?????? ואם תקראי למעלה לא מביאים חברים לזה... אז רק תודיעי אם את באה או לא

eliranri

New member
תנסי לבוא...

אני בכלל לא מכיר פה אנים אבל האנשים פה נראים אנשים מקסימם אחד אחד ואני בא להכיר אותם וכן להרגיש שייך. חוץ מזה שאין לי כרגע איך לחזור לראשון לציון אבל אני מקווה שיצוץ משהו אבל בכל זאת אני אבוא.

ll Princess ll

New member
תבואי!

אני יגיד לך משהו כאחת שהיתה מתה לבוא! גם אני כאן לא מי יודע מה הרבה זמן אבל האנשים כאן בפורום באמת הכי מתוקים שיש ובנוסף אני ממש אבל ממש!ממליצה לך לנצל את ההזדמנות שיש לך אפשרות לבוא! אם היתי גרה בסביבה לא היתי חושבת פעמיים, היתי רצה למפגש ! אבל מה לעשות שאני גרה רחוק, :( אני רק יכולה לאחל לכולם להנות! תאמיני לי אני בטוחה שתהני! אז תנצלי את ההזדמנות.......וכמובן ברוכה הבאה! Have fun!

למעלה